Μου αρέσει γιατί μεταφέρει λίγο από την τρέλα που κουβαλάει ο Αντρέας.
https://youtu.be/IEE3_uv23RU
Μου αρέσει γιατί μεταφέρει λίγο από την τρέλα που κουβαλάει ο Αντρέας.
https://youtu.be/IEE3_uv23RU
Think faster than you ride
τελικά τι έγινε με την φετινή συμμετοχή του στo ISLE OF MAN, κάπου είδα ότι το μηχανάκι του ( R6 ) καταστράφηκε και ζητούσε χορηγίες και οικονομική στήριξη απο όλους μας, κρίμα...
Social media και τα ρέστα δεν παρακολουθώ.
Αλλά είχα πάει από το μαγαζί του να αλλάξω λάστιχα στη μηχανή, και με το που μπήκα είδα το R6 τροπέτο και μου γούρλωσε το μάτι.
Αλλά πιο μέσα είδα άλλο ένα R6 (νομίζω τουλάχιστον, ήταν τόσο ξεβρακωμένο που δεν μπορούσα να πολυκαταλάβω...) και το μαστόρευε.
Είδα κι από πάνω μια αφίσα για το Man τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη και τον ρώτησα αν θα τρέξει φέτος και μου είπε ναι.
Μαζί με τα λάστιχα, χτύπησα κι ένα μπλουζάκι.
Όποιος μπορεί και θέλει φαντάζομαι υπάρχουν τρόποι.
Έστω και το μπλουζάκι είναι κάτι.
έχει στο κατάστημα του μπλουζάκια? τιμούλα ? αν θες για να μην θεωρηθεί διαφήμιση στείλε μου Π.Μ
επειδή έχω μπερδευτεί, η πρώτη του συμμετοχή στο ΝΗΣΙ ήταν το 2014, η δεύτερη χρονία του θα ήταν φέτος αλλά διάβασα κάπου για ολική καταστροφή της μηχανής, o αγώνας απ όσο ξέρω έχει τελειώσει, τι έγινε τελικά με την συμμετοχή του?
έτσι εξηγείται ... thanks για την ενημέρωση... λέω να περάσω απο βδομάδα για κανένα μπλουζάκι, έχει και συλλεκτική αξία αλλά και συναισθηματική το να ξέρεις ότι έβαλες και εσύ ένα πολύ μικρό λιθαράκι σ αυτην την μοναδική προσπάθεια...
Όντως έχουμε τόσα νησιά που σίγουρα σ' ένα από αυτά θα μπορούσε να γίνει κάτι , όπως παλιά στην Κέρκυρα.
Στο βίντεο που βάλατε έπεσε πολύ κωλαράκι ,περισσότερο απ' ότι χρειαζόταν νομίζω.
[FONT=arial]Αντιγράφω από το bikerspirit.net
Τελικά δεν θα μπορέσει να τρέξει ο Ανδρέας Ψυχογυιός, αφού ο τραυματισμός του είναι τέτοιος όπου οι γιατροί της διοργάνωσης δεν του επιτρέπουν να συμμετέχει στον αγώνα, αφού το χέρι του χρειάζεται περεταίρω αποκατάσταση.
Ο Αντρέας δήλωσε «Ύστερα από το ατυχές γεγονός που προέκυψε στις 19/8/2015 στο χώρο του grandstand και μου απέφερε κάταγμα σκαφοειδούς και βαριά μορφή θλάσης καρπού, η ομάδα έκανε όλες τις δυνατές προσπάθειες για την καλύτερη αποκατάσταση εκτός από αυτήν της χειρουργική επέμβασης που από την πρώτη στιγμή μας επέδειξαν οι γιατροί.
Διαβάστε περισσότερα...[/FONT]
Kρίμα για τον Ανδρέα,ελπίζουμε του χρόνου χωρίς κακοτυχίες και με καλά αποτελέσματα.Είναι νικητής για εμένα και μόνο που έχει καταφέρει να πάει στο Νησί!![]()
Keep spamming!!!:a13:
πολύ κρίμα,δεν πειράζει και αυτό μέρος τις εμπειρίας είναι , του χρόνου τα καλύτερα....