Μεσα κι εγω!
(εκτος απροοπτου)
ωραια μερη ωραια διαδρομη δυστηχως θα δουλευω.. καλα να περασετε!
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
καλα στο τελος θα μαζευτουν καμια 20αρια ατομα με αγροτικα,κλουβες κλπ και θα περιμενουν καμια νταλικα πορτοκαλια αντι για βολτα.
αριστειδη,ψησου....εχει και γλαρους εκει..
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Κοίτα έναν μπούCτη ρε. ΠεC ρε ογδονταπέντεΠ πατρινέ, πόCα Coυ δίνει η οδική βοήθεια μίζα για να πηγαίνειC βόλτεC; Cωτήρη βγάλε πλάνο ομαδική αCφάλεια ζωήC για τους CυμμετέχοντεC. Ήμαρτον πιά...
Έχουν πολλέC βιταμίνεC και ειδικά βιταμίνη C και χρειάζονται για ν'αντέχουμε τιC κακουχίεC. Και είναι νηCτίCιμα, όχι Cαν τα γλυκάδια που λέει ο άλλοC ο απιCτoC μέCα Cτη CαρακοCτή. Πυργαδίκια ε; Για να δω που είναι, όχι για εμένα, για κανέναν άλλο, αμαρτωλό.
Bulmont έλα εCύ και θα Cου βρούμε φρούτα όCα θέλειC. CυρματαCφάλιCη Cτην τάπα του λαδιού μην ξαναζήCουμε αξέχαCτεC CτιγμέC ντουC με ημιCυνθετικό μόνο. (και θέλω να χαζέψω και το 1190 από κοντά δηλαδή).
Αυτή τη βρωμιάρα τον Νιόνιο1234567890 υπάρχει περίπτωCη να τον δούμε άραγε; ΆντρεC Cου λέει μετά...
Τελευταία τροποποίηση από amyroukai; 12/03/2014 στις 07:47.
προσέχουμε για να έχουμε!...
Καταγγέλλω την αήθη προτροπή που κάνεις, σαφώς επηρεασμένος από τον φόβο του Βασίλη να μην μείνει χωρίς πορτοκάλια. Θα μασήσω χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. Αμήν.
Μπορεί. Αλλά θυμήθηκα χτες ότι και την προηγούμενη φορά που είχε πάθει ζημιά το fazer με το τρύπιο κολλάρο του νερού, ερχόμουν στο Kamelot όπου ποιός περίμενε; Εσύ. Ντάξ. Ας ελπίσουμε απλά ότι πέρασε το 13 που ήσουν γουρλής και θα είμαστε ασφαλείς. Καλού κακού, εκτός από λάδια κάτω απο τη σέλα θα βάλω και σκόρδα. Το πολύ πολύ να φέρει και αγγουράκια ο μπουλμόντ, να βρούμε και γιαούρτΗ, ένα τζατζικάκι νηστίσιμο το σκαρώνουμε επιτόπου.