τις alpina τις φερνει κανενας ελλαδα.
εναν στην παιανια ειχα διαβασει παλια-αλλα δεν το βρισκω.
gefr με εκεινη την κολα που εβαλες το 2014 τι εγινε?
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
θα το πιασω ζεστα το θεμα τελος του μηνα και θα ενημερωσω..
37.12.07n
22.47.01.e
Η κόλλα κράτησε μια χαρά. Εγώ κατάργησα το tubeless γιατί είχα μια καλή ρωγμή στο πλάι του Heidenau και το φοβήθηκα και έβαλα σαμπρελα χοντρή εντουρίσια. Όταν χρειάστηκε να αλλάξω μπροστινή ζάντα λόγω στραβώματος είδα οτι είχε ρωγμές γύρω από τις βάσεις των ακτινών. Αυτό σημαίνει οτι πιθανή διαρροή είναι και αυτή.
Η κόλλα πάντως που έβαλα στην πίσω ρόδα, Goop την λένε, κράτησε μια χαρά.
χθες επι την ευκαρια ρυθμιση αναρτησεων στο μηχανακι του,φιλαρακι μου ρωτησε στον WOLF.
1100Ε alpina με κεντρα μαμα και 1200E να στειλει τις μαμα ζαντες αγγλια και να ερθουν tubelless με εγγυηση εφ ορου ζωης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
37.12.07n
22.47.01.e
1200 να στειλει τις μαμα ζαντες αγγλια κ να τις πλεξουν εκει με στεφανια κ ακτινες αλπινα εννοεις εε?1200 ολα κομπλε μαζι με μεταφορικα κ ξεμονταρισμα μονταρισμα ελαστικων?
http://www.lc8.org/phpBB3/viewtopic.php?f=7&t=45888
νεοτερα....
τσιμπησα μια κουβεντα στο ιταλικο..
υπαρχει μια εταιρια που κουραρει ομαδες στο ιταλικο sm και κανει μοντα..
χρηστες στο φορουμ εχουν κανει 50000χλμ και ολα οκ...εστειλα mail στο στεφανο και περιμενω απαντηση.το εκοψα κανα 300αρι ολο το εγχειρημα/
για το αλλο πιο πανω αγγλια αλλη εταιρια απο αλπινα.παντως 1200ε κομπλε ολα...
37.12.07n
22.47.01.e
Η δική μου ιστορία κόστιζε 30€ μαζί με ακτινολόγηση, με την κόλλα δικιά μου. Η διαφορά στο κόστος σημαίνει οτι 40Χ30=1200€ + 40Χκόστος κόλλας
Καλές αποφάσεις.
Εγώ πήγα και μου το έκαναν. Πήγα σε τοπικό ζαντά-ακτινολόγο, τον Γιάννη Παρθένη (2310552092) εδώ στο Βαρδάρη, Βάκχου 6 και μου έκανε ακτινολόγηση και πέρασε και την κόλλα.
supermotoshop.gr
Mου είπε οτι το έχει ξανακάνει με παρμπριζόκολλα, αλλά δεν το είχε φορέσει σε μηχανάκι. Το είχε πειραματικά στο μαγαζί του και δεν έχανε για χρόνια, αλλά επειδή δεν αντιμετώπιζε διαφορετικές θερμοκρασίες, δεν ήταν πολύ σίγουρος αν θα άντεχε σε κανονικές συνθήκες.