Η αίσθηση του κρύου αλλάζει από αναβάτη σε εναβάτη, από μηχανή σε μηχανή.
Η αίσθηση του κρύου αλλάζει από αναβάτη σε εναβάτη, από μηχανή σε μηχανή.
Sent from me using a computer.
μπορειται να μου πειτε αν εχει καποιος απο εσας γαντια που να του αντεξαν πανω απο 2 χρονια?εαν ναι ποια?
πετρος
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Δεν πρόκειται να ξαναγράψω σεντόνια για το θέμα, τα έχω γράψει αλλού. Ο Βύρωνας έβαλε ένα λινκ, υπάρχουν κι' άλλα.
Για σοβαρά κρύα παίζει ρόλο το πάχος της ισοθερμικής επένδυσης που έχουν από μέσα και η αναπνοή. Όλα τα άλλα μπορεί να αφορούν την άνεση, την ασφάλεια, την αδιαβροχοποίηση κτλ αλλά όχι την ζέστη.
Τα γάντια για σοβαρά κρύα χωρίς θερμαινόμενα γκριπ, είναι χοντρά.
Sent from me using a computer.
Τελικα πήγα πηρα γάντια του σκι με χούφτες leather για καλύτερο κράτημα. Μιας και ήταν σχετικά καλή η μέρα (7 βαθμους με ήλιο) επέλεξα να ξεκινήσω με τα Alpinestars και βλέπουμε… Εννοείται είχα ισοθερμική φόρμα, μπουφάν κοντούρα με εσωτερική φόδρα, Τζην παντελόνι (χαχα), μπότες SMX-5.
Για τα πρώτα 45 λεπτά – 1 ώρα ήταν ανεκτή η φάση, μετά όμως άρχισα να μην νιώθω αντίχειρες και πέλματα. Τίναζα χέρια ποδιά, τίποτα. Το δάγκωσα κανονικά και ψιλό βήχω τώρα.
Το θεαμα στο γκαράζ όμως τα ξεπληρώνει όλα!
YZF-R6 ’07 Black-Silver με 11500 χλμ.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The R is for Respect.
Από το 2002 έχω το προηγούμενο μοντέλο http://www.hein-gericke.de/motorradh...e-schwarz.html Υπερευχαριστημένος, αδιάβροχο 100% και αρκετά ζεστό. Δοκιμασμένο στο αγγλικό κλίμα και δε με πρόδωσε ποτέ. Στους μείον έχουν ένα μικρό θεματάκι μόνο αλλά πόσες φορές πιάνουμε εδώ.
μόνο που δυστυχώς δεν εκπροσωπείται στην Ελλάδα.....
Ήρθε και η σειρά μου, αλλά δεν είμαι τόσο απαιτητικός. Χούφτες και θερμαινόμενα υπάρχουν.
Ψάχνω για χειμωνιάτικο, αδιάβροχο γάντι (όχι απαραίτητα GTX μιας και τα χρήματα είναι γύρω στα 60 euros), με καλή αίσθηση και να μπαίνει πάνω από το μανίκι του μπουφάν. Επίσης όχι Dainese. Αυτές είναι οι συνθήκες μου.
Έχω διαβάσει αρκετά thread σχετικά, δεν έχω καταλήξει σε κάποιο μοντέλο ακόμα.
Κοιτάω αυτά : Furygan Opale
Αυτά : Richa Nasa Αν και δε μου γεμίζουν πολύ το μάτι.
Αυτά : Spyke Hot Glove WP
Καμιά ιδέα;