Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 80

Θέμα: Ρε κ@ριόλη άνθρωπε ποιος σου δωσε το δικαίωμα ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Τι εννοείς "αρμονικά" δεν μας το αναλύεις λιγάκι?
    Οσο για τον Χυμαδόρ , αυτός είναι ένας στυγνός εκμεταλευτής του μόχθου αθώων μελισσών , καταδικάζοντας τα παιδιά τους σε ασιτία ή σε κατανάλωση υπόπτων βιομηχανικών προιόντων...
    (άσε που τις μαστουρώνει κιόλας , εθίζοντάς τες στα ναρκωτικά)

ανανήψαντας

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από makis206 Προβολή μηνύματος
    Από που βγαίνει αυτό; Αν δεν είχαμε πάει ποτέ ας πούμε, θα είχαμε κάθε δικαίωμα;
    Νομίζω καταλαβαίνεις την ειρωνεία και το δηθενισμό που ήθελα να τονίσω. Δε χρειάζεται να το αναλύσω. Δε διαφωνώ μαζί σας. Απλά, για αρχή, κατηγορώ τους γονείς.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    ....Η Φύση είναι ζωόφιλη. Για την ακρίβεια είναι ο παράδεισος του ζώου.
    Προσφέρει σπίτι στα ζώα, προσφέρει τροφή, δυνατότητα αναπαραγωγής
    και τέλος όταν το ζώο γερνάει ή τραυματίζεται σοβαρά μπαίνει στην ανακύκλωση....
    Είσαι λάθος . Η φύση δεν κάνει φιλίες, αντίθετα είναι αμείληκτη. Οσα είδη δεν προσαρμόζονται απλά εξαφανίζονται , αυτό ισχύει και για εμάς, αν πχ ο πλανήτης πλησιάσει ή απομακρυνθεί έστω και λίγο απο τον ήλιο με αποτέλεσμα να αλλάξει η θερμοκρασία .... πἀπαλα!

Σε λίγες μέρες θα αρχίσουν να ζευγαρώνουν τα κοτσύφια και να φωλεοποιούν. Και μόλις εκκολαφθούν τα αυγά τους θα δεις πως οι καρακάξες επιδίδονται σε καταδρομικές επιχειρήσεις εναντίον των νεοσσών. Σπαραξικάρδιο το θέαμα των κοτσυφιών που προσπαθούν μάταια να προφυλάξουν τα κλωσσόπουλα τους, αλλά αυτά έχει η Φύση.

Ηρεμος θάνατος και σε βαθιά γεράματα σαν αυτόν που περιγράφεις απλά δεν υπάρχει στην φύση και είναι ξεκάθαρο πως δεν έχεις ζήσει κοντά της.

Κι εγώ σ αγαπώ αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου!

Με όλες τις οπτικές συμφωνώ αλλά ένα πράγμα βρίσκω λάθος.
    Έχουμε κάνει το λάθος διαχωρισμό "εμείς και η φύση", "εμείς και το περιβάλλον", "εμείς και τα ζώα".
    Μέσα στο παιχνίδι είμαστε και εμείς, είτε σώζουμε είδη είτε εξαφανίζουμε είδη, επιδρούμε στην ισορροπία. Δεν γίνεται να μείνει στατική η ισορροπία.

Άσχετο αλλά πιστεύω κάποια στιγμή θα κάνουμε και στους εαυτούς μας αυτά που κάνουμε τώρα στα ζώα. Υπερπληθυσμός, ευγονική...

Για την φύση τώρα πόσο γλυκούλα είναι:
    http://www.iflscience.com/plants-and...be-giant-jerks
    βέβαια αρκεί να κοιτάξουμε και εμάς.

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Για την φύση τώρα πόσο γλυκούλα είναι:
    http://www.iflscience.com/plants-and...be-giant-jerks
    βέβαια αρκεί να κοιτάξουμε και εμάς.
    Σιγα μην κανουμε και αναλυση στα ζωα μα τους δικους μας ορους και ορολογιες...

Απλα σκεπτομενος....γιατι δεν το δινουν στην Κοπεγχαγη που θελει ζωο με αλλα γονιδια?
    Και σε ολη τη γη δεν βρισκεται ζωολογικος κηπος να τον θελει? Δεν ρωτανε? Απλα το σκοτωνουν?

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Η αληθεια ειναι οτι σε τετοιες περιπτωσεις σκεφτομαστε πολυ περισσοτερα απ'οτι λεμε.

Acacius το θεμα δεν ειναι αν επρεπε η οχι να θανατωθει το ζωο.Το θεμα ειναι αν επρεπε να γινει δημοσιο θεαμα για μικρα παιδια.Ναι και εμεις τρωμε τα αρνακια δεν παμε ομως τα παιδια μας τριημερη στα σφαγεια.

Εγώ πάντως έχω πάει τον γιο μου να δει πως σφάζουν τα αρνάκια στο Μενίδι....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Είσαι λάθος . Η φύση δεν κάνει φιλίες, αντίθετα είναι αμείληκτη. Οσα είδη δεν προσαρμόζονται απλά εξαφανίζονται , αυτό ισχύει και για εμάς, αν πχ ο πλανήτης πλησιάσει ή απομακρυνθεί έστω και λίγο απο τον ήλιο με αποτέλεσμα να αλλάξει η θερμοκρασία .... πἀπαλα!

Σε λίγες μέρες θα αρχίσουν να ζευγαρώνουν τα κοτσύφια και να φωλεοποιούν. Και μόλις εκκολαφθούν τα αυγά τους θα δεις πως οι καρακάξες επιδίδονται σε καταδρομικές επιχειρήσεις εναντίον των νεοσσών. Σπαραξικάρδιο το θέαμα των κοτσυφιών που προσπαθούν μάταια να προφυλάξουν τα κλωσσόπουλα τους, αλλά αυτά έχει η Φύση.

Ηρεμος θάνατος και σε βαθιά γεράματα σαν αυτόν που περιγράφεις απλά δεν υπάρχει στην φύση και είναι ξεκάθαρο πως δεν έχεις ζήσει κοντά της.

Κι εγώ σ αγαπώ αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου!
    Είναι και έτσι όπως τα λες...
    αλλά όχι ΜΟΝΟ έτσι.
    Η φύση δεν έχει μόνο κοτσίφια έχει και ιπποπόταμους.
    ΑΛΛΑ
    Κάποτε, πριν φτιάξουν το αεροδρόμειο του Αράξου και πριν ο κάθε βλάκάς πάρει καραντουφέκα
    η Στροφυλιά ήταν γεμάτη πουλιά. (τέτοια εποχή ήταν μαύρη, μου είπαν, οι ιθαγενείς)
    Σήμερα που είναι τα πουλάκια ΩΕΩ?
    Άρα η μάνα γη που λέγενε κάποτε είχε για όλους
    υγ
    όχι δεν έχω ζήσει, αλλά κάτι βιβλεία έχουν πέσει στα χέρια μου και κάποια σχέση με τη βιολογία,
    τον Δαρβίνο και μερικούς ακόμα την έχω ο αλήτης...

πάντα στο χαλαρό της κουβέντας
    ανανήψαντας

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pardalotzatziki Προβολή μηνύματος

Απλα σκεπτομενος....γιατι δεν το δινουν στην Κοπεγχαγη που θελει ζωο με αλλα γονιδια?
    Και σε ολη τη γη δεν βρισκεται ζωολογικος κηπος να τον θελει? Δεν ρωτανε? Απλα το σκοτωνουν?
    Δεν ξέρω τα κριτήρια που έχουν για αυτά τα ζώα και τι μπορεί να γίνει
    http://www.theguardian.com/world/201...marius-giraffe

Για το πρώτο αυτό λέω, δεν έχει δικούς μας και δικούς τους. Κομμάτι της φύσης είμαστε.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Acacius Προβολή μηνύματος

(...) Ακόμα περισσότερο όταν αργότερα είδα το θείο μου να σφάζει αρνί. Τότε ήταν που σκέφτηκα πρώτη φορά σοβαρά αν θα γίνω χορτοφάγος ή αν θα ζω με τις τύψεις μου (το β... πολλά κιλά τύψεις όμως)
    Aκριβως απο τοτε(5 χρονων) με την ιδια αφορμη σταματησα να τρωω οτιδηποτε εχει σχεση με αρνι,κατσικι κλπ.Και μεχρι τωρα μολις παρω μυρωδια την αρνιλα κοβω περα
    Στο θεμα μας τωρα,προφανως οι επιστημονες ειναι πιο ειδικοι απο μενα να κρινουνε για την θανατωση της καμηλοπαρδαλης.Απλα κι εγω βρισκω αρκετα brutal να γινεται μπροστα σε μικρα παιδακια.
    Και μην τα παιρνετε ολα ισωμα,επειδη μπορει καποιος να εκανε-αν εκανε- μια χαζομαρα,δεν χαρακτηριζει μια χωρα ολοκληρη.Οποτε μην διαβαζω αηδιες του τυπου τι πολιτισμο εχουνε αυτοι και αλλες ελληνομπαρουφες....
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pardalotzatziki Προβολή μηνύματος
    Αυτό ακριβώς ! Αλλά απο την ανάποδη, κάνουν οι λεγόμενοι "ζωολάτρες" εξισώνουν δηλ το "ορφανό" ζαρκαδάκι με το ορφανό αφρικανάκι (να μην σου πω ότι το βάζουν και πιο πάνω..) .
    Δεν θυμάμαι ποιός αλλά πριν μερικές σελίδες σ αυτο το θρεντ κάποιος ανέβασε φωτογραφίες με αποστεωμένα αφρικανάκια χωρίς ελπίδα επιβίωσης .
    Φωτογραφίες σύγχρονες -σημερινές -καθημερινές που όμως δεν προκαλούν πλέον κανένα ενδιαφέρον , τουλάχιστον το μισό απο το ενδιαφέρον που προκάλεσε η φωτογραφία της καμηλοπάρδαλης...
    Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται άνθρωποι να δηλώνουν την αγάπη τους για τα ζώα και ταυτόχρονα να μισούν τους ανθρώπους

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται άνθρωποι να δηλώνουν την αγάπη τους για τα ζώα και ταυτόχρονα να μισούν τους ανθρώπους
    Αυτο το εχω παρατηρησει και γω...ενταξει δεν ειναι μισος, αλλα μια αδιαφορια υπαρχει..
    Και υπερασπιζονται τα ζωα σαν τρελοι μερικοι....ξεπερναει τα ορια λιγο..
    Αν πεις δε για αδεσποτα...φωτια και τσεκουρι!

Αυτό ακριβώς ! Αλλά απο την ανάποδη, κάνουν οι λεγόμενοι "ζωολάτρες" εξισώνουν δηλ το "ορφανό" ζαρκαδάκι με το ορφανό αφρικανάκι (να μην σου πω ότι το βάζουν και πιο πάνω..) .
    Δεν θυμάμαι ποιός αλλά πριν μερικές σελίδες σ αυτο το θρεντ κάποιος ανέβασε φωτογραφίες με αποστεωμένα αφρικανάκια χωρίς ελπίδα επιβίωσης .
    Φωτογραφίες σύγχρονες -σημερινές -καθημερινές που όμως δεν προκαλούν πλέον κανένα ενδιαφέρον , τουλάχιστον το μισό απο το ενδιαφέρον που προκάλεσε η φωτογραφία της καμηλοπάρδαλης...
    α μπορώ να στο πω εγώ...
    Έχουν τόσο συχαθεί τους ανθρώπους και τις μαλακίες που κάνουν που το έχουν ρίξει στα ζώα.
    Ένα σκυλάκι ή ένα γατάκι πχ σε αγαπούν απόλυτα.
    Δεν έχουν αν και γιατί. Σε αγαπούν και τέλος όλα.
    Σε αντίθεση με τη γκόμενα σου, συχνά και τη μάνα σου, και τον πατέρα σου
    που σε γαμ... κι έχουν να σου πουν και από πάνω.
    Ρίξ τους άδικο μετά.
    ανανήψαντας

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    και πως καποια πραγματα εμφανιζονται μπροστα σου την καταλληλη στιγμη απτο πουθενα..
    Aυτά είναι τα 10 ζώα που σκοτώνουν τους περισσότερους ανθρώπους κάθε χρόνο.
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος
    Μιας που το πιάσαμε το θέμα, ας πω κι εγώ το μακρύ μου.. Έχει κανείς σας μπουφανακι δερμάτινο ?ολόσωμη ίσως ?γαντια ?μπότες ?κάνα σαμάρι οι σκλεροπυρηνικοι τσοπεραδες?
    Αυτά από τι γίνονται ?και σίγουρα με ποιο τρόπο ?λίγος κόσμος ξέρει τι γίνεται μέσα στα σφαγεία, ακόμη λιγότερους τους νοιάζει.
    Γι αυτό σταματήστε να σκοτιζεστε για μια καμηλοπαρδαλη ούτε η πρώτη είναι, ούτε η τελευταία, ούτε θα ένοιαζε αν δε το διαβάζατε στο ίντερνετ και ούτε θα σας νοιαξει το βράδυ πριν πέσετε για ύπνο.

Δυστυχώς ο άνθρωπος είναι το κυρίαρχο είδος και ακόμη δυστυχεστερα γ@μαει ότι θέλει γιατί μπορεί. Ωστόσο είναι παγκόσμιως αποδεκτό ότι οι πόλεμοι και τα πειράματα (σε ζώα και άνθρωπους)μας έχουν φέρει στο σημείο που είμαστε σήμερα.
    Στο σημείο όπου η φύση αν της επέτρεπαν να αναλάβει πολλές ζωές θα είχαν χαθεί. Σε όλη την υπόλοιπη πλαση ισχύει το survival of the fittest εκτός από τον άνθρωπο οπου άρρωστοι και ανάπηροι επιβιώνουν από "ανθρωπιστικους"λόγους.
    Εκεί οι υποστηρικτές του "ρε κ αριολη άνθρωπε κλπ " δεν ασχολούνται γιατί είναι κάποιος γονιός, αδερφός, σύζυγος, παιδί τους που πρέπει να εξαιρεθεί από τον κανόνα,αλλά άμα πετύχουν καμιά καμηλοπεριπτωση... Γ αμημενε άνθρωπε ψόφα σαν είδος.

Υποκριτες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Νομίζω καταλαβαίνεις την ειρωνεία και το δηθενισμό που ήθελα να τονίσω. Δε χρειάζεται να το αναλύσω. Δε διαφωνώ μαζί σας. Απλά, για αρχή, κατηγορώ τους γονείς.
    Δεν το κατάλαβα φυσικά, έτσι εννοείται πάσο.

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δεν βάζεις κράνος και ζώνη;... δώσε το 1/3 του μισθού σου...νεός ΚΟΚ
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 180
    Τελευταίο μήνυμα: 10/09/2006, 01:19
  2. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 17/04/2005, 16:43
  3. Οταν σου κοβουν το ονειρο.....
    από ireneepi στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2004, 16:14
  4. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF