Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
Την γιαγια μου. ZZR 1100 και στο μελων BMW 1150 RT
Αχχ βρε γιώργη και συ με BMW θα καταλήξεις???![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
Την γιαγια μου. ZZR 1100 και στο μελων BMW 1150 RT
www.copacampagnia.gr
ssssttt!!! Μη σε πάρει χαμπάρι ο νλσ!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από almalibera
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από almalibera
Αχχ βρε γιώργη και συ με BMW θα καταλήξεις???
η κατερινα θελη να παρουμε γκολτγουιν. φανταζεσε να θελω να παω στην αγια αννα με το θωρικτο? ακομα και εσυ με τα 225 κιβικα σου θα με αφηνης ενα μηνα πισω. τις λεω...κολπελα μου να σου παρω μια μερσεντες καμπριο αν σου αρεση η γκολτγουιν να κανεις το κοματι σου, και να με αφησης ησηχο να παρω μια μοτο να στριβω. .... οχι δεν θελω μερσεντες. μηχανη θελω.... οποτε????
με φανταζεσε σε τιποτα στροφιλικια να ξηνω τους κιληνδρους της γκολτγουιν κατω και να τρεχουν τα λαδια απο της φαγωμενες κεφαλες?... οποτε BMW για βολτες με την κατερινα και η γιαγια για να ξεδινω μονος μου![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά όχι και ότι ο Zouzouras δεν είναι άνετος!Μια χαρά ταξιδάκια κάνει.Η Goldwind δεν είναι μοτό καταρχήν!Σαλόνι με ρόδες είναι!!χαχα!Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
η κατερινα θελη να παρουμε γκολτγουιν. φανταζεσε να θελω να παω στην αγια αννα με το θωρικτο? ακομα και εσυ με τα 225 κιβικα σου θα με αφηνης ενα μηνα πισω. τις λεω...κολπελα μου να σου παρω μια μερσεντες καμπριο αν σου αρεση η γκολτγουιν να κανεις το κοματι σου, και να με αφησης ησηχο να παρω μια μοτο να στριβω. .... οχι δεν θελω μερσεντες. μηχανη θελω.... οποτε????
με φανταζεσε σε τιποτα στροφιλικια να ξηνω τους κιληνδρους της γκολτγουιν κατω και να τρεχουν τα λαδια απο της φαγωμενες κεφαλες?... οποτε BMW για βολτες με την κατερινα και η γιαγια για να ξεδινω μονος μου![]()
![]()
![]()
![]()
BMW άντε η R1150 είναι άνετη ντάξει!Πολύ άνετη.Εκτός από αυτή δεν νομίζω να συγκρίνεται καμία BMW με ΖΖR,XX στο θέμα άνεσης!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bikersonly
Σαλόνι με ρόδες είναι!!χαχα!
![]()
![]()
έτσι ακριβώς ειναι μωρο μου!!!
Αλλα καταλαβαινω.....Όπως και να το κανεις η RT ειναι πολυ πιο ανετη απο όλες τις sport touring μηχανες και η Κατερινα θελει πρωτα απ'ολα άνεση...![]()
Αλλα και εσυ βρε γιαγια νομίζεις οτι θα στριβεις με δαυτη??
www.copacampagnia.gr
Θα ήθελα ένα LC8 ή ένα 1200GS....με μεγαλύτερη τελική όμως![]()
νέα δεδομένα μετά την έκθεση,
τώρα πια καταστάλαξα θέλω τη μικρή v-strom τώρα πότε θα την πάρω θα δείξει.
Από ό,τι φαίνεται δεν κέρδισα την r1 (θα με είχαν ειδοποιήσει) οπότε το όνειρο να την δώσω και να πάρω την strom πάει πέταξε
![]()
αλλά θα την πάρω, απλά λίγο αργότερα
ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ,ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ,ΚΙ ΟΧΙ ΠΟΙΟ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ..![]()
![]()
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑDVENTURE ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ..!!
ΤΟ ΕΥΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ !!
ΛΟΓΩ ΚΡΑΔΑΣΜΩΝ
Η ΟΔΟΝΤΟΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΛΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ.....
Ο ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΟΛΙΚΗ ΣΥΣΦΙΞΗ.....
Ο ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΒΙΔΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΟΣΙΚΑ.....
Ο ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ.....
Ο ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ....
ΚΑΙ ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΣΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ.....
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΥΨΑ.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
Καλημέρααα!
Για αρχή...θα'θελα ένα XR-400...Ροπάκλα για την κατηγορία του, όμορφο, άνετο κ του στυλ μου...Φωνάζεϊ: "Νατάσσααα"smilea:(με μίζα όμως κατά προτίμηση...)
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
:
Θα μου το πάρετε????![]()
![]()
![]()
Ν.
...Carpe Diem...
γιατί τι σε χαλάει η τελική τους; πόσο θα ήθελες; έτσι κι αλλιώς είναι ΑΛΛΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ από αυτό που έχεις (εγώ κοντεύω να σε περάσω με αυτό)Αρχικά δημιουργήθηκε από sas
Θα ήθελα ένα LC8 ή ένα 1200GS....με μεγαλύτερη τελική όμως![]()