Σελίδα 4 από 12 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 169

Θέμα: afiste tis mixanes spiti mexri to pasxa

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    ο καπιταλισμος δλδ λειτουργουσε καλα οταν μας τα εδιναν και τωρα που μας τα ζητανε πισω, λειτουργει λαθος?
    όχι και όχι,προφανώς. (στα δικιά μου μάτια το προφανώς)

Γιατί κάπου ενδιάμεσα υπάρχουνε ανθρώπινεςζωές που καταστράφηκαν,άλλες που οδηγηθηκαν στην αυτοκτονία,άλλες που φυτοζωούν ελλείψει σωστης φαρμακευτικής περίθαλψης,κλπ όμορφα και πανανθρώπινα.
    Προφανώς και τα αίτια της κατάντιας μας ειναι οι πολιτικές επιλογές μας.
    ΑΛλά δεν το'χω τωρα για εκτενέστερη πολιτική ανάλυση.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Tα λαμόγια δεν τα πειράζει κανείς όμως Σταύρο.
    Ορίστε ενα πραγματικό παρέδειγμα.

Οταν πχ καποιος έχει εταιρεία και έχει φάει φέσι πανω απο 300.000 Ευρω απο ακάλυπτες επιταγες και πλέον η εταιρεία είναι χωρίς ρευστό, και στην ουσία χωρίς δουλειά τι θα κάνει?
    Θα απολύσει τους υπαλλήλους, θα πληρώσει τα κέρατά του, θα πληρώσει το ΦΠΑ για χρήματα που δεν εισέπραξε ποτέ, θα πληρώσει και εφορία για αυτα τα χρήματα και στο τέλος αφού πήγαν όλοι σπίτι τους (υπαλληλοι και συνεταιροι και για να πληρωθούν ολα τα παραπάνω δανείστηκε ή έφαγε απο τα ετοιμα η πουλησε οτι είχε ) θα πρέπει να συνεχίσει να πληρώνει τουλάχιστον τα 5000 Ευρω το χρόνο στο ΤΕΒΕ γιατί η επιχείρηση εχει και καποια δάνεια που ακόμα τρεχουν, χωρίς βεβαια να μπορούν να πληρωθούν κι έτσι δεν μπορεί να κλείσει.
    Το φέσι έπεσε το 2011 αλλά τα δικαστήρια θα αρχίσουν το 2016 και άγνωστο πότε θα τελειώσουν και αν θα παρει πίσω μέρος από τα χρήματά του.

Αυτό είναι το κράτος με λίγα λόγια... το νοιάζει μονο να εισπράτει κι ας κλείσουν και μείνουν καταχρεωμένοι όλοι.

Τους μεγαλοεκδότες που έκοψαν τις ακάλυπτες τους χαιδεύει ακόμα βέβαια.
    εχεις δικιο Αρη...
    αυτοι (και πολλοι αλλοι) ζοριζονται παρα πολυ...
    αλλα υπαρχουν ακομα αυτα τα 300.000 που οταν εκδικαστουν, ΛΟΓΙΚΑ θα περασουν στα χερια τους...
    αν δεν περασουν, τοτε εχει καθε λογο να βριζει Θεους και Δαιμονες...
    αλλα και παλι δεν νομιζω να μην ξερουν οι δικαστες τι παιζει...

ειναι σαν να σε 'χουν τρακαρει και να μην τα βρισκεις στα λεφτα για τον εξοπλισμο και το φτιαξιμο της μηχανης με την ασφαλιστικη...
    θα αναγκαστεις να τα βαλεις εσυ για να την επισκευασεις και να αντικαταστησεις τον εξοπλισμο σου, αλλα στο δικαστηριο θα παιχτει το εργο απο την αναποδη...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Αυτό είναι το κράτος με λίγα λόγια... το νοιάζει μονο να εισπράτει κι ας κλείσουν και μείνουν καταχρεωμένοι όλοι.

re paloukaria edo ipame gia klisi gia tin sigkomidi evreopoulon
    ama xrostas trela posa se efories ke dimosio ke prokite na se mpouzouriasoun ego protino ta eksis

evresi mixanimatos gia tin xalarosi sfiktira (na ise proetimasmenos) an sto kanoune stin filaki prokite na matosis ke ine pi8ani i emoragia
    meta emvoliasmo gia dako mouxritsa sifili fimatiosi podagra ke oti alo
    meta apotamiefsi se kontino prosopo orismenon xrimaton gia tin agora profilaktikon (min se pidane aera...) tsigara ke ala protis anagkis
    kata tin silipsi kalo ine na katevasis tipota LSD ala tripakia ke lipa pares8isiogona narkotika gia na min mporis na kata8esis titpota na min ipografis tipota ke na min ise sinergasimos an mporis na kanis ke to astinomiko tmima mpaxalo kala 8a ito

ke fisika gia na apofigis tin taleporia kalo ine na promi8eftis plasta xartia mono an ise antras prosekse na min ine ginekia ta stixia i kamias travesti

an minis kero ke sini8isis to antriko sex prosexe min eroteftis ton mitso ton liagkoura giati olo mesa 8a ise
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από makis206 Προβολή μηνύματος
    Κατ'αρχήν δεν ξεχώρισες αυτούς που δεν εξοφλούν ενώ τα έχουν περίσσια αλλά προτιμούν να τα τρώνε διασκέδαση και λούσα από αυτούς που απλώς δεν έχουν ούτε για ζήτω, αλλά κι από τους άλλους που ακόμα κι αν καταφέρνουν να εξοφλήσουν το πόσο που με νταβαντζηλίκι (γιατί για αυτό ακριβώς πρόκειται σε αρκετές περιπτώσεις χρεών προς το δημόσιο) τους φόρτωσαν, δεν το κάνουν γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο. Το νταβαντζηλίκι.
    Κι αυτό ακριβώς είμαι εγώ, με νταβαντζώσανε (πρόσεξε, ούτε παρανομία έκανα ούτε και χρεώθηκα κάτι που στο τέλος δεν ξεχρέωσα, απλώς αμοίφθηκα κάποτε με το νόμιμο υπερποσό των 760 ευρώ - χώρια αυτά που εσκαγα στο μπουρδέλο για την ανύπαρκτη ασφάλισή μου) και δεν μπορώ να το δεχτώ, τι να κάνω τώρα; Δεν μπορώ να δεχτώ πολλά απ'όσα έκαναν, πχ αυτούς που αγόρασαν σπίτι με κόπους και ξαφνικά τους έβαλαν νοικάρηδες στο ίδιο τους το σπίτι, τέλος πάντων μην ξεφεύγω και πολύ απ'το θέμα..

Κάνε έναν διαχωρισμό λοιπόν και μετά ρίχτα κάτω για να μην παίρνουμε ανάποδες κάποιοι χωρίς λόγο..

Άσε που προσωπικά είμαι 100% σίγουρος ότι και το κωλόπαιδο που θα με γράψει για το χρέος θα χρωστάει περισσότερα από μένα..
    ρε Μακη, δεν υπαρχει λογος να παιρνετε αναποδες...
    νομιζω οτι ημουν σαφης στους διαχωρισμους μου...

διαφωνω με αυτους που εχουν και δεν τα δινουν...
    συμφωνω με αυτους που δεν εχουν και δεν ΜΠΟΡΟΥΝ να τα δωσουν...

αλλα και οι τελευταιοι κατι πρεπει να κανουν για να ξεμπλεχτει το θεμα...
    ειναι σαν να γινεται ενας καβγας και καποιος μαχαιρωνεται...και σκανε τα καρ@κ0λια και λενε "ΟΛΟΙ στο τμημα"...δεν φταινε ολοι αλλα πρεπει ΟΛΟΙ να πανε στο στρουμφοχωριο μεχρι να ξεκαθαριστουν τα πραγματα και να βρεθει ποιος φταιει και ποιος οχι...

τελος, εχε υπ'οψιν σου οτι ΟΛΟΙ πληρωνουμε νταβατζηλικια...δεν εισαι ο μονος..μην το παιρνεις προσωπικα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ego_o_idios Προβολή μηνύματος
    re paloukaria edo ipame gia klisi gia tin sigkomidi evreopoulon
    ama xrostas trela posa se efories ke dimosio ke prokite na se mpouzouriasoun ego protino ta eksis

evresi mixanimatos gia tin xalarosi sfiktira (na ise proetimasmenos) an sto kanoune stin filaki prokite na matosis ke ine pi8ani i emoragia
    meta emvoliasmo gia dako mouxritsa sifili fimatiosi podagra ke oti alo
    meta apotamiefsi se kontino prosopo orismenon xrimaton gia tin agora profilaktikon (min se pidane aera...) tsigara ke ala protis anagkis
    kata tin silipsi kalo ine na katevasis tipota LSD ala tripakia ke lipa pares8isiogona narkotika gia na min mporis na kata8esis titpota na min ipografis tipota ke na min ise sinergasimos an mporis na kanis ke to astinomiko tmima mpaxalo kala 8a ito

ke fisika gia na apofigis tin taleporia kalo ine na promi8eftis plasta xartia mono an ise antras prosekse na min ine ginekia ta stixia i kamias travesti

an minis kero ke sini8isis to antriko sex prosexe min eroteftis ton mitso ton liagkoura giati olo mesa 8a ise
    Πραγματικά έχεις πλάκα,γιατί όμως δεν γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες ώστε να σε διαβάζουμε πιο άνετα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Πραγματικά έχεις πλάκα,γιατί όμως δεν γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες ώστε να σε διαβάζουμε πιο άνετα

enimeroste ton kirio tosa xronia exo vare8i
    ke plaka den exo file mou oute xavale kano

ime humoristas colopedistas...

o megaliteros elinas spammer olon ton epoxon :a44:
    afrotwin

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gayros Προβολή μηνύματος
    Προφανώς και τα αίτια της κατάντιας μας ειναι οι πολιτικές επιλογές μας.
    Δεν παίζει ρόλο το πολίτευμα, λείπει η παιδεία και η κοινωνική κουλτούρα.
    Είμαστε ωχ αδερφέ και στ΄@ρχι&!α μας όλα.
    Ακόμα και τώρα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Δεν παίζει ρόλο το πολίτευμα, λείπει η παιδεία και η κοινωνική κουλτούρα.
    Είμαστε ωχ αδερφέ και στ΄@ρχι&!α μας όλα.
    Ακόμα και τώρα.
    Λέμε κάτι το διαφορετικό;

o megaliteros elinas spammer olon ton epoxon :a44:
    Σεμνάααα....

SWOUAG κι ετς.... Το avatar του/της Dbnn
    δλδ μονο εγω το βλεπω σωστο το να σε μπουζουριαζουν 1-2 μερες επειδη χρωστας??
    μαλλον επειδη εγω δεν χρωσταω πουθενα και σε κανεναν...

αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ υποκριτικο ρε μαγκες να μιλαμε (εδω μεσα κυριως) για τα καθε λογης λαμογια, εργοδοτες, αφεντικα, γυφτογκλαμουροκαγκουρες με δανεικες καγιεν και να λεμε οτι πρεπει να πληρωσουν και να τους κατασχουν την περιουσια κλπ..κλπ...αλλα οταν προκειται για μας που χρωσταμε 5-10-20 ψωροχιλιαρικα ή μια γ@μημενη κληση, να μην μας ακουμπησουν γιατι ειμαστε μεροκαματιαρηδες...

βενζινη στο αμαξι και στο μηχανακι ειχε να βαλει οποιος κυκλοφορουσε...την κληση που την ειχε γραψει στα παπακια του εδω και κανα 2χρονο δεν ειχε να δωσει...

ΑΛΛΑ ΟΧΙ...

εχουμε μαθει να μην πληρωνουμε...και το παιζουμε και νταϊλικι οποτε μας το λενε και παντα πεταμε την μπαλιτσα στην εξεδρα βαζοντας σαν προφαση τα μεγαλα ψαρια...
    γιατι εγω και οχι αυτος...αυτο θα μας φαει στην Ελλαδιτσα μας...
    παντα να κοιταμε τι κανει ο αλλος...ποτέ τι κανουμε εμεις..

ελα περαστικα μας...
    Σώπα.... Αφού είσαι μπρούκλης και προύχοντας για άκου και εμένα.
    Πατέρας άνεργος απο το 2008 και μάνα με βαριά κατάθλιψη απο το 2004 μέχρι σήμερα.
    Δουλειά ότι μπορώ να κάνω εγώ μιας και κάποιος πρέπει να είναι με την μάνα μου.
    Περιουσία φαγωμένη απο συγγενείς και ξεπούλημα ότι είχε απομείνει για να ζήσουμε 3 άτομα.

Και θα μου πείς είχες Μ3 και 518 και έκανες καβλάντες? Ναι είχα γιατί η τσέπη μου ΤΟΤΕ επέτρεπε να τα κυκλοφορώ, να πληρώνω τέλη και βενζίνες σαν νόμιμος πολίτης.
    Τώρα που ΔΕΝ μου το επιτρέπει τα έδωσα για να ζήσω και να φαω ενα πιάτο φαί.
    Χρωστάω 4700 στην εφορία απο νοίκια (εξώσεις 4 στο σύνολο) που δεν καταβλήθηκαν και ένα χαράτσι της ΔΕΗ που το ρολόι ήταν στο όνομά μου.
    Έχω τα χαρτιά απο ξενώνες αστέγων που έμεινα καθώς και οπτικοακουστικό υλικό απο κανάλι μεγάλης εμβέλειας όπου βγήκα να ζητήσω δουλειά και η αφεντικίνα μου με απέλυσε μετά απο 9 μήνες αφού έκανε την καλή σαμαρείτισα και διαφήμισε το μαγαζάκι της.
    Και αυτή τη στιγμή με συντηρεί η γκόμενα να στο πω και έτσι και τα οικονομικά μου πάνε λίγο να φτιάξουν.
    +οτι φτιάχνω κανα λαπτοπάκι, +οτι σαν ηχολήπτης και professional DJ οι δουλειές αυτές ανοίγουν τώρα και μαζεύω και απο εκεί, +οτι η κατάστασή μου τώρα επιτρέπει να μπορέσω να φτιάξω το 518 που είναι νόμιμα αγορασμένο και όχι με leasing και να το βγάλω μια ρημαδοβόλτα, έτσι για ένα πανηγύρι σε κανα βουνό. 20-30-50-100Ε βενζίνη να παω μια βόλτα την δικαιούμαι νομίζω.

Είμαι για τα σίδερα τελικά μιας και η Ελλάδα θα σωθεί απο μένα και μερικούς σαν εμένα. Η μαλακία ήταν που δεν πήρα τους γονείς μου να μείνω κάτω απο την γέφυρα της ροσινιόλ για να μην χρωστάω τώρα στο κράτος και να φοβάμαι μη με πιάσουν.
    Ε ας με πιάσουν, την ψυχή δεν θα μου την πάρουν.

Υ.γ. δεν τα χώνω σε σένα ούτε σε κανέναν και καλά έκανες που είπες την άποψή σου. Αλλά σου λεω και την άλλη όψη του νομίσματος.

ρε Μακη, δεν υπαρχει λογος να παιρνετε αναποδες...
    νομιζω οτι ημουν σαφης στους διαχωρισμους μου...

διαφωνω με αυτους που εχουν και δεν τα δινουν...
    συμφωνω με αυτους που δεν εχουν και δεν ΜΠΟΡΟΥΝ να τα δωσουν...

αλλα και οι τελευταιοι κατι πρεπει να κανουν για να ξεμπλεχτει το θεμα...
    ειναι σαν να γινεται ενας καβγας και καποιος μαχαιρωνεται...και σκανε τα καρ@κ0λια και λενε "ΟΛΟΙ στο τμημα"...δεν φταινε ολοι αλλα πρεπει ΟΛΟΙ να πανε στο στρουμφοχωριο μεχρι να ξεκαθαριστουν τα πραγματα και να βρεθει ποιος φταιει και ποιος οχι...

τελος, εχε υπ'οψιν σου οτι ΟΛΟΙ πληρωνουμε νταβατζηλικια...δεν εισαι ο μονος..μην το παιρνεις προσωπικα...

file mou teleftea den ksero giati ala simperiferese les ke exi kavalisi triaksoniko kalami me dio rimoulkes apo piso
    es8anese toso petiximenos ke eksasfalismenos pou mono na xlevazis mporis?
    8a protimousa an pistevis oti ise ke esi kati san aria fili na pas me tous germanous na kanis parea
    ke an minis edo na prosexis ligo tin krisi megaliou pou se exi piasi

ke gia na se pliroforiso ligo pio sosta i an8ropoi den ine ipoxreomenoi na ine telioi apsogi ke oti alo agkizi tin mia plevra tou nomismatos
    oi an8ropoi oloi exoun er8i edo gia prosopikous tous logous oxi gia tous dikous sou prosopikous ke kata prosopiki sou ektimisi idanikous

exoume pantelos xesmeni tin apopsi tou opoioudipote enos

kalo 8a itan na exis ipopsin sou oti oi an8ropoi dikeounte ipostiriksis ke oxi apex8ias ke empasi periptosi mpori na min exoun oloi tin ikanotita na vlepoun ke to tiraki ke tin faka stin zoi ala afto den tous kani kopria

ke na epenalavo oti exoun eksapati8i asxima apo tis kivernisis ke apo foris poli pio eksipnous ke ikanous apo tin apli ikanotita skespis enos ka8imerinou sini8ismenou an8ropou pou enteli exi dikeoma stin piotita zois ka8os i diki tou piotita zois exi 8etikes epiptosis ke stin piotita zois olon

os gnosto oti valis se mia kinonia dieonizete ke an ine na dienonisoume ton xlevasmo an8ropon to misos ke tin apex8ia afto 8a sinantame pantou

os ek toutou kalo ine na kseris oti panta iparxoun kaliteroi apo sena oxi mono xiroteroi ke afto den afora emena prosopika ala ine kanonas tis zois

ke skepsou esi o anetos ti 8a itan i zoi xoris servitorous ke mono pelates ke ti 8a itan i zoi xoris skoupidiarides ke mono skoupidia
    afrotwin

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dbnn Προβολή μηνύματος
    Σώπα.... Αφού είσαι μπρούκλης και προύχοντας για άκου και εμένα.
    Πατέρας άνεργος απο το 2008 και μάνα με βαριά κατάθλιψη απο το 2004 μέχρι σήμερα.
    Δουλειά ότι μπορώ να κάνω εγώ μιας και κάποιος πρέπει να είναι με την μάνα μου.
    Περιουσία φαγωμένη απο συγγενείς και ξεπούλημα ότι είχε απομείνει για να ζήσουμε 3 άτομα.

Και θα μου πείς είχες Μ3 και 518 και έκανες καβλάντες? Ναι είχα γιατί η τσέπη μου ΤΟΤΕ επέτρεπε να τα κυκλοφορώ, να πληρώνω τέλη και βενζίνες σαν νόμιμος πολίτης.
    Τώρα που ΔΕΝ μου το επιτρέπει τα έδωσα για να ζήσω και να φαω ενα πιάτο φαί.
    Χρωστάω 4700 στην εφορία απο νοίκια (εξώσεις 4 στο σύνολο) που δεν καταβλήθηκαν και ένα χαράτσι της ΔΕΗ που το ρολόι ήταν στο όνομά μου.
    Έχω τα χαρτιά απο ξενώνες αστέγων που έμεινα καθώς και οπτικοακουστικό υλικό απο κανάλι μεγάλης εμβέλειας όπου βγήκα να ζητήσω δουλειά και η αφεντικίνα μου με απέλυσε μετά απο 9 μήνες αφού έκανε την καλή σαμαρείτισα και διαφήμισε το μαγαζάκι της.
    Και αυτή τη στιγμή με συντηρεί η γκόμενα να στο πω και έτσι και τα οικονομικά μου πάνε λίγο να φτιάξουν.
    +οτι φτιάχνω κανα λαπτοπάκι, +οτι σαν ηχολήπτης και professional DJ οι δουλειές αυτές ανοίγουν τώρα και μαζεύω και απο εκεί, +οτι η κατάστασή μου τώρα επιτρέπει να μπορέσω να φτιάξω το 518 που είναι νόμιμα αγορασμένο και όχι με leasing και να το βγάλω μια ρημαδοβόλτα, έτσι για ένα πανηγύρι σε κανα βουνό. 20-30-50-100Ε βενζίνη να παω μια βόλτα την δικαιούμαι νομίζω.

Είμαι για τα σίδερα τελικά μιας και η Ελλάδα θα σωθεί απο μένα και μερικούς σαν εμένα. Η μαλακία ήταν που δεν πήρα τους γονείς μου να μείνω κάτω απο την γέφυρα της ροσινιόλ για να μην χρωστάω τώρα στο κράτος και να φοβάμαι μη με πιάσουν.
    Ε ας με πιάσουν, την ψυχή δεν θα μου την πάρουν.

Υ.γ. δεν τα χώνω σε σένα ούτε σε κανέναν και καλά έκανες που είπες την άποψή σου. Αλλά σου λεω και την άλλη όψη του νομίσματος.

δεν υπαρχει λογος να γινεσαι εριστικος και να μου προσαπτεις επιθετα οπως "μπρουκλης" και "προυχοντας"...
    ουτε να μπουμε σε προσωπικες ιστοριες του καθενος μας...

δυστυχως ομως, δεν μπορω να αγνοησω οτι φτιαχνεις ενα αυτοκινητο πολυτελειας και του βαζεις βενζινη 100€ για την κ@υλαντα και οχι για μεταφορα προσωπου, ενω ηδη χρωστας σε καποιον χριστιανο (που μετα μεταπηδησε στην εφορια??) απο το σπιτι που εμενες μεσα...

η ζωη ειναι σκληρη και αδικη...

αν ΤΟΤΕ ειχες και ζουσες καλα με το Μ3 και το 518, ΤΩΡΑ πρεπει να βρεις μια ακρη και να μην κλαιγεσαι γιατι καποιοι δεν ειχαμε ποτε αυτοκινητο (οχι Μ3)...
    επισης αν σε μαζεψουν οι τσεοι απο κανεναν τυπικο ελεγχο με το 518 για χρεη στην εφορια, δεν νομιζω οτι ειναι αδικο...
    ας το πουλησεις και αυτο για να κατεβασεις το "4700"...και τα 100€ βενζινη, μπορουν να γινουν δοσεις για να μηδεντιστει καποια στιγμη το "4700"...

υπαρχουν και τα ΜΜΜ...

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    νομιζω ειναι λαθος να μιλαμε για μενα...
    αλλο ειναι το θεμα μας...
    ..............................

................ αλλα ρε φιλε δεν το δεχομαι να εχεις να πληρωσεις μια κληση 5 χρονια...5 ΧΡΟΝΙΑ!!! δεν εχεις να πληρωσεις 200-300€?? αυτο εχει να κανει με τον ανθρωπο και την λογικη που περιεγραψα στο προηγουμενο ποστ μου...
    ..

για την συγκεκριμενη περιπτωση που ανεφερα της συναδελφου , την ειχαν γραψει ερημην , εληξε ερημην , καταδικαστηκε ερημην & το ποσο βεβαιωθηκε ερημην επισης στην εφορια , ενημεροτητα δεν ειχε χρειαστει απο την δου - πιτσιρικα γαρ - & ουτε ασχοληθηκε κανεις απο την δου ή το δικαστηριο - οπως συνηθιζεται αλλωστε -περισσοτερο για να την βρει & ετσι σε ασχετη φαση την μποζουριασανε , εννοειται οτι αν ειχε ειδοποιηθει θα τα ειχε δωσει & μαλιστα θα πληρωνε το κεφαλαιο & οχι το τετραπλασιο ποσο που εσκασε μετα , το συζητησαμε κιολας , αλλα οκ αυτη ειναι μια περιπτωση ,

ακου τωρα με την μανα μου , επερνε 70 ευρω την διμηνια βοηθημα ως πολυτεκνη μητερα , το κοψανε λοιπον αλλα η ημερομηνια ειχε αναδρομικη ισχυ - θα πειτε τωρα αυτα δεν γινονται , ετσι ειπα & εγω στην αρχη - η μητερα μου το εμαθε οτι κοπηκε αλλα δεν κοινοποιησαν την υποχρεωση για επιστροφη των χρηματων ενος ετους τα οποια - προσεξε το αυτο - βεβαιωθηκαν αμεσα στην οικεια δου & βγηκε επισης αμεσα εντολη κατασχεσης , ευτυχως το θεμα εληξε & η προισταμενη της δου ειπε στην μανα μου , εισαι τρελη δεν υπαρχει περιπτωση να το προχωρησω , καλα εννοειται οτι τα σκασαμε , αλλα η αγωνια που βιωσε η μανα μου χωρις να φταιει η γυναικα σε κατι φιλε μου δεν εχει & δεν σηκωνει δικαιολογια απο κανεναν

δεν θελω να κατσω να αναφερω αλλες περιπτωσεις ουτε να μπω στην διαδικασια να εξηγω τα περι νομιμοτητας & ουσιας των φορων , των προστιμων κτλ , αλλα σε περιπτωση που δεν το εχεις καταλαβει εσυ ή ο οποιοσδηποτε αλλος , σκοπο ειχαν , εχουν & θα εχουν αυτοι που στηριζουν & διοικουν το συστημα να εχουν κρεμασμενους απ' τα αρχιδι@ τους πολιτες ειτε ειναι φτωχοι , πλουσιοι κτλ & πλεον απλα το δειχνουν απροκαλυπτα

μπραβο σου που δεν χρωστας & μαγκια σου , αλλα καθομαστε & γραφουμε στο φορουμ την ωρα που μας γ@μανε τις μανες - μην παρεξηγηθουμε τροπος του λεγειν - ενω θα επρεπε αυτην την στιγμη εμεις να γ@μαμε τις δικες τους , εγχωριων & μη

file mou teleftea den ksero giati ala simperiferese les ke exi kavalisi triaksoniko kalami me dio rimoulkes apo piso
    es8anese toso petiximenos ke eksasfalismenos pou mono na xlevazis mporis?
    8a protimousa an pistevis oti ise ke esi kati san aria fili na pas me tous germanous na kanis parea
    ke an minis edo na prosexis ligo tin krisi megaliou pou se exi piasi

ke gia na se pliroforiso ligo pio sosta i an8ropoi den ine ipoxreomenoi na ine telioi apsogi ke oti alo agkizi tin mia plevra tou nomismatos
    oi an8ropoi oloi exoun er8i edo gia prosopikous tous logous oxi gia tous dikous sou prosopikous ke kata prosopiki sou ektimisi idanikous

exoume pantelos xesmeni tin apopsi tou opoioudipote enos

kalo 8a itan na exis ipopsin sou oti oi an8ropoi dikeounte ipostiriksis ke oxi apex8ias ke empasi periptosi mpori na min exoun oloi tin ikanotita na vlepoun ke to tiraki ke tin faka stin zoi ala afto den tous kani kopria

ke na epenalavo oti exoun eksapati8i asxima apo tis kivernisis ke apo foris poli pio eksipnous ke ikanous apo tin apli ikanotita skespis enos ka8imerinou sini8ismenou an8ropou pou enteli exi dikeoma stin piotita zois ka8os i diki tou piotita zois exi 8etikes epiptosis ke stin piotita zois olon

os gnosto oti valis se mia kinonia dieonizete ke an ine na dienonisoume ton xlevasmo an8ropon to misos ke tin apex8ia afto 8a sinantame pantou

os ek toutou kalo ine na kseris oti panta iparxoun kaliteroi apo sena oxi mono xiroteroi ke afto den afora emena prosopika ala ine kanonas tis zois

ke skepsou esi o anetos ti 8a itan i zoi xoris servitorous ke mono pelates ke ti 8a itan i zoi xoris skoupidiarides ke mono skoupidia

Λεωνιδα συγκεντρωσου...
    δεν χλευασα κανενα...
    δεν νοιωθω ουτε πετυχημενος, ουτε εξασφαλισμενος...και φυσικα δεν εχω καμια κριση μεγαλειου γιατι δεν εχω μεγαλειο...
    ενας απλος, μεσος ανθρωπος ειμαι που βαζει την λογικη πανω απο το συναισθημα και ειδικα στα οικονομικα κανει προγραμματισμο και βαζει προτεραιοτητες για να μην βρεθει προ τετελεσμενων γεγονοτων...

οι ανθρωποι φυσικα και δικαιουνται υποστηριξης εφ'οσον την εχουν κερδισει και οχι επειδη την απαιτουν...
    αν δεν υπαρχει η ικανοτητα να βλεπουν και την φακα (περα απο το τυρι) τοτε δεν νομιζω οτι τους φταιει κανενας οταν βρισκονται στον δρομο...εκτος αν μιλαμε για διανοητικα καθυστερημενους, που εκει κλεινονται σε ιδρυμα και ζουν παιζοντας με τα παιχνιδια τους...

παντα θα υπαρχουν καλυτεροι απο μας..πιο εξυπνοι, πιο πλουσιοι, πιο δυνατοι, πιο γρηγοροι, πιο σοφοι κ.ο.κ...
    το θεμα ειναι τι κανουμε ΕΜΕΙΣ για τους εαυτους μας...οχι τι θα κανουν οι αλλοι για εμας...ή οι αλλοι για τους εαυτους τους...

τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβουμε καποια πραγματα τελικα?

Σελίδα 4 από 12 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. re paides ti exete akousei gia to rmz 450?
    από Pierce στο forum Suzuki
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2010, 06:51
  2. Ti trexei me auto to site?
    από mazestix στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2008, 10:29
  3. to internet ftani mexri to simpan?
    από afrotwin στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2007, 12:38
  4. ti gnomi exete gia to vstrom 650???