Βαλε και το 1290 superduke στη λιστα...και αυτο γυμνο ειναι και ευκολοδηγητο!![]()
street triple ή ER-6n ή Ζ800.
Το Ζ ειναι καλητερο απο τα αλλα 600 μονο λογο κιβηκων κατα τα αλλα ειναι ειναι μια εξαιρετικη μηχανη ευκολοδηγειτο αν και θα σε τρομαξει ειδικα αν εισαι αρχαιριος εχει λιγο αποτομο γκαζι αναρτησεις και φρενα ειναι σε καλο επιπεδο και προστασια απο τον αερα ανυπαρκτη(αυτα εχουν τα γυμνα)Μην ακους οτι ειναι μεγαλο το 750 για πρωτη μηχανη αρκη να εχεις τα μυαλα σου μες το κεφαλι σου και να προσεχεις.Αν σου αρεσει τοσο πολυ χτυπα το αφοβα και αφου πας για μεταχειρισμενο θα πρεπει να λαβεις υποψην πως μαλλον θα χρειαστεις κανουρια λαστηχα και ενα γενικο σερβις+500 ευρο στο αρχικο σου μπατζετ
μια χαρά είναι το Ζ, εμένα δεν μου έβγαλε ποτέ τίποτα. μικρές οι διαφορές με τα 600ρια. Είναι βαρύ και έχει περίεργο stand το μοντέλο 2007+ (750cc). Βόλτες,Ταξίδια και δουλειά με πήγε χωρίς να ζητήσει τίποτα.
οι "μαλακίες" πληρώνονται σε όλα τα δίτροχα οπότε αν είναι αυτοσκοπός μην περιμένεις κανέναν εδώ μέσα να σου πει σοβαρά "πάρτο". Γλυκό το γκάζι ,καμία σχέση με σκούτερ. Γνώμη μου πάρε κάτι πιο μικρό και μετά προχώρα.
Από κάγκουρες έχουμε αρκετούς , γεμίσαμε
Καλόβολτος ότι και να αποφασίσεις
bike away your everyday routine
είχα το 750 του 2008.το καινούργιο είναι 800cc
Δεν αλλάζει κάτι από άποψη αξιοπιστίας. Μηχανικό μόνο να έχεις γιατί από αντιπροσωπεία κλάφτα.. (μιλάω για Αθήνα)
bike away your everyday routine