Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 94

Θέμα: Εσεις τι θα κανατε? Γονεις και μη...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    να σου πω την αληθεια, απο τα γραφομενα σου αυτο το συμπερασμα εβγαλα...εννοειτε παντα μιλοντας για το συγκεκριμενο περιστατικο...γραψε λαθος...
    Κοιτα, ειμαστε λαος που καιγεται να βγαζει συμπερασματα, δεν μπορει να αισθανεται μετεωρος κι αναποφασιστος, δεν ειναι δειγμα ωριμου σκεψεως βλεπεις. [See gcrook και dimchios παραπανω]

Εγω το μονο που ειπα, ειναι οτι οπως υπαρχουν μαλακες γονεις, ετσι υπαρχουν και μαλακες παιδια (και δεν φταινε κατ'αναγκη οι γονες ακομα κι αν τα παιδια ειναι 6 χρονων), δεν εκανα ομως καμια υποθεση για το τι συμβαινει εν προκειμενω, αφου προφανως δεν τους ξερω τους ανθρωπους.

Μαλιστα θεωρω οτι κανεις μαλακας δεν ευθυνεται για την μαλακια του (η το ταυτοσημο, ολοι ευθυνομαστε για την μαλακια οποιουδηποτε), αλλα αυτο ειναι θεμα αλλου θρεντ.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος

Εγω το μονο που ειπα, ειναι οτι οπως υπαρχουν μαλακες γονεις, ετσι υπαρχουν και μαλακες παιδια,
    Καθρέπτες των γονιών τους είναι . Συμπεριφορές αντιγράφουν .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Διαβλεπω ενα γονιμο ταλεντο για δικαστης / διαιτητης / συμπερασματολογος! Ευγε
    Κοιτα δεν το κρυβω εχω ελαττωματα.Τα ιδια στοιχεια αναφορικα με το συμβαν εχουμε παντως συναδελφε.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gcrook Προβολή μηνύματος
    Κοιτα δεν το κρυβω εχω ελαττωματα.Τα ιδια στοιχεια αναφορικα με το συμβαν εχουμε παντως συναδελφε.
    Ισως αν το διαβασεις αλλες 10 φορες καταλαβεις οτι δεν εξεφρασα κανενα συμπερασμα, απλα εβαλα μια υποθεση στο τραπεζι, συναδελφε.

Κοιτα, ειμαστε λαος που καιγεται να βγαζει συμπερασματα, δεν μπορει να αισθανεται μετεωρος κι αναποφασιστος, δεν ειναι δειγμα ωριμου σκεψεως βλεπεις. [See gcrook παραπανω]

Εγω το μονο που ειπα, ειναι οτι οπως υπαρχουν μαλακες γονεις, ετσι υπαρχουν και μαλακες παιδια, δεν εκανα ομως καμια υποθεση για το τι συμβαινει εν προκειμενω, αφου προφανως δεν τους ξερω τους ανθρωπους.
    ολες οι δραστηριοτητες??? εχουν ενα αποτελεσμα/συμπερασμα/πεστο οπως θες...αλλωστε και εσυ το εκανες κανοντας (σωστωτατα) τον συνηγορο του διαβολου...μιας και αποφασησες να γραψεις επι του θεματος εχεις και καποια γνωμη/αποψη...

πιστευω οτι εδω το θεμα δεν ειναι αν το 6χρονο ειναι ο Demien η οχι αλλα αν η αντιδραση των γονιων ειναι σωστη..και επι τουτου η ερωτηση μου...τεσπα...

υ.γ. δεν ειναι θεμα λαου αλλα ανθρωπινης φυσης...προσωπικη γνωμη/αποψη/γνωση

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Και αυτο γινεται, αλλα οχι μονον.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Αυτό είναι εντελώς λάθος..
    Για παράδειγμα πόσες προσωπικότητες έχεις γνωρίσει,που εκμεταλεύτηκαν την ελαστικότητα ή την καλοσύνη των γονιών τους και εξελιχτήκαν στα μεγαλύτερα κωλόπαιδα?

οχι, νομιζω ειναι το ενα και το αυτο.
    Εχώ θέλω να πιστεύω ότι υπερισχύει το δεύτερο. Η διαπαιδαγώγηση νικάει το γονίδιο. Εδώ τόσα και τόσα ένστικτα καταπιέζουμε χάριν κοινωνίας, την συμπεριφορά ενός παιδιού δεν μπορούμε να αλλάξουμε;

Τώρα για την μέθοδο δεν ξέρω. Ένας συνδιασμός μιμητισμού, επιβράβευσης, σωφρονισμού είναι καλή αρχή

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Αυτό είναι εντελώς λάθος..
    Για παράδειγμα πόσες προσωπικότητες έχεις γνωρίσει,που εκμεταλεύτηκαν την ελαστικότητα ή την καλοσύνη των γονιών τους και εξελιχτήκαν στα μεγαλύτερα κωλόπαιδα?
    Αυτό και αν είναι λάθος ως συμπέρασμα...

Δεν υπάρχουν κακά παιδιά λέμε.

Χοντρικά , μικρότερο κακό θα πάθει ένα παίδί μακρυά από μία προβληματική οικογένεια από τι να μείνει μαζί της .
    Αν πιστεύεις ότι έχεις (όχι εσύ γενικά μιλάω) τα κότσια να το πάρεις στην συνείδησή σου να διαλύσεις την "οικογένεια". Οκ.
    Είναι καλύτερο να προσπαθήσεις να την ξαναφτιάξεις. Πιο δύσκολο βέβαια.

(Στα υπόλοιπα συμφωνώ γιαυτό δεν έκανα quote.)

Ισως αν το διαβασεις αλλες 10 φορες καταλαβεις οτι δεν εξεφρασα κανενα συμπερασμα, απλα εβαλα μια υποθεση στο τραπεζι, συναδελφε.
    Ε δεν μπορω και εγω να βαλω αλλες τοσες;Δηλαδη τι σκατα καποιος παρουσιαζει καποια στοιχεια που τα δεχομαστε ως εχουν, εχει στην τελικη σημασια η επιχειρηματολογια του "τις φταιει" ;
    Αυριο μεθαυριο ερχεται ο τυπος που ανοιξε το θρεντ και μας πληροφορει οτι τελικα γυριζοταν ταινια και ολοι εκει μεσα ηταν ηθοποιοι (εχει συμβει απειρες φορες) και οτι φορτωσε την ολη φαση με σαλτσες η δεν ακουσε καλα και συμπληρωσε με το μυαλο του (εμεις οι δικαστες τα ακουμε αυτα συχνα )
    Η ολη φαση ετσι οπως την δεχομαστε ειναι για μενα σκετη καφριλα εις βαρος του πιο αδυναμου.Γιατι δεν νομιζω οτι γονεις και παιδια στεκουν ως ισοι στην τελικη, σατανισμενοι η μη.
    -..Not Yet!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    ολες οι δραστηριοτητες??? εχουν ενα αποτελεσμα/συμπερασμα/πεστο οπως θες...αλλωστε και εσυ το εκανες κανοντας (σωστωτατα) τον συνηγορο του διαβολου...μιας και αποφασησες να γραψεις επι του θεματος εχεις και καποια γνωμη/αποψη...

πιστευω οτι εδω το θεμα δεν ειναι αν το 6χρονο ειναι ο Demien η οχι αλλα αν η αντιδραση των γονιων ειναι σωστη..και επι τουτου η ερωτηση μου...τεσπα...

υ.γ. δεν ειναι θεμα λαου αλλα ανθρωπινης φυσης...προσωπικη γνωμη/αποψη/γνωση

Το θεμα απ'οσο καταλαβα ειναι αν ο συναδελφος επραξε σωστα και στη συνεχεια ολοι βαλθηκαν να κατηγορουν τους γονεις χωρις να εχουν καμια συμπαθεια για το τι ζορια τραβανε. Μετα ακουστηκε μια μη πολιτικλι κορεκτ αποψη και αναψε το θρεντ.

Για να συνοψισω την 'αλλη' αποψη, ολοι 'ζωα' γεννιουνται και σε καποιους τυχερους (αποκλειστικα και μονο τυχη) τους καθεται να γινουν αλλιωτικοι και μετα κατηγορουν αυτους που δεν τους εκατσε.

Για να συνοψισω την 'αλλη' αποψη, ολοι 'ζωα' γεννιουνται και σε καποιους τυχερους (αποκλειστικα και μονο τυχη) τους καθεται να γινουν αλλιωτικοι και μετα κατηγορουν αυτους που δεν τους εκατσε.
    Δηλαδη στην τρυφερη ηλικια των 6 το τρενο τον εχει προσπερασει η εχει ακομα ελπιδες ο μικρος;
    -..Not Yet!

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Εχώ θέλω να πιστεύω ότι υπερισχύει το δεύτερο. Η διαπαιδαγώγηση νικάει το γονίδιο. Εδώ τόσα και τόσα ένστικτα καταπιέζουμε χάριν κοινωνίας, την συμπεριφορά ενός παιδιού δεν μπορούμε να αλλάξουμε;

Τώρα για την μέθοδο δεν ξέρω. Ένας συνδιασμός μιμητισμού, επιβράβευσης, σωφρονισμού είναι καλή αρχή
    Εδω θελω να συμφωνησω μαζι σου. Οτι μαθεις κανεις. Αν σου μαθω να φωναζεις, θα φωναζεις. Αν σου μαθω να βριζεις, θα βριζεις.
    Αν σε ενα παιδι που κλαει του φωναζεις, θα σταματησει να κλαει? Η ηλικια των 5-6 ειναι η ηλικια που τα παιδια αποκτουν κριση, μαζι με τη κριση σιγουρα ερχεται και η αντιδραση. Εκει πρεπει να αρχισει το παιδι να καταλαβαινει αν αυτο που κανει ειναι λαθος η σωστο. Αν το πιεσεις με φωνες και βαναυσες τιμωριες θα αντιδρασει. Νομιζω η παιδαγωγικη εχει κανει πολλα βηματα και πρεπει να ακολουθειται. Ποσο πιο πολιτισμενοι ειμαστε σαν λαος επειδη διαπαιδαγωφουμαστε σωστα απο μικροι?
    Αν ειναι να χανουμε την ψυχραιμια μας με ενα παιδι και καταφευγουμε σε τετοιες μεθοδους τι να πω. Εγω το κρινω λαθος και θα συνεχισω με ο,τι μεσο μου δινει ο νομος να το αλλαξω.

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Transalp 650 ή V-STROM 650 εσείς τι θα αγοράζατε?
    από giannhse στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 319
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2012, 07:30
  2. Transalp 650 ή V-STROM 650 εσείς τι θα αγοράζατε?
    από giannhse στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2006, 14:11
  3. αν τις τρωγατε, τι θα κανατε? εγω τις εφαγα παντως
    από konnos01 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 23:24
  4. Εσεις τι θα παραγγειλετε;;;;
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2005, 09:05
  5. Τι θα κάνατε;
    από frikis στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks