Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 72

Θέμα: θέλω να κλέψω ένα μηχανάκι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    η διαδικασια με τα φλας ειναι η εξης
    ανοιγουν ενα φλας βραχυκυκλωνουν το ντουι και βαζουν τον συναγερμο να χτυπησει με αποτελεσμα να καιγεται η ασφαλεια του και να αχρηστευεται
    προσωπικα για να το αποφυγω απομονωσα τα φλας μεσα απο το μενου ρυθμισεων του συναγερμου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Specialized Προβολή μηνύματος
    Αυτό το κάνω κι εγώ (μετά από κλοπή ανταλλακτικών) και έχω και τα ίδια αρχικά με σένα!
    Σας φαντάζομαι να μαλλιοτραβιόσαστε πάνω από κανένα κλεμμένο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ναι... σημειωνεις ολα (ή σχεδον ολα) τα ανταλλακτικα της μηχανης σου με τα αρχικα σου και μετα την πουλας...

του κλεβουν την μηχανη του ανθρωπου που του την πουλησες και μετα αντε να αποδειξει ο νομιμος κατοχος που δεν εχει τα ιδια αρχικα με σενα οτι ειναι δικα του τα ανταλλακτικα σε ελεγχο της αστυνομιας σε ενα ανταλλακταδικο...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    καλα ποσα φορτηγα εχουν σταματησει με μηχανακια προς αλβανιες κ λοιπες χωρες ανταλλακτικα πουλαγαν το 80 πλεον ο κοσμος μεγαλωσε...κλειστα γκαραζ και ασφαλεια κλοπης ειναι η μονη λυση..και επισης να μην αγοραζεις μηχανακια αμα δε σου περισευουν κλαις λιγοτερο αμα μπορεις την επομενη ημερα να πας να παρεις αλλο αμα στο φανε...

Μην γραφετε λεπτομερειες για τους τροπους κλοπης η βραχυκυκλωσης συναγερμων εδω μεσα...

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Μην γραφετε λεπτομερειες για τους τροπους κλοπης η βραχυκυκλωσης συναγερμων εδω μεσα...

Ναι, γιατί τα κλεφτρόνια περιμένουν το ΜΟΤΟ.ΓΡ για να ενημερωθούν
    για τους νέους τρόπους κλοπής μοτοσυκλεττών.....................................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    lipon palikarim epidi pola les siko me8avrio pou 8a ine anixta ke pigene se enan antalaktika ke zita tou ola ta after market pou exis epano tis brebo ke oti alo ipes ke ama 8a vris kati apo afta ela na mou ksirisis ton kolo episis pio antalaktikas 8a plirosi 400 euro na vapsi koustoumi na to poulisi poliesterika metaxirismeno

re file poli apo esas 8elete me to zori na iste eksipnoi
    i ali8ia ine oti prepi na mazepsoume 5 apo esas gia na ftiaksoume enan an8ropino egkefalo
    Πολλοί από μας θέλουμε να είμαστε έξυπνοι... δυστυχώς όμως δεν είμαστε. Τυγχάνει να είμαστε όμως γνώστες του πως "κινούνται" τα πράγματα. Επειδή λοιπόν είσαι άσχετος και φαίνεται μη γράφεις ότι να'ναι γιατί μερικοί τα πιστεύουν...

Οχι ρε Βαγγελη αλλα δεν χρειαζεται νομιζω...

Παλαιό μέλος
    Ούτε το να βάλεις άλλα πράγματα πάνω στο μηχανάκι σου έχει ουσία ούτε το να το σημαδέψεις. Τα σημαδεμένα πράγματα είναι μία τεχνική που μπορεί να έχει αποτέλεσμα σε μία μικρή κοινωνία η πόλη όπου τα μηχανάκια είναι μετρημένα και ένα ανταλλακτικό είναι πιθανό να το αναγνωρίσει κάποιος. Αν το μηχανάκι σου έχει φύγει για Βουλγαρία και έχεις σημαδέψει το καρμπυρατέρ από μέσα ε δε νομίζω πως θα το ξαναδείς. Τώρα αν έχεις πάνω άλλα πράγματα επίσης δε νομίζω ότι θα το ξαναδείς.... Γενικότερα αν η μηχανή κλαπεί για ανταλλακτικά και όχι από κάποιο πρεζόνι η τυχαίο κλέφτη φιλάκια ρουφηχτα!!! Όλα τα υπόλοιπα "αναλόγως του ήφους" είναι εξυπνάδες για κάποιο φόρουμ όπως το μοτο...

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Οχι ρε Βαγγελη αλλα δεν χρειαζεται νομιζω...

Το αντίθετο θα 'λεγα....... Υπάρχουν καινούριοι οδηγοί και ανυποψίαστοι οι οποίοι πρέπει
    να πονηρευτούν........ Τα κλεφτρόνια, πάντα είναι μια χαρά ενημερωμένα. Αν σκεφτείς, ότι
    κλέβονται καινούρια μοντέλα, με το που θα πουληθούν τα πρώτα κομμάτια και θα κυκλοφορήσουν
    στην αγορά, εύκολα πιστεύω συμπεραίνεις ότι τα κλεφτρόνια είναι πάντα ένα βήμα μπροστά........
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Αν μου κλέψουν το μηχανάκι, ελπίζω να μην βρω ούτε βιδα. Έχω ασφάλεια κλοπής στο 70% της αξίας που δήλωσα, δηλαδή 7200 ευρά. Αν συμβεί το κακό, η εταιρία σίγουρα θα δει τι τιμές παίζουν τα μηχανάκια αυτά σήμερα και κάπου πιστέυω θα βγεί η τιμή, μετά απο πολλά ίσως χρόνια
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Σας φαντάζομαι να μαλλιοτραβιόσαστε πάνω από κανένα κλεμμένο.
    Έχουμε διαφορετικό γραφικό χαρακτήρα Εμένα μου έκλεψαν καθρέπτες και ανεμοθώρακα και τα έχω μαρκάρει. Αν, λέω αν, πετύχω τον κλεπταποδόχο θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    ανανήψαντας

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    Όσο είχα τα ντόμπερμαν είχα τον καλύτερο συναγερμό.
    3 φορές μου κανανε μπούκα στο πατρικό μου και φυγανε οι 2 χωρίς ρούχα + με εκδορές και ο 3ος παραλίγο να φύγει χωρίς λαιμό μέχρι που ήρθε το περιπολικό και τον μάζεψε.
    Το αμάξι μου δεν εχει συναγερμό. Αλλά ΔΕΝ παίρνει μπροστά (με πατέντα εννοείται) + οτι με παίρνει τηλέφωνο άμα ανοίξει πόρτα ή σπάσει τζάμι ή παραβιαστεί η κλειδαριά (σύστημα που το έχω φτιάξει μια 5ετία τώρα).

Ο κλέφτης δεν βλέπει συναγερμό, το ανοίγει, με το πάσο του πάει να το βάλει μπροστά, δεν παίρνει μπροστά. Το τηλέφωνο μου κάνει κλήση και τον βούτηξα τον κιαρατά! So simple.
    Το παπί πάλι έχει το ίδιο σύστημα με το αμάξι και ας είναι κινέζικο. Έχει κραδασμικό πάνω και άμα κουνηθεί κάνει κλήση στο κινητό μου + οτι κόβεται η παροχή ρεύματος και δεν παίρνει μπρός.
    Ξέρω όμως πως αμα στο βάλουν στο μάτι την έκατσες. Εχω όμως την ψευδαίσθηση οτι κερδίζω χρόνο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dbnn Προβολή μηνύματος
    Όσο είχα τα ντόμπερμαν είχα τον καλύτερο συναγερμό.
    3 φορές μου κανανε μπούκα στο πατρικό μου και φυγανε οι 2 χωρίς ρούχα + με εκδορές και ο 3ος παραλίγο να φύγει χωρίς λαιμό μέχρι που ήρθε το περιπολικό και τον μάζεψε.
    Το αμάξι μου δεν εχει συναγερμό. Αλλά ΔΕΝ παίρνει μπροστά (με πατέντα εννοείται) + οτι με παίρνει τηλέφωνο άμα ανοίξει πόρτα ή σπάσει τζάμι ή παραβιαστεί η κλειδαριά (σύστημα που το έχω φτιάξει μια 5ετία τώρα).

Ο κλέφτης δεν βλέπει συναγερμό, το ανοίγει, με το πάσο του πάει να το βάλει μπροστά, δεν παίρνει μπροστά. Το τηλέφωνο μου κάνει κλήση και τον βούτηξα τον κιαρατά! So simple.
    Το παπί πάλι έχει το ίδιο σύστημα με το αμάξι και ας είναι κινέζικο. Έχει κραδασμικό πάνω και άμα κουνηθεί κάνει κλήση στο κινητό μου + οτι κόβεται η παροχή ρεύματος και δεν παίρνει μπρός.
    Ξέρω όμως πως αμα στο βάλουν στο μάτι την έκατσες. Εχω όμως την ψευδαίσθηση οτι κερδίζω χρόνο.
    Με έχεις εντυπωσιάσει ήδη.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2009, 10:50
  2. ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ???
    από griso850 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2007, 00:19
  3. Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2006, 15:02

Κανόνες δημοσιεύσεων