Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
http://www.youtube.com/watch?v=tGbgIOSBUCM
(εδώ είχαμε αλλαγή πλαισίου)
![]()
ανανήψαντας
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Πάντως όταν τράκαρα με τη μπουμπού μου, πίσω από μια καρακάξα που κοκάλωσε στα φρένα χωρίς καμιά αιτία, το μόνο που έπαθε είναι το ball joint και λίγο το tellelever τίποτε άλλο.
Βέβαια η μπουμπου είναι τεχνολογίας τεθωρακισμένου Β'ΠΠ και επί της ευκαιρίας άλλαξα και τσιμούχες στα καλάμια. Όλη η ζημιά μου κόστισε 60 ευρώπουλα έξω την εργασία που ήταν 0€
παιδιά 5 χλστα αλουμίνιο είναι με νεύρα... πόσο πιο χοντρό να το κάνουν....?
απλά υπάρχει και η αστοχία υλικού πιστεύω....
γιατί τα αλουμινένια πλαίσια, τί νομίζετε? ότι είναι μασίφ....???
Το κραμα και η ποιοτητα χυτευσης πασχουν, οχι το παχος. Αν δεις φωτο σε μεγεθυνση φαινεται απο το οτι το μεταλο στην επιφανεια τομης ειναι κοκκωδες. Απο τοτε που μεταφερθηκε το κατω σημειο εδρασης της αναρτησης στο μπροστινο μερος του ψαλιδιου απο το bevel box που ηταν παλιοτερα, αρχισαν τα προβληματα στο παραλεβερ. Σε 1100 και 1150 παντως δεν εχω δει κατι παρομοιο. Απο τα 1200 κι επειτα ομως τα 'ελαφρυνανε'. Στα HP2E μαλιστα ειναι ενισχυμενα με πλακες, αλλα κι εκει εχω δει κομμενο στο ιδιο περιπου σημειο.
Μονομπρατσος αξονας σε ον-οφφ ειναι ισως απο τις χειροτερες ιδεες εβερ στην ιστορια των μοτοσυκλετων. Η θα ειναι πενταβαρο, η θα σπαει.
Εχω ακομα το bevel drive απο ενα 1150. Θα το ζυγισω με πρωτη ευκαιρια να γελασετε.
Τελευταία τροποποίηση από DrBig; 02/12/2013 στις 10:57.
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
+όσα θες... το ίδιο λέμε. δεν είναι θέμα πάχους μετάλλου.
όσο για την ιδέα μονόμπρατσο σε ον-οφφ συμφωνώ είναι οξύμωρο, αλλά χρόνο με το χρόνο αποδεικνύουν με επιμονή και υπομονή (των πελατών τους πολλές φορές) ότι γίνεται...
είναι σαν την αιώνια αμφισβήτηση του boxer ότι είναι απαρχαιωμένος, αλλά οι γερμανοί επιμένουν να τον εκσυγχρονίζουν....
Σορρυ, αλλά είναι απαρχαιωμένος. Και δεν τον εκσυγχρονίζουν οι Γερμανοί...οι πελάτες τους το κάνουν επιλέγοντας για λόγους "αγνωστους" ένα κινητήρα σύμβολο. H ΒΜW προσπάθησε και να τον εξαφανίσει με την σειρά Κ...
Παρόλα αυτά, είναι γκαμούτσα, και ο ανταγωνισμός έχει δείξει οτι ένας κινητήρας μπορεί να έχει το μισό του βάρος, υψηλότερη απόδοση και καλύτερη αξιοπιστία.
Εγώ θα παραθέσω απλά ένα θεματάκι πολύ χρήσιμο...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=137627
Του χρήστη "Γιαγιά Αρκούδα" είναι...
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.