ωραία λοιπόν,έτοιμος
έχω πολλά να πω οπότε όποιος θέλει διαβάζει
όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 83.το πρώτο μηχάνημα με περίμενε στην βιτρίνα ενός καταστήματος που βρίσκονταν κοντά στο βαρδάρη.τρανζιστορικό 4W στα 9βόλτ με πυκνοτική κάψα κ.λ.π.
ακόμα θυμάμαι την μέρα που έστειλα την μάνα μου με ραδιοφωνάκι στην απέναντι πολυκατοικία σε μια φιλενάδα της και φώναζα απο το μικρόφωνο "Μάνα μάνα,άμα με ακούς αναβόσβησε το φως του μπαλκονιού δυό φορές"....."έλα ρε με ακούς στα αλήθεια?ξανα αναβόσβησε το φως!! ". τα είχα κάνει πάνω μου!
Το μικρόβιο είχε μπει για τα καλά.μετα απο μερικούς μήνες αγόρασα ένα αυτοταλάντωτο και εγώ EL504 (όπως όλοι οι παραπάνω) και λίγο αργότερα και μετά απο πολλά τινάγματα απο την φάση
,ένα με 6146! Μόνο το νεφρό μου δεν έδωσα για να το αγοράσω!
Απο εκεί και πέρα δύο ήταν τα κλειδιά για την επιτυχία. Ο θείος που ταξίδευε με εμπορικά καράβια και μου έφερε μια κεραία grand play απο ιαπωνία δώρο και αντίο στάσιμα και το σπίτι του παππού ψηλά στα κάστρα στην Θεσ/νίκη.Είχα την πόλη πιάτο!
Τάπωνα τα πάντα και τους πάντες.
Ετσι κάπως ξεκίνησαν οι εκπομπές. Music club 104,5. Ήμουνα στις επάλξεις κάθε βράδυ και στην κόντρα με τον melody club και τζάκσον παλλας...
Γκόμενες,σκηνικά,τρέξιμο να βρούμε τα καινούργια χιτ σε κασέτα για να μην αγοράσουμε τους δίσκους και άλλα πολλά.
Η καριέρα εκείνου του πειρατικού έληξε απότομα ένα απόγευμα,με το ραδιογωνιόμετρο να είναι έξω απο το σπίτι του παππού.το γεγονός ότι ήταν απόστρατος Νωματάρχης με γλύτωσε και μαζί με μένα,γλύτωσαν και τα μηχανήματα απο την κατάσχεση.
Η συνέχεια δόθηκε τα καλοκαίρια στην Ήπειρο με μηχανήματα στα μεσαία,γύφτικους ενισχυτές για την διαμόρφωση που τα έκαναν όλα πουτ@να και κλεμμένο ρεύμα απο οικοτροφείο...
Στάθηκα τυχερός,γιατί κάποια στιγμή και μετά απο αρκετά χρόνια το 92' και στην Αθήνα πλέον,ασχολήθηκα και επαγγελματικά και πέρασα απο μερικούς σταθμούς.μέσα σε αυτούς και ο Galaxy 92 για μερικά φεγγάρια σε αυστηρά γερμανικά νούμερα 6 με 8 το πρωί
Η Συνέχεια μετά στα Γιάννενα.Πρώτο κανάλι,top fm,metro και n'joy μέχρι το 99' που άρχισα να παίρνω τα βουνά....αυτά!