Η μηπως να τα βαζουν στο λογαριασμο της Δ.Ε.Η??
![]()
Δεν μπορεις να προβλεψεις ποτε και αν θ αρρωστησεις. Αλλα με το αμαξι μπορεις. Φαινεται στα συστηματα gps που θα σε υποχρεωσουν να βαλεις αν περασει το μετρο των τελων αναλογως των χιλιομετρων. Και στο θεμα της ΕΡΤ ισως να μπορουσε να γινει κι αυτο. Να βλεπουν δηλαδη ποσες ωρες βλεπεις ΕΡΤ το μηνα και να πληρωνεις. Δεν ειναι καθολου ασχημη ιδεα!
Οπως ειπε και ο Πολυμηχανος λιγο πριν, απορω γιατι συζητατε ακομα την περιπτωση του GPS. Ειναι 1000000% ανεφικτο, οχι μονο στο 'ισταν, αλλα και σε καθε αλλη χωρα του πλανητη. Ακου gps...
Τελευταία τροποποίηση από RizlaPlusPlus; 03/02/2014 στις 16:04.
There are 10 types of ppl in this world: Those who understand binary and those who don't.
Πριν λίγα χρόνια η τιμή των καυσίμων έκανε άλμα με τη δικαιολογία ότι θα υπήρχαν συμβολικά τέλη κυκλοφοριας κι έτσι όποιος έκανε πολλά χλμ άρα καίει και πολύ καύσιμο θα πλήρωνε μέσω της τιμής των καυσίμων τα έμμεσα τέλη κυκλοφορίας. Απλό και δίκαιο. Τη συνέχεια την ξέρετε.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Και ενα αισθητηρα στο καζανακι για να βλεπουν ποσες φορες Χ3ζουμε και κατ' επεκταση ποσο τρωμε.
Και συστημα ελεγχου εισροών-εκροών στα απαφταρια μας για να ξερουν ποση και τι ειδους χρηση τα κανουμε επισης θα ηταν μια καλη ιδεα.....
Και ενα G-sensor για να καταλαβαινουν αν τον τιναζουμε πανω απο 3 που πιανει για λαλακια.....
Και σε περιπτωση που εβλεπαν καταχρηση να επιβαλλόταν προστιμο.....
Εγω λεω να βαλουν κερματοδεκτη διπλα απο το τιμονι.
π.χ. 1 ευρω καθε 10 χλμ.
εαν δεν βαλεις κερμα να κλειδωνει το τιμονι και μαλιστα εν κινησει
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Επίσης όποιος έχει αυτοκίνητο με κινητήρα diesel θα περιφέρεται στους δρόμους δημοσίως με μια ταμπέλα κρεμασμένη που θα αναγράφει "είμαι τεντυμπόης", ενώ το ΕΣΡ θα ρίξει πρόστιμο στη Citroen για την ανάρμοστη διαφήμιση 1.475 χιλιόμετρα με ένα μόνο γέμισμα...
Πότε μίλησα εγώ σε τούτο το θρεντ και δεν το θυμούμαι???
Παρ'όλα αυτά, σε παλιότερο θρεντ, είχα προφητεύσει σαν άλλος γέροντ.... εεεε Νοστράδαμος, ότι θα έρθει η ώρα που θα μας φορέσουν κι από ένα gps στο όχημα.
Για άλλους λόγους βέβαια το είχα πει τότε μιας και άλλο ήταν το θέμα, και η προφητεία μου δε φαίνεται να επαληθεύεται ακόμα γιατί η συγκεκριμένη "είδηση" μάλλον μπούρδα είναι.
Το βλέπουμε στο μέλλον...
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ..........ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ
Τήν πήραν πίσω άμέσως ,δέν τούς έβγαιναν τά gps,μάλλον είχαν στό μυαλό τους
νά μάς βάλουν νά έχουμε καμμία συσκευή έντοπισμού πού καταγράφει χλμ.
ΑΛΛΑ θά έπεφτε ΠΟΛΥ ΚΡΑΞΙΜΟ ,καί γλυτώσαμε τή μαλακία τους...!!
Ότι περνάει κάνουνε τά παιδιά.........έδώ θά έβγαιναν βόλτα νά μάς ψάξουνε
τά τζάκια έπειδή δέν ύπακούαμε καί δέν τά κλείναμε όταν άνέβαινε ή αίθαλομίχλη......
τό φαντάζεστε νά χτυπάγανε πόρτες τό βράδυ καί νά μάς λέγανε αύτή ή πολικατοικία
καπνίζει.......παράνομα..??
Απορώ για ποιό λόγο κάνετε έτσι....
Αφου ότι και να κάνουν ακόμα και 3Ε το λίτρο να πάει η βενζίνη θα πάμε να βάλουμε βενζίνη, θα πληρώσουμε τα τέλη να ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ!
![]()
όσο πιο ψηλά ανεβαίνει η μαιμού τόσο φαίνεται ο κώλος της...
Έλεος ρε φούστη μου... Δεν εξηγείται αλλιώς.. Ή κάποιος εκεί έσα έχει κάποιιον κολλητό που θέλει να σπρώξει μερικά εκταομμύρια gps και τον εξοπλισμό παρακολούθησης-καταγραφής (με το αζημίωτο βεβαίως-βεβαίως...) ή τους ποτίζουνε ληγμένα