Σελίδα 4 από 18 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 256

Θέμα: γιορτινο μπλοκο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Shooter δε νομιζω να απευθυνθηκε κανεις προσωπικα σε σενα ... επομενως δε χρειαζεται να τους υπερασπιζεσαι ...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Banned
    Απαντησα γενικα σε αυτα που βλεπει αλλα δεν καταλαβαινει ο κοσμος

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    κάποτε άκουγα όλα αυτά τα άσχημα για αυτούς και με πείραζε και προσπαθούσα να τους "υπερασπιστώ". "έλα μωρέ, εργαζόμενοι είναι και αυτοί και έχουν τα δικά τους". Μετά τους γνώρισα. Είναι άξεστοι, καράβλαχοι του κερατά και το κακό είναι πως οι νεώτεροι σε ηλικία είναι χειρότεροι απο τους παλιούς. Κακομαθημένα παλιόπαιδα, επιθεωρητές Κλουζώ.
    Στα @@ μου που πίνουν καφέ και που τρώνε.
    Καλή χρονιά
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

Banned
    Καποτε ενας γνωστος- γειτονας-αλανι κλπ που ελεγε τα χιλια μυρια για ενστολους
    Τον ειχα λοκαρει πως παραμιλουσε οταν με εβλεπε ειχε και ενα μηχανακι kaze r
    Ε καποια στιγμη το σηκωσαν το καιζερ και ερχεται εμια μερα που πηγαινα στην δουλεια <ρε συ,ξερεις το καιζερ που ειχα,μου το εκλεψαν,εσεις γυρνατε πολυ κλο κλπ αν δεις μαθεις πες μου>
    Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ηθικη ικανοποιηση απο την μια να σε βριζουν και να γυρνανε το κεφαλι οταν περνας και απο την αλλη αν σε χρειαζονται σαν τις εκδιδομενες και σαν τα κοπροσκυλα με την ουρα στα σκελια ερχονται στα ποδια σου

Για την ιστορια το καιζερ βρεθηκε μετα απο λιγους μηνες και εγω του ειπα που ειναι να παει να το παρει,αν και ειχα μετακομισει δεν ξερω τι ελεγε-ειπε αλλα το βλεμα και η χεοραψια οταν πηγα και του ειπα ειναι εκει.μου εφταναν
    Καλη χρονια σε ολους ανεξαιρετος

Παλαιό μέλος
    μαρεσε το 49. Μπραβο
    Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Καποτε ενας γνωστος- γειτονας-αλανι κλπ που ελεγε τα χιλια μυρια για ενστολους
    Τον ειχα λοκαρει πως παραμιλουσε οταν με εβλεπε ειχε και ενα μηχανακι kaze r
    Ε καποια στιγμη το σηκωσαν το καιζερ και ερχεται εμια μερα που πηγαινα στην δουλεια <ρε συ,ξερεις το καιζερ που ειχα,μου το εκλεψαν,εσεις γυρνατε πολυ κλο κλπ αν δεις μαθεις πες μου>
    Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ηθικη ικανοποιηση απο την μια να σε βριζουν και να γυρνανε το κεφαλι οταν περνας και απο την αλλη αν σε χρειαζονται σαν τις εκδιδομενες και σαν τα κοπροσκυλα με την ουρα στα σκελια ερχονται στα ποδια σου

Για την ιστορια το καιζερ βρεθηκε μετα απο λιγους μηνες και εγω του ειπα που ειναι να παει να το παρει,αν και ειχα μετακομισει δεν ξερω τι ελεγε-ειπε αλλα το βλεμα και η χεοραψια οταν πηγα και του ειπα ειναι εκει.μου εφταναν
    Καλη χρονια σε ολους ανεξαιρετος
    Είστε οι μοναδικοί εργαζόμενοι που όταν (και φυσικά όχι πάντα) κάνουν την δουλειά τους, πρέπει να τους δίνουμε συγχαρητήρια.
    τέλος απο μένα, έχω καλύτερα πράγματα τα ασχοληθώ μέρα που είναι.
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από LogOutGoRide Προβολή μηνύματος
    κάποτε άκουγα όλα αυτά τα άσχημα για αυτούς και με πείραζε και προσπαθούσα να τους "υπερασπιστώ". "έλα μωρέ, εργαζόμενοι είναι και αυτοί και έχουν τα δικά τους". Μετά τους γνώρισα. Είναι άξεστοι, καράβλαχοι του κερατά και το κακό είναι πως οι νεώτεροι σε ηλικία είναι χειρότεροι απο τους παλιούς. Κακομαθημένα παλιόπαιδα, επιθεωρητές Κλουζώ.
    Στα @@ μου που πίνουν καφέ και που τρώνε.
    Καλή χρονιά
    εχεις δικιο (αν και ποτε δεν τους υπερασπιστηκα) η συμπεριφορα τους ειναι που σε κανει να τους αντιπαθεις (και φυσικα οτι αντιπροσωπευουν αλλα δεν εχει νοημα να μπλεξουμε σε αυτη την κουβεντα)...και εχεις δικιο οτι οι νεοι ειναι χειροτεροι...Οι συγκεκριμένοι δεν πρεπει να ηταν πανω απο 27-28...Αυτο που με εκνευρισε ηταν οτι βρεθηκα σε σημειο να φοβαμαι να αντιμιλησω ή να παραπονεθω για τον τροπο που συμπεριφερθηκαν σκεπτομενη οτι θα μπλεξω χειροτερα...Και δεν ειναι και οτι πιο ωραιο να γκαριζει ο αλλος ή να σε ειρωνευεται λες και εισαι κανενα τσόλι...Απο πού κι ως πού??????

Μονο αν αλλαξει ο τροπος τους θα καταφερουν να τους συμπαθησει λιγο ο κοσμος ... Ας ειναι τυπικοι χωρις πολλα-πολλα δηλ. και ας κοψουν τα νταβατζιλικια ...

Banned
    Πρωτος εγω κατακρινω τετοιες συμπεριφορες που ανεφερες
    Δεν ειναι τα μπραβο για το αυτονοητο
    Ειναι η υπερβαση που κανουν παρα πολλοι εξ ημων και δεν φαινεται ουτε χριροκροτειτΙ

Παλαιό μέλος
    Κανονικά έπρεπε να "παίξει" :a31: καιι μια σωματική έρευνα.. και φιλάκι στον αποχαιρετισμό...

Ελα μου όμως , που στερούνται φαντασίας!

Χρόνια πολλά σε όλους . Φιλιά στις αμαζόνες του φορουμ..

ειδατε?? ετσι κατευναζουν τα πνευματα σε ενα θρεντ!

Χρονια πολλα και σε σενα nicksior!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sober Προβολή μηνύματος
    :a07:

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sober Προβολή μηνύματος
    ειδατε?? ετσι κατευναζουν τα πνευματα σε ενα θρεντ!

Καλη χρονια και οτι επιθυμεις και σε σενα

Φιλακια δινω ΜΟΝΟ σε οσες οδηγανε μοτο
    Τις υπολοιπες τις αποφευγω...

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    shooter εγω μαζι σου, ανεξαρτητως προσωπικων μου υποθεσεων απο οπου δεν εχω αποκομησει και τις καλυτερες εντυπωσεις σε καμια περιπτωση δεν θεωρω πως αυτο που κανετε ειναι κατι ευκολο, ειδικα κατι διας ζητα δελτα κ δεν ξερω κ γω ποιοι αλλοι που γυρνουν χειμωνα - καλοκαιρι πανω σε μια μηχανη. Αλλα με μια γρηγορη αναζητηση στον σωληνα ευκολα βρισκει καποιος βιντεο με ασχημη και αδικη συμπεριφορα ενστολων εις βαρος ανυπερασπιστων και πολλες φορες αθωων θυματων. Επιπλεον δεν ειναι λιγες οι φορες που εχουν ακουστει διαφορα του τυπου "οι μπατσοι πωλουν ναρκωτικα" "οι μπατσοι υποκινουν τις διαδηλωσεις και τα επισοδια" "οι μπατσοι συνεργαζοντε με τη ΧΑ" και αλλα παρομοια που ειτε λιγο ειτε πολυ εχουν μια δοση αληθειας, φυσικα και δεν αναφεροντε σε ολους τους ενστολους κλπ κλπ...

Θα μου πεις, με μολις ενα χρονο εκπαιδευσης τους βγαζουν πλεον στους δρομους στελνοντας τους σε εξαρχεια και αλλες παρομοιες περιοχες και καλουντε να αντιμετωπισουν απο τον εκαστοτε απινακιδωτο υπουργο μεχρι το τελευταιο βαπορακι.
    Θα σου πω οτι θα πρεπει να μπορει να "κοβει φατσες" και να μπορει να ξεχωριζει καταστασεις και προσωπα γιατι δεν χαιρουν ολοι ιδιας αντιμετωπισης. Δυστυχως ή ευτυχως το βιντεο στο ποστ 13 του διαβολου της ταζμανιας μπορει να ειναι υπερβολικο αλλα κρυβει και αυτο μια δοση αληθειας.

Επισης θα συμφωνησω με το ποστ 51 διοτι πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος ο οποιος εκανε αυτο που ειναι καθηκον του να κανει πρεπει να βραβευθει. Δεν μιλαω για καποιου ειδους αποστολη, εξαρθρωση σπειρας ξεσκεπασμα κυκλωματων οπου χρειαζετε ενα πλανο, ενας συντονισμος, χρονος και δεν ξερω κ γω τι αλλο, αλλα για καθημερινα πραγματα καλη ωρα το προσφατο συμβαν με το οποιο μας ζαλισαν ενα 10ημερο.

Αντε και καλη χρονια να εχουμε!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    εγώ μαζί σου αλλά,
    μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ σε ποιό σημείο του Κώδικα Δεοντολογίας του Αστυνομικού αναφέρεται το παραπάνω που λες...? γιατί τον διάβασα όλο για προσωπική μου υπόθεση και δεν ορίζεται πουθενά το υποχρεωτικό του πληθυντικού ή δεν αναφέρεται πουθενά για το πως πρέπει να φέρεται με ευπρέπεια και σεβασμό στον πολίτη το αστυνομικό όργανο. Υπόψιν ο ΚΔΑ έχει θεσπιστεί και ενταχθεί στο λειτούργημα κατόπιν Προεδρικού Διατάγματος....
    Αν και πολύ παλαιότερα, σε χουντικές ίσως εποχές το όργανο χαιρετούσε τον πολίτη κατά τον έλεγχο, και φυσικά μιλούσε στον πληθυντικό, τώρα σε εποχές άκρατης δημοκρατίας έχουμε φτάσει στο "σκάσε, γιατί θα σε χώσω μέσα"....
    εμένα πάντως κανείς δεν μου απάντησε....
    που ορίζεται ότι το όργανο πρέπει να μιλάει στον πληθυντικό με ευγένεια προς τον πολίτη.....????

Banned
    Στον εν γενη κωδικα δεοντολογιας/συμπεριφορας
    Συμπεριφορα παρασταση λεγεται

Bily καποιοι που περασαν 40 κυματα και θελανε και αγαπανε οτι κανουν
    Δεν ειναι το ιδιο με καποιους που τους φυτεψανε και τους ντυσανε αστυνομικους η εγιναν λογω εξασφαλισης μισθου
    Η ευγενεια απο την αλλη δεν διδασκεται δεν ειναι υποχρεωτικη αλλα η την εχεις η οχι

Σελίδα 4 από 18 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ!
    από JVR στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 08:30
  2. Μπλόκο στο Χίλτον
    από γεροπιτσιρικος στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2006, 10:32
  3. Πρωτο μπλοκο με "μαιμου" πινακιδα
    από MIKE_16V στο forum Ιστορίες του δρόμου