Τώρα τελευταία το 650GS έχει μεγάλη ζήτηση ή είναι ιδέα μου;
Τώρα τελευταία το 650GS έχει μεγάλη ζήτηση ή είναι ιδέα μου;
Εγώ προσωπικά ψάχνω αποκλειστικά f650 λόγω abs.Αλλά ναι βλέπω κι εγώ μεγάλη κινητικότητα γύρω από το f650.
Από τη μια η κρίση, από την άλλη το κόστος συντήρησης (αν πιάνουν τα χέρια σου είναι πάρα πολύ χαμηλό, αν όχι βρίσκεις ένα καλό μάστορα που να το κατέχει και πάλι είναι χαμηλό), η κατανάλωση και ότι είναι ένα μηχανάκι που τα κάνει πραγματικά όλα... ε δεν θέλει και πολύ να γίνει Νο. 1 επιλογή τη σήμερον ημέρα.
Από εκεί που ό,τι BMW έβλεπες στην πόλη μου ήταν 1200 GS ολότελα, τώρα τελευταία ο μικρός, άσπαστος μονοκύλινδρος αδελφός* εμφανίζεται σωρηδόν.
Εγώ πάλι λέω να αλλαξοπιστήσω τώρα. Βλέπω κάτι 950/990 και μου τρέχουν (κυριολεκτικά) τα σάλια... λυπάμαι όμως (ακόμα) να δώσω το δικό μου. Όποιος έχει κάτι να ανταλλάξει ευπρόσδεκτος
(*) Να πούμε βέβαια ότι όλοι οι "super duper wow σπίτι-καφετέρια με τριβάλιτσο και αξεσουάρ Touratech BMWδάκιδες" δεν αναγνωρίζουν το F 650 GS / Dakar ως BMW![]()
Φύγαμε...
Τελευταία τροποποίηση από MiltiadisK.D; 06/11/2013 στις 15:35.
κι εγω ζαχαρωνα το 950 adv s,οταν ομως ηρθε στα χερια μου για λιγο δανεικο και ειδα το καυσιμο που καιει αναθεωρησα...και μην πει κανεις για οικονομικη οδηγηση με ΚΤΜ![]()
απο ιδιωτη.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Τελικά αναρωτιέμαι μήπως ήταν χαζή η αρχική μου ερώτηση :P