Οποιος ειναι κομουνιστης ας σηκωσει το χερι...καμια ιδεολογια δεν ειναι ντροπη.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
ποιος νόμος ;
με μια υπουργική απόφαση τα αλλάζουμε σε 2 ώρες
εγώ προτείνω κατάργηση των κατωτέρων αμοιβών
δε θα βοηθήσει ;
ορίστε θα ανοίξω και θέσεις εργασίες
α. ζητείται ξανθιά ψηλή με μεγάλανα μου κάνει την γραμματέα
β. ζητείται νυχτοφύλακας να μου φυλάει το σπίτι και το μηχανάκι
μισθοί 50~100 € μηνιαίως αναλόγως προσόντων (και αν έχω να τον πληρώσω, αλλιώς μου κάνουν τη δουλειά κάνα 6μηνο στο τσάμπα, μετά τους διώχνω και παίρνω άλλους)
ορίστε, δίνω δουλειά σε ανέργους...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
άμα η προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας είναι προνόμιο και ιδεολογία των Κομμουνιστών και μόνο, εγώ σηκώνω το χέρι πάντως
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Γιατί ρε? Πού σε χαλάει το 24/7 και τα rotating night shifts άμα λάχει?
Τσίμπα
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Δηλαδή αν ανοίξω εγώ το μαγαζί Κυριακή θα αλλάξει κάτι ;; πάτε καλά ;; τι λέτε ;;
αν δηλαδή περάσει το "ανοιχτά και Κυριακή" και μετά το 24/7 για κάθε εργαζόμενο θα πείτε οκ είμαστε ;;
...θα σαλτάρω λέμε ...![]()
Τα της θρησκειας ειναι ενα αλλο θεμα...Και ναι δυστυχως στα νησια τουλαχιστον οι ξενοδοχοϋπαλληλοι ειναι ζευγμενοι στα κατεργα...Το λεω εκ πειρας...Ειμαι μπαρμαν..Το 2010 ο μισθος μου αγγιζε τα 1700 χωρις ρεπο...Σημερα δεν παιρνω ουτε 800...Και δουλευω καθε μερα για 7 μηνες!
Οχι δουλεια δεν θα βρει κανενας ανεργος,αλλα θα κλεισει και μεγαλος αριθμος μικροκαταστηματων που δεν θα αντεξει σε αυτου του ειδους τον ανταγωνισμο.Αυτο γινεται για ενα μονο σκοπο,την μονοπωληση της αγορας απο καποιους.Μολος την μονοπωλησουνε τοτε αυτοι θα βαλουνε τους κανονες.
Στο χωρο των σουπερ μαρκετ που κινουμαι,το ειδα να συμβαινει.Ολοι παρακαλουσανε να ανοιξουνε μεγαλα καταστηματα για να αγοραζουνε φθηνα προιοντα.Πριν το ανωτερο ποσοστο κερδους ητανε 28% ,τωρα οι αλυσιδες σε πολλα προιοντα κερδιζουνε απο 50 εως και 100%.Το κερδος του καταναλωτη ητανε παραμυθι.
Αλλος ενας μυθος το παραπανω προσωπικο.Σιγα μην παρουνε αλλα ατομα.Στην αρχη θα βαλουνε καποιους να δουλεψουνε καποιες υπερωριες και στη συνεχεια θα ψαχνεις για υπαλληλο με το κυαλι.Κοπελιτσες 4ωρες με 300 ευρω το μηνα θα δουλεψουνε κατα 2 ωρες παραπανω,δωρο για την επιχειρηση.Αυτο γινεται και τωρα αλλα δεν θελω να επεκταθω.
Καποιος μιλησε για καποιους κλαδους που δουλευουνε συνεχομενα.Κακως αυτο,αλλα τι να κανουμε,να πηδηξουμε και τους υπολοιπους?
Τελος καποιος φιλος αναφερθηκε στον κουμουνισμο.Εγω τουλαχιστον ειμαι εντελως αντιθετος σε κομουνισμους,σοσιαλισμους,φασισμους καθως και σε καθε μορφη ιδεολογιας που προσπαθει να με καλουπωσει.Εδω το θεμα μας εχει να κανει με τον ανθρωπο και το δικαιωμα του να εχει προσωπικο χρονο,καθως και με τους λογους που καποιοι επελεξαν να γινει αυτη η ισοπεδωση.
Επαναλαμβανω,εγω την Κυριακη δεν θα ψωνησω.Υποθετω ομως οτι οσοι το κανουνε,οταν ερθει η δικη τους ωρα να δουλεψουνε την Κυριακη,θα σιωπησουνε.