καλοριζικο φοβερο μηχανημα!!!μακαρι να μπορεσω και εγω να το παρω και ας ειναι και σε δεκα χρονια.....
καλοριζικο φοβερο μηχανημα!!!μακαρι να μπορεσω και εγω να το παρω και ας ειναι και σε δεκα χρονια.....
Καλοτάξιδο το κτηνάκι..
Μου το έδιναν όταν είχε πρωτοέρθει να το πάω μια Θεσσαλονίκη και πίσω ένα σου-κου, αλλά κώλωσα να οδηγήσω ξένο μηχανάκι..![]()
safety doesn't happen by accident
Καλορίζικο και καλούς δρόμους και ταξίδια να έχεις φίλε μου να το ευχαριστηθείς.
den iparxoun poli pou 8a edinan tosa lefta gia enan tetio mixanaki
kaloriziko
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Να τα χαίρεστε ρε παιδιά! Αντε και στα δικά μου σε κάμποσα χρόνια, ακόμα και μεταχείρω μια χαρά θάναι.
vardis
To crosstourer εχει απιθανες μεσαιες, η δευτερη σπαει στα 155 χλμ, τελικη 228χλμ( επεμβαινει ο κοφτης), κορυφαια φρενα και τραξιον κοντρολ στην κατηγορια του και ποιοτητα Χοντα. Με το dct επισης είναι άλλη μηχανη, πολύ καλυτερη. Στα μειονεκτήματα του είναι το βαρος του ( 280 κιλα), η ανεπαρκης προστασια από αερα στα ποδια, όταν ανοίγεις πολυ το γκαζι καιει 8-9 λιτ/100χλμ..στα 17 χιλιαρικα που κοστιζει υπαρχουν και άλλες επιλογες εξισου καλες όπως το tiger explorer 1200 και KTM 1290. Προσωπικα το εχω δει μονο μια φορα στην Αθηνα, το μοτορι γενικα δεν εχει πουλησει στην Ελλαδα.
Παντως το να εχεις 1200σαρα μηχανη πρεπει και να εχεις και πολύ γερη τσεπη για σωστη συντηρηση....δεν νομιζω ότι ευτες οιι προτασεις είναι για τον πολύ κοσμο...ετσι όπως παμε σκουτερ θα εχουμε σε λιγο και θα κανουμε και τον σταυρο μας..
Καλοτάξιδα και στους δυο
Να είστε καλά να τα χαίρεστε και μην ακούτε κανέναν,
Εντυπώσεις μετά από τόσο καιρό;
Travel, Grow, Share
εσυ λες στοκ. ο αλλος λεει κανονικη τιμη.