φιλε να ξερεις οτι το 620 ηταν σκυλι μαυρο.μολις τελειωσεις θα εισαι μες στη καβλα.made in austria 100%-οχι κατι τουρκικα ρουλεμαν που ειχαν τα 640.την εξαερωση στα λαδια να προσεχεις και ΚΑΡΥΔΙ![]()
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
απο περιεργεια τα ρουλεμαν τα βελονοειδη ειναι κοινα εμποριου η ειδικα τεμαχια? (δηαλδη μονο στην αντιπροσωπεια)? να το ρωτησεις σε ενα μαγαζι με ρουλεμαν πρωτα γιατι εαν δεν ειναι ειδικα τεμαχια θα τα παρεις στο 1/3 της τιμης. αν και αμφιβαλλω. στα γιαπωνεζικα εκει πισω δεν εχει ουτε ενα κοινο ρουλεμαν.
παιδια μια βοηθεια, τι σημαινει NOTE: The last disc must be a lining disc..αφορα την καμπανα του συμπλεκτη, τι ενοει lining disc ...γιατι τα αγγλικα μου δεν ειναι και τα καλυτερα
μαλλον ενοει οτι δεν πρεπει να ειναι μεταλικος αν τα βγαζω καλα τα αγγλικα, γιατι ειναι 7 μεταλικη και 8 φιμπερ..Mounting the clutch discs
– Thoroughly oil the O-ring 1 and put it onto the inner clutch hub.
– Oil the lining disc 2 (internal diameter: 127 mm) and mount it,
making sure that the disc encircles the O-ring (see illustration).
– Thoroughly oil all clutch discs before mounting.
– Alternately mount 1 steel disc and one lining disc.
NOTE: The last disc must be a lining disc.
! CAUTION !
MOUNT ALL STEEL DISKS WITH THE SHARP EDGE FACING DOWNWARD.
– Grease the end of the push rod with Molykote grease and fit the
pressure cap together with the push rod![]()
Αρα εννοει οτι ο τελευταιος πρεπει να ειναι δισκος με επικαλυψη..![]()
εν το μεταξει να πω οτι η ktm στα μοτερ εχει 2 βιδες αποστραγκισης και μια τριτη με ελατηριο και εμβολακι για την ρυθμισει της πιεσης στης αντλοιες λαδιου..εγω βρηκα μονο το ελατηριακι αρα υπαρχει και αυτο το σεναριο να προκληθικε απο εκει η ζημια, γιατι στο manual λενε, μεγαλη προσοχη μπορει να προκληθει ζημια...και να πω και κατι αλλο ειναι οτι, στον δευτερο που πηγα για να δουμε τη ζημια εχει (το γραφω στην πρωτη σελιδα του thread) μου βουτηξε και αυτος πραγματα απο το μοτερ,τα ανακαλυπτο τωρα που φτιαχνω λιστα τι μου λειπη...γιατι το ειχα αφισει και σε αυτον κανα χρονο στο μαγαζι του, και τωρα που θυμαμε εφτιαχνε ενα 640 του 98...να στα μουτρα μου![]()
κι ομως ακομα κι εδω βεροια που ειναι επαρχια υπαρχουν. κι οτι δεν υπαρχει ερχεται σε 2-3 μερες. αλλα το θεμα ειναι οτι η γιαμαπα η καφασακι ας πουμε εχει βελονοειδες με πλατος 17χιλιοστα. στο εμποριο θα βρεις 15 η 20. αρα αμα δεν κανεις πατεντα (που δεν αξιζει συνηθως τον κοπο) δεν μπαινουν. για το TTR250 που ειχα θεμα στο μοχλικο, ολα τα ρουλεμαν σε επωνυμα γιαπωνεζικα με διαστασεις παρα πολυ κοντα στα μανισια (ροδελες οπου χρειαζομουν) κοστιζαν (χωρις αξονες κι αποστατες απο σκληροχρωμιο) οσο εβγαινε ενα σετ κομπλε απο την all ball bearings. και παρηγγηλα το σετ τελικα. αφου παρελαβα εψαξα στο google την προελευση των ρουλεμαν με βαση τους κωδικους τους. ΚΙΝΑ. χωρις αυτο να λεει κατι για την ποιοτητα απαραιτητα, και μιας και για να διορθωσω το προβλημα μου θα περεπε να φτιαξω νεους αξονες (ασυμφορο) συμβιβαστηκα. τα μανισια παντως δεν θα τα εβαζα ποτε. κι ουτε προκειται. ασε που για να παρεις οτι ειχε το σετακι μου απο την yamaha κοστιζε αντικειμενικα σχεδον οσ μια TTR μεταχειρισμενη. οποτε φιλε βλεπεις και κανεις. αλλα ψαξου πρωτα τι θα βρεις στο εμποριο σε πεωνυμα με βαση τις διαστασεις τους. η τα παιρνεις ανα χειρας και ψαχνεις η κοιτας τι γραφουν πανω και ρωτας. μην δωσεις λεφτα χωρις να ψαξεις πρωτα.