Κούκλος ο μικρός,
Ο Γιώργος είναι γνήσιος μηχανόβιος![]()
Κούκλος ο μικρός,
Ο Γιώργος είναι γνήσιος μηχανόβιος![]()
Travel, Grow, Share
καλη αρχη να εχεις σε ολα..χαρηκα που σε γνωρισα
κι ενα τσιπουρακι στην υγεια σου![]()
Καλά μιλάμε για τρελή μουρη, τα πιτσιρίκια σου θα καταευχαριστηθούν την παρέα του.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Μια χαρά κούταβος . Θα γίνει τεράστιος ...Το ξέρεις .
Τιπ .
Τώρα που είναι νωρις , πάρε τα βαζάκια που έχεις για νερό και φαί και κάντα γλάστρες και πάρε δύο μεγάλα μεταλικά . Το ένα θα το έχεις γεμάτο νερό και το άλλο θα το εμφανίζεις ΜΟΝΟ όταν είναι η ώρα για φαί .
Όταν τελειώνει θα του το παίρνεις και θα το ξαναβλέπει όταν είναι να ξαναφάει . Αν σε κάποια περίπτωση δεν φάει , μετά από κανα μισάωρο θα το ξαναπαίρνεις .
θα το ξαναβλέπει πάλι μετά από ώρα και αν δεν φάει μέσα στο 10λεπτο θα το ξαναπαίρνεις .
Αυτό το τελευταίο θα σου φανεί πολύ χρήσιμο αργότερα που θα αρχίσει τα ναζάκια με το φαί , αλλά καλό είναι να ξέρει από τώρα το τί παίζει με το φαί .
...Να μην έχει την εντύπωση πως έχει πάντα την καβατζα στο μπολάκι γιατί θα σου ζητάει μετά άλλα ..... Αυτά που θα τρώς εσύ ας πούμε .
![]()
Σε ευχαριστώ για της συμβουλές σου φίλε μου
Έχω πάρει μεταλλικά και του δίνω τρεις φορές την ημέρα ξηρά τροφή με τον τρόπο που μου είπες για νερό επειδή είμαι και στη δουλειά του έχω βάλει έναν κουβά και του τον αλλάζω κάθε μέρα.
αν κρίνω από τους γονείς του και ότι είναι 7 κιλά με 6 πόντους πατούσα τώρα περίπου 2 μηνών θα γίνει όντος τεράστιος όπως μου είπε και ο φίλος που μου τον έδωσε
Φαγητό καλύτερα 2 φορές τη μέρα .
Πρέπει τώρα που είναι μικρό να του επιβληθείς και να γίνεις ο αρχηγός του . Βρες ένα παιχνίδι που να του αρέσει και αφιέρωσε κανα 20λεπτο τη μέρα με το παιχνίδι και το σκύλο .Μετά κρύβε το.
Δίνε του δουλειές να κάνει για να εκτονώνεται . Αν δεν γίνει αυτό θα έχεις πρόβλημα αργότερα . Το σκυλί αυτό έχει πολλά να δώσει και αν εσύ δεν ζητήσεις τίποτα είναι ικανό να σου καταστρέψει τα πάντα γύρω του πάνω στη φρίκη του ....Στα καλά του θα φτάσει και ίσως ξεπεράσει και τα 60κιλά ....Τον προφυλακτήρα του αυτ/του σου τον έχει για χάπι .
Καλές ανατροφές να έχετε .... Μπορεί να μην το έχεις πάρει χαμπάρι ακόμα (χλωμό το κόβω) ,αλλά μόλις άλλαξε η ζωή σου .
![]()
Ρε παιδιά μην του λέτε τέτοια του ανθρώπου... σκύλοι και άνθρωποι εκπαιδεύονται από κοινού στη συμβίωση και μια χαρά τα πάνε, δεν χρειάζονται τακτικές και προγράμματα το πράγμα πάει μόνο του. Ο συγεκριμένος είναι θεός, έχει κήπο, πιτσιρίκια να τον τρέχουν και απ΄ότι κατάλαβα και αγάπη από την οικογένεια... αυτά είναι ότι χρειάζεται. Η ζωή τους σίγουρα έχει αλλάξει προς το καλύτερο!![]()