Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 160

Θέμα: Παιχνίδια αγοράζετε στα παιδιά σας?

Ποια ειναι η εταιρια;

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Παίζει κι αυτό παίζει και το άλλο...
    Μετά από 20 χρόνια πχ που δουλεύεις με τον υπάλληλο σου να τον έχεις σαν συγγενή.
    να κόβεις τα δικά σου λεφτά για μην κόψεις τα δικά του, να φεύγει όποτε θέλει και γενικά να είναι πιο συνέταιρος απ ότι υπάλληλος.
    Αυτά τα προφανώς δεν τα έχεις ακούσει...
    π.χ. Καρελιας . Καπου το διαβασα και μου εκανε εντυπωση
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sotostzav Προβολή μηνύματος
    Και συν της αλλης,ο πολιτισμενος κοσμος φοραει αυτα τα ρουχα ακομα και στα παιδια του.Ειδικα κατι μπλουζακια τυπου 4,99,ειναι οτι πρεπει για την ευαισθητη επιδερμιδα των παιδιων εως 6 ετων.10% βαμβακι και 90% συνθετικο.Κατα τα αλλα ομως το παιδι φοραει επωνυμη φιρμα.......Μπροστα στην μουρη,τι ειναι λιγες κοκκινιλες:a12: Οσο για τις συνθηκες εργασιας των ανθρωπων δεν θελω καν να το σχολιασω...
    Και μετα ψαχνει να βρει και γιατι οι αλλεργιες πανε σε αλλο τοπο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Παίζει κι αυτό παίζει και το άλλο...
    Μετά από 20 χρόνια πχ που δουλεύεις με τον υπάλληλο σου να τον έχεις σαν συγγενή.
    να κόβεις τα δικά σου λεφτά για μην κόψεις τα δικά του, να φεύγει όποτε θέλει και γενικά να είναι πιο συνέταιρος απ ότι υπάλληλος.
    Αυτά τα προφανώς δεν τα έχεις ακούσει...
    Ναι ΚΑΡΕΛΙΑΣ και με κεφαλαια ολα τα γραμματα.

Banned
    Απο καθαρο παιχνιδαδικο εφτασε να πουλαει σχεδον τα παντα(οχι τα αρκουδακια)ηδη για το σπιτι κλπ
    Οποτε σε λιγο και σουβλακια θα δουμε-οπως ειπαν παραπανω και πολλα ακομα
    Προσωπικα αν και εχω κοντα μου ψωνιζω απο τοπικα καταστηματα

Παλαιό μέλος
    προσωπικά δεν γουστάρω όλη τη φιλοσοφία τους και δεν ψωνίζω από εκεί τίποτα (παιδιά δεν έχω, αλλά όπως λέτε πουλάνε τα πάντα μέσα)
    από την άλλη έχω γνωστό, ανειδίκευτο που δουλεύει 8ωρο ως οδηγός και λέει ότι το περιβάλλον είναι οκ.
    Λέει ότι παίρνει 750-800€ και το ωράριο είναι αυστηρό.
    Εγώ πάλι δουλεύω ως σχεδιαστής, έχω σπουδές 5 χρόνια, εργάζομαι 3 χρόνια για 740€, άλλες δουλειές γύρο μου δεν βλέπω. και το 8ωρο έχει καθιερωθεί σε 10ωρο .
    Δεν το λέω για να κλαφτώ ούτε για να συγκρίνω τους υπόλοιπους με τα δικά μου σκατά (όλα τα σκατά θεωρώ ίδια είναι). Απλά αναρωτιέμαι κατά πόσο αληθεύει το αρχικό κείμενο ή τα λεγόμενα του γνωστού!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Πριν 2-3 χρόνια είχα πάει για συνέντευξη. Τι να πρωτοθυμηθώ, μια γυναίκα με δουλεμένα χέρια που ήταν μπροστά μου και γεμάτη πανικό και αγωνία μιλούσε στο τηλέφωνω με απόγνωση λέγοντας "δε ξέρω τι θα κάνω αν δε με πάρουν στη δουλειά" , εμένα να πνίγομαι στη σκέψη πως πάμε για την ίδια θέση με αυτή τη γυναίκα; τα δύο χρόνια ανεργίας που είχα στην πλάτη μου και τώρα έχουν γίνει τέσσερα ... μια φίλη που την είχαν διώξει κακήν κακός όταν ζήτησε πριν έξι χρόνια τις υπερωρίες της ; Και μετά η υπέροχη συνέντευξη... με ατάκες του στιλ "αφού ζούσες στο εξωτερικό τι ήρθες να κάνεις εδώ" , " στο λέω στα ίσια, δε μπορώ να σε πάρω, έχει περισσότερα τυπικά προσόντα από τον διευθυντή του καταστήματος, αν γίνει μια στραβή θα μπορέσουν εύκολα να τον αντικαταστήσουν με εσένα αν έχεις δουλέψει αποθήκη" ... Σκατά να φάνε! Έτσι και για να ανάψω τα αίματα αν ο διευθυντής σε ένα κατάστημα Jumbo διώξει ανά χρονιά το μέγιστο αριθμό των υπαλλήλων που μπορεί να απομακρύνει, παίρνει ένα ωραιότατο bonus ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Γνωστη αλυσιδα ρουχων κατασκευαζει ρουχα σε καραβια στα διεθνη υδατα.Oι εργαζομενοι οχτω ωρες δουλευουν και 8 ωρες καθονται,οχτω ωρες δουλευουν ,8 ωρες καθονται,οχτω ωρες δουλευουν,8 ωρες καθονται.................

Αυτη ειναι η ζωη τους.Δουλευουνε για ψιχουλα και δεν πατανε ποτε το ποδι τους στη στερια.Αλλο καραβι φορτωνει το ετοιμο προιον και το προωθει στα λιμανια.Στα διεθνη υδατα δεν ισχυει καμμια φορολογια και κανενα δικαιο.Μετα τα παιρνει ο πολιτισμενος κοσμος και κανει τη μοστρα του.

Ενημερωτικα.
    Με το ίδιο σύστημα δουλεύουν και τα μεγάλα ψαράδικα.
    Επίσης σχεδόν όλοι οι ναυτικοί δουλεύουν υπό αυτές τις συνθήκες..
    Και οι περισσότεροι που δουλεύουν μέσα παίρνουν καλά λεφτά(για την χώρα τους).

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Red Rider Προβολή μηνύματος
    Με το ίδιο σύστημα δουλεύουν και τα μεγάλα ψαράδικα.
    Επίσης σχεδόν όλοι οι ναυτικοί δουλεύουν υπό αυτές τις συνθήκες..
    Και οι περισσότεροι που δουλεύουν μέσα παίρνουν καλά λεφτά(για την χώρα τους).
    Το γνωριζω και αυτο.Ασχολουμε με το εμποριο και γνωριζω και πολυ χειροτερες περιπτωσεις.
    Τουλαχιστον στα καραβια δεν δουλευουνε παιδακια 4 ετων με ημερομισθιο το φαγητο τους.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Τα jumbo είναι από τις ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ εταιρείες στην ελλάδα από άποψης εργασιακών συνθηκών.

Αλλού μπορεί να πληρώνουν ακόμα λιγότερα , αλλά να μπινελικώνουν τους εργαζόμενους παρουσία πελατών μέσα στο χώρο πώλησης , μόνο εκεί το είδα.

Από ποιότητα, υπό του μηδενός -μέχρι και επικίνδυνα για την υγεία των καταναλωτών (βλέπε σωρηδόν ανακλήσεις προϊόντων , ακόμα και για παιχνίδια βαμμένα με τιξικές ουσίες).

Σεβασμός στον πελάτη ΜΗΔΕΝ : από τους σεκιουριτάδες που κατηγορούν φωναχτά για ΚΛΕΦΤΕΣ όποιους γουστάρουν , από τις επιστροφές που δεν δέχονται (υπάρχει και σχετική πινακίδα), από τα ρέστα που δεν σου δίνουν (υπάρχει και σχετική πινακίδα), απο τους διαδρόμους που πρέπει να κάνει ελιγμούς ο πελάτης και να αγκαλιστεί με 3-4 αγνώστους για να περάσει, και η λίστα τελειωμό δεν έχει.

Προσωπικά , έχω να αγοράσω από εκεί πάνω από 5 χρόνια. ούτε 1 cent.

Το θεωρώ προσβολή προς την αξιοπρέπειά μου να μπω εκεί μέσα.

φτηνιάρικα πράγματα υπάρχουν κι αλλού τα ίδια και στις ίδιες τιμές.

υ.γ.
    κἀπου διάβασα πρόσφατα στο διαδίκτυο για έναν πατέρα που τον έσυραν στα δικαστήρια κατηγορώντας τον ότι πήρε χωρίς να πληρώσει μαρκαδόρους αξίας 1 €. Τα σχόλια δικά σας.

Παλαιό μέλος
    Οι προσεγγίσεις ΟΛΩΝ μας είναι συναισθηματικές..
    Η πραγματικότητα μέσα απ τους νέους όρους (παγκοσμιοποίηση γαρ) άλλα επιβάλλει !
    Έτυχε , πριν χρόνια , σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Κίνα να γνωριστώ με τον επιχειρηματία της εν λόγω επιχείρησης. Πρόκειται για έναν πανέξυπνο – υπερδραστήριο άνθρωπο που στα οικονομικά θέματα έβλεπε χρόνια μπροστά .
    Προσοχή δεν γράφω πως μου φάνηκε καλός ή κακός , στην πραγματικότητα δεν μπορώ να ορίσω το καλό-κακό στον χώρο της οικονομίας , εκεί ισχύει το νόμιμο = ηθικό , αν φυσικά θέλεις να επιβιώσεις σ ένα παιχνίδι που οι κανόνες είναι του ΔΝΤ .
    Απ τη στιγμή που υπερχρεωμένοι αποδεχτήκαμε τον δανεισμό από το ΔΝΤ αποδεχτήκαμε και τους όρους του, δηλ συγκεκριμένα διαρθρωτικά μέτρα που εκφράζονται πάντα με την ίδια συνταγή , φιλελευθεροποίηση της αγοράς , ιδιωτικοποίηση του δημόσιου τομέα , αύξηση τιμολογίων παροχών , διάλυση μη παραγωγικών τομέων κλπ , με τις γνωστές επιπτώσεις στο κοινωνικό κράτος αλλά πρωτίστως στην αύξηση της ανεργίας.
    Αν λοιπόν δεν ήταν αυτός στο τιμόνι της επιχείρησης σίγουρα θα ήταν κάποιος Mr. Smith χωρίς να αλλάζει τίποτα για όλους μας.
    Το σίγουρο είναι ότι πιεζόμαστε ν αλλάξουμε πολλά σε πολύ λίγο χρόνο και αυτό πονάει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nicksior Προβολή μηνύματος
    Οι προσεγγίσεις ΟΛΩΝ μας είναι συναισθηματικές..
    Η πραγματικότητα μέσα απ τους νέους όρους (παγκοσμιοποίηση γαρ) άλλα επιβάλλει !
    Έτυχε , πριν χρόνια , σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Κίνα να γνωριστώ με τον επιχειρηματία της εν λόγω επιχείρησης. Πρόκειται για έναν πανέξυπνο – υπερδραστήριο άνθρωπο που στα οικονομικά θέματα έβλεπε χρόνια μπροστά .
    Προσοχή δεν γράφω πως μου φάνηκε καλός ή κακός , στην πραγματικότητα δεν μπορώ να ορίσω το καλό-κακό στον χώρο της οικονομίας , εκεί ισχύει το νόμιμο = ηθικό , αν φυσικά θέλεις να επιβιώσεις σ ένα παιχνίδι που οι κανόνες είναι του ΔΝΤ .
    Απ τη στιγμή που υπερχρεωμένοι αποδεχτήκαμε τον δανεισμό από το ΔΝΤ αποδεχτήκαμε και τους όρους του, δηλ συγκεκριμένα διαρθρωτικά μέτρα που εκφράζονται πάντα με την ίδια συνταγή , φιλελευθεροποίηση της αγοράς , ιδιωτικοποίηση του δημόσιου τομέα , αύξηση τιμολογίων παροχών , διάλυση μη παραγωγικών τομέων κλπ , με τις γνωστές επιπτώσεις στο κοινωνικό κράτος αλλά πρωτίστως στην αύξηση της ανεργίας.
    Αν λοιπόν δεν ήταν αυτός στο τιμόνι της επιχείρησης σίγουρα θα ήταν κάποιος Mr. Smith χωρίς να αλλάζει τίποτα για όλους μας.
    Το σίγουρο είναι ότι πιεζόμαστε ν αλλάξουμε πολλά σε πολύ λίγο χρόνο και αυτό πονάει.
    Δεν βλέπω πώς επιβάλλεται η κακή εξυπηρέτηση του πελάτη ενός καταστήματος, από το ΔΝΤ και την φιλελευθεροποίηση της αγοράς και ιδιωτικοποίηση του δημόσιου τομέα.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Δεν βλέπω πώς επιβάλλεται η κακή εξυπηρέτηση του πελάτη ενός καταστήματος, από το ΔΝΤ και την φιλελευθεροποίηση της αγοράς και ιδιωτικοποίηση του δημόσιου τομέα.
    Δεν το γνωρίζω αυτό που λες (δεν είμαι πελάτης του) , αντιθέτως γνωρίζω κάποιους που ψωνίζουν εκεί και είναι ευχαριστημένοι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bruno
    Όλα τα μεγαλα πολυκαταστήματα δεν εχουν εξυπηρετηση βλεπε,πρακτικερ,ικεα,λεροι μερλιν,εχουν όμως χαμηλες τιμες,προσφορες.Κατι που ισως είναι το αντιστροφο στα ποιο μικρα μαγαζια.

Klabautermann Το avatar του/της tzimidis
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bruno Προβολή μηνύματος
    Όλα τα μεγαλα πολυκαταστήματα δεν εχουν εξυπηρετηση βλεπε,πρακτικερ,ικεα,λεροι μερλιν,εχουν όμως χαμηλες τιμες,προσφορες.Κατι που ισως είναι το αντιστροφο στα ποιο μικρα μαγαζια.
    μεγάλο είναι το τζαμπο , μεγάλος είναι και ο μουστάκας. έχουν τιμές, έχουν προσφορές, ο μουστάκας όμως έχει ΚΑΙ εξυπηρέτηση.

αντίθετα, μικρό είναι το www.patini.gr. έχει όμως και τιμές , έχει και προσφορές. και άμεση (έστω και μέσω τηλεφώνου ή μέϊλ) εξυπηρέτηση.

βέβαια , το τι είναι εξυπηρέτηση χωράει πολλή συζήτηση...............

Σελίδα 4 από 11 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μην το δειξετε στα παιδια σας...
    από gollum στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2005, 18:23
  2. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/09/2005, 01:57
  3. Απαντήσεις: 81
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2005, 14:16
  4. Προσοχή στα mails σας!!!!!
    από powerphot στο forum Προτάσεις & σχόλια