Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 48 από 48

Θέμα: New Guy!

Παλαιό μέλος
    Μιας και έχω το yamaha dragstar 400cc του 99, ίσως οι εμπειρίες μου σου είναι χρήσιμες.
    Εύκολο μηχανάκι, το καβάλησα πριν κάποια χρόνια ως πρώτη μηχανή χωρίς έχω ιδιαίτερα θέματα με το βάρος του ή το στήσιμό του και πλέον κινούμαι πιο άνετα ακόμα και από μερικά σκουτεράκια ή παπιά στο δρόμο.

Σε ανοιχτό δρόμο μην περιμένεις ταχύτητες πάνω από 130 Km/h και σε ταξίδι η άνετη ταχύτητα λόγω κραδασμών και γενικότερης αίσθησης είναι τα 90-110 km/h.
    Από εκεί και πάνω το μηχανάκι σου στέλνει μηνύματα ότι το πιέζεις.
    Κατανάλωση ικανοποιητική για τη τεχνολογία του και τα κυβικά του και σε ανοιχτό δρόμο με ταχύτητα ~80 km/h σε φέρνει άνετα και οικονομικά.

Η συντήρηση γίνεται με ελάχιστο κόστος αν και τα πιο εξεζητημένα ανταλλακτικά του μπορεί να είναι λίγο τσιμπιμένα.
    Γενικά είναι μια μηχανή τίμια και αν δεν σκίζεις το μοτέρ (ή δεν είναι ήδη σκισμένο) δεν θα έχεις προβλήματα και το μόνο που θα σου ζητάει θα είναι λαδάκι και ένα καλό γυάλισμα (τα λαδάκια τα προσέχεις x2 λόγω αερόψυκτου μοτέρ).
    Στα μειονεκτήματα του συγκεκριμένου μοντέλου είναι ότι τις καλές λακούβες τις νιώθεις μέχρι το κόκκαλο και ότι το πίσω φρένο (λόγω ταμπούρου) δεν σου δίνει και την καλύτερη αίσθηση, αλλά το μπροστά δισκόφρενο είναι αρκετά αποτελεσματικό και σώνει τη κατάσταση.
    Από την άλλη όμως, ξέρεις τι οδηγάς και δεν κάνεις καφριλίκια με κάτι που είναι στημένο για χαλαρό ρολλάρισμα.

Το βρίσκεις από 2000 έως 3000 euros και μπορείς να κάνεις άνετα ταξίδι πολλών χιλιομέτρων..
    Τελευταία τροποποίηση από yianyian; 23/03/2014 στις 22:35.

Μέλος

Thumbs up

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από yianyian Προβολή μηνύματος
    Μιας και έχω το yamaha dragstar 400cc του 99, ίσως οι εμπειρίες μου σου είναι χρήσιμες.
    Εύκολο μηχανάκι, το καβάλησα πριν κάποια χρόνια ως πρώτη μηχανή χωρίς έχω ιδιαίτερα θέματα με το βάρος του ή το στήσιμό του και πλέον κινούμαι πιο άνετα ακόμα και από μερικά σκουτεράκια ή παπιά στο δρόμο.

Σε ανοιχτό δρόμο μην περιμένεις ταχύτητες πάνω από 130 Km/h και σε ταξίδι η άνετη ταχύτητα λόγω κραδασμών και γενικότερης αίσθησης είναι τα 90-110 km/h.
    Από εκεί και πάνω το μηχανάκι σου στέλνει μηνύματα ότι το πιέζεις.
    Κατανάλωση ικανοποιητική για τη τεχνολογία του και τα κυβικά του και σε ανοιχτό δρόμο με ταχύτητα ~80 km/h σε φέρνει άνετα και οικονομικά.

Η συντήρηση γίνεται με ελάχιστο κόστος αν και τα πιο εξεζητημένα ανταλλακτικά του μπορεί να είναι λίγο τσιμπιμένα.
    Γενικά είναι μια μηχανή τίμια και αν δεν σκίζεις το μοτέρ (ή δεν είναι ήδη σκισμένο) δεν θα έχεις προβλήματα και το μόνο που θα σου ζητάει θα είναι λαδάκι και ένα καλό γυάλισμα (τα λαδάκια τα προσέχεις x2 λόγω αερόψυκτου μοτέρ).
    Στα μειονεκτήματα του συγκεκριμένου μοντέλου είναι ότι τις καλές λακούβες τις νιώθεις μέχρι το κόκκαλο και ότι το πίσω φρένο (λόγω ταμπούρου) δεν σου δίνει και την καλύτερη αίσθηση, αλλά το μπροστά δισκόφρενο είναι αρκετά αποτελεσματικό και σώνει τη κατάσταση.
    Από την άλλη όμως, ξέρεις τι οδηγάς και δεν κάνεις καφριλίκια με κάτι που είναι στημένο για χαλαρό ρολλάρισμα.

Το βρίσκεις από 2000 έως 3000 euros και μπορείς να κάνεις άνετα ταξίδι πολλών χιλιομέτρων..
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ...!!! Πραγματικά δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο! Απόλυτα κατατοπιστικός!
    Σήμερα είμαι Καλαμάτα και σε λίγα λεπτά ξεκινάω βόλτα σε όλους τους εμπόρους για να δω τι παίζει! Την Τετάρτη συνεχίζω σε Αθήνα!
    Κατά 99% θα παω σε Dragstar... Ελπίζω στο διάστημα των επόμενων 2-3 μηνών να βρώ μια όμορφη και σε καλή κατάσταση μηχανή! Να είστε καλά πάντως!

Μέλος
    Καλησπέρα παίδες!

Λοιπόν! Βρήκα πολύ ωραία Dragstar μοντέλο του 97 σε αριστη κατάσταση. Θα πάω αυτές τις μέρες να την τσεκάρω εκτενέστερα! Τι να προσέξω; Τι να κοιτάξω; Περιμένω τις συμβουλές σας!

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. the new guy
    από tolistrk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2007, 22:28
  2. New Africa?
    από parji στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2004, 12:45
  3. Ηelp - New ΜΟΤΟ ?????
    από jgerithrea στο forum Off topic