Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Πολυμήχανος Προβολή μηνύματος
Το αν το έχω κρατήσει ή όχι, φαντάζομαι το βλέπεις και μόνος σου.
Εμμέσως πλην σαφώς, μου προσάπτεις πως με την ιδιότητα του διαχειριστή παραβιάζω την ιδιωτικότητα των μελών με πρόσβαση στα προσωπικά τους μηνύματα, έτσι;

Ουδέποτε έγινε κάτι τέτοιο από κανέναν.

Το τι είναι κανόνας και το ποιός είναι σωστός, είναι δύο διαφορετικά πράγματα, όχι κατανάγκη ίδια μεταξύ τους, εγώ σε προτεραιότητα έχω το δεύτερο.
Κοινώς, εφόσον ο κανόνας "Δεν προσβάλλουμε, παρενοχλούμε, υποβιβάζουμε ή απειλούμε με οποιονδήποτε τρόπο άλλα μέλη" δε σε βρίσκει σύμφωνο, σου δίνεις το δικαίωμα να προσβάλεις και να μειώνεις τους άλλους επειδή δε χρησιμοποιούν σωστά τους τεχνικούς όρους.

Άμα τόσο πολύ ενοχλήθηκαν τα φιλαράκια σου(σας) και οι έσω κλίκες -γιατί μην κοροιδευόμαστε με ξύλινες γλώσσες, αυτό έγινε-, που βρέθηκε ο Πολυμήχανος και τους διόρθωσε για το διαφορικό, αντί να στέλνεις(τε) ανώνυμες ειδοποιήσεις για ανύπαρκτες παραβάσεις και μετά να απαντάς γενικά κι αόριστα ''διάβασε τους όρους'', κοίτα να μαζέψεις(τε) λίγο τους εξυπνάκηδες και τους είρωνες άνευ λόγου, κι άσε τον Πολυμήχανο, που μια φορά έχει ωφελήσει το φόρουμ πολλές φορές με τεχνικές και άλλες πληροφορίες, εδώ και πολλά χρόνια.
Δεν μπαίνω καν στον κόπο να ασχοληθώ με τα περί φιλαρακίων και κλικών, αλλά θα ακολουθήσω την προτροπή σου "να μαζέψω λίγο τους εξυπνάκηδες και τους είρωνες άνευ λόγου".

Και στην τελική, δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, τέτοιες μικροπρέπειες ούτε μικρά παιδιά. Ξαναλέω, σας είχα για πιο σοβαρούς.

Το τι θα κάνετε με το θέμα, δεν είναι δική μου δουλειά, θυμίζω ότι ΔΕΝ το άνοιξα εγώ, και δεν το έβαλα και εδώ που είναι, και ούτε έδωσα τον τίτλο και ούτε το έκανα εγώ 3 σελίδες.Φαντάζομαι εντούτοις, ότι τις όποιες τεχνικές πληροφορίες που γράφτηκαν, δεν θα τις σβήσετε, θέλετε ακόμα τεχνική πληροφόρηση στο moto.gr έτσι δεν είναι;
Σε αυτό έχεις δίκιο, πολύ ασχοληθήκαμε.