Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 66

Θέμα: σερβις μηχανης

Μέλος
    εγω ελεγα για την ωρα να μπουν πρωτα οι δισκοι γιατι εχω και καταναλωση τεραστια και πηγαινω αργα και οι μισες διαδρομες πλεον κανω ολοκληρο κυκλο για να τις βγαλω μαζι αλυσιδα σκετη οχι γραναζη εκτος αν ειναι σε τοσο ασχημη κατασταση και βαλβιδες για το τελος.....εκτος αν μου διαφευγει κατι στην σημασια του καθε ενος ξεχωριστα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAIK72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από geo134 Προβολή μηνύματος
    αι μετα για αλυσιδα....σιγουρα θα ξαναελενχθουν βαλβιδες γιατι κατι δεν μου αρεσει στον ηχο και η βανα του ντεποζιτου γιατι το καρμπ δουλευει με υποπιεση και επιασα παραξενη μυρωδια στα λαδια σαν βενζινολαδο

ΚαλησπέραΝα έχεις διαρροή στα καρμπυρατέρ; Λίγο δύσκολο αφού το έλυσες όλο και τα έλεγξες όλα(;;: φλοτέρ, πυραυλάκια, μεμβράνες κλπ., διαρροές αέρα βενζίνης, καθάρισμα κλπ 'Η θα το έβλεπες. Το ίδιο ισχύει και για διαρροές στο ρουμπινέτο(βάνα ) .Θα είχε υγρασία πάνω στο ρουμπινέτο.

Για να ελέγξεις το ίδιο το ρουμπινέτο αν δουλεύει σωστά:
    1)βρες ενα μπουκάλι
    2)Τράβα τα δύο σωληνάκια βενζίνης και υποπίεσης από τα καρμπς.
    3)Βάλε το σωληνάκι της βενζίνης μέσα στο μπουκάλι.
    4) Ρουφάς από το σωληνάκι υποπίεσης ελαφρά
    και στις 2 θέσεις ON και RES.
    Aν τρέξει βενζίνη και στις 2 θέσεις (ON και RES)μέσα στο μπουκάλι όταν ρουφάς είσαι ΟΚ Αν όχι ,έχεις πρόβλημα στην βάνα.
    Αν τρέχει βενζίνη όταν δεν ρουφάς σε μία από τις 3 θέσεις (ON RES και OFF) πάλι έχεις πρόβλημα.

Χαίρομαι για την τρόμπα που την έφτιαξες.

εγω ελεγα για την ωρα να μπουν πρωτα οι δισκοι γιατι εχω και καταναλωση τεραστια και πηγαινω αργα και οι μισες διαδρομες πλεον κανω ολοκληρο κυκλο για να τις βγαλω μαζι αλυσιδα σκετη οχι γραναζη εκτος αν ειναι σε τοσο ασχημη κατασταση και βαλβιδες για το τελος.....εκτος αν μου διαφευγει κατι στην σημασια του καθε ενος ξεχωριστα
    Αυτή έιναι και η σωστή σειρά !

Μέλος
    καλως οποτε το πρωι θα κανω το τεστακι με το ρουμπινετο η αληθεια ειναι οτι μια υγρασια την ειχε χθες αλλα δεν εδωσα πολυ σημασια.......εδω μεσα φανταζομαι υπαρχουν πολλοι μηχανικοι φανταζομαι....αν θεωρηθει αγγελια η το οτιδηποτε παραξενο ας αφαιρεθει.....λεω επειδη ναι μεν το παλικαρι που ξερω γνωριζει αλλα δεν του εχω τοση εμπιστοσυνη...εκει πανω βασιζω την ζωη μου οτι ολα θα λειτουργουν σωστα...αν υπαρχει κανεις στα βορεια προαστεια με διαθεση να βοηθησει με το αζημιωτο φυσικα γιατι και εκει που μου αλλαξανε την τρομπα αλλαγη σε δισκους δεν κανουν και σε αλλους 2 που εχω παει εχουν προσπαθησει να μου φανε λεφτα...ο ενας μαλιστα ισχυριστηκε οτι πρεπει να κατεβει κινητηρας για αλλαγη με 300 ευρω...αλλα συνεργεια παλι δεν την πλησιαζουν καν οποτε αν υπαρχει κανεις με διαθεση και ορεξη να βρουμε τα ανταλλακτικα και να μαθω και τιποτα εγω

Κατέβασέ το http://www.mediafire.com/download/ii...air+Manual.pdf
    Πήγαινε στο κεφάλαιο 9 και ξεκίνα την μελέτη!
    Σε 1 μήνα θα έχεις γίνει πρωτομάστορας ! Μόνο έτσι μαθαίνεις ,εμπειρικά και ρωτώντας.Γι αυτό το πήρες άλλωστε και ήδη έχεις μάθει πολλά
    Ο φίλος σου σου βρηκε την ζημιά . Φιλικά
    Τελευταία τροποποίηση από MAIK72; 30/04/2014 στις 03:51.

Μέλος
    ευχαριστω πολυ για το μανουαλ...μου φαινεται αρχιζει διαβασμα και θα τα κανω ολα μονος μου δεν γινεται να χρειαζομαι υπερογκα ποσα ενω τα δισκακια κανουν 40-50 ευρω
    για οτι προκυψει στελνω ευχαριστω
    αν και με μια πρωτη ματια χρειαζομαι ειδικα εργαλεια τα οποια σιγουρα δεν εχω

Μέλος
    η κατασταση πλεον δεν μπορει να επιδεινωθει πλεον περισσοτερο και μου φαινεται περιεργο
    εδω και αρκετες μερες λοιπον η μηχανη ετρεμε ασχημα ειτε απο σταση ειτε σε ανεβασμα ταχυτητας και γενικοτερα ειχα θεμα καθως θεωρουσα οτι φταινε οι δισκοι που δεν φορτωνε και επαιζα με το γκαζι μεχρι να πιασει κατα καποιο τροπο η ταχυτητα ....σημερα λοιπον ξεκιναω κανονικα απο ψυχικο για γαλατσι για να μην την ζορισω κανω τον κυκλο και βγαινω γαλατσιου απο καποδιστριου και βεικου ολα καλα μεχρι εκει τα κλασσικα μεχρι 40-50 χλμ με το ζορι..παρκαρα κανονικα και εφτασε η ωρα να φυγω....βαζω μπροστα βαζω πρωτη τιποτα...οταν λεω τιποτα ομως...τραβαω και αλλο γκαζι τιποτα....αρχιζω παιζω με το γκαζι ξεκιναει 10-15-20 φτανουμε σε φαναρι....σταματαω νεκρα βαζω ταχυτητα μολις αναβει πρασινο και με πληρως αφημενο συμπλεκτη και πρωτη μεσα και γκαζι η μηχανη τσουλισε πισω αναγκαστηκα πατησα φρενο.... με σπρωξιμο φτανω βεικου και αρχιζω παλι παιξιμο γκαζιου ανοιγει φτανω 35 νταξει λεω παλευεται...αμ δε...στο φαναρι τρις χειροτερα....σε καποια φαση ανοιξα τοσο το γκαζι να ξεκινησει που φοβηθηκα οτι θα καρφωσω βαλβιδες..να ναι καλα ενα παλικαρι που περναγε με ειδε με ενα ktm duke και με πηγε μεχρι χαλανδρι με πατακι.οχι οτι δεν ειχα οδικη αλλα σε καθε περιπτωση δεν εχω στην ασφαλεια για γερανο η οπως λεγεται αυτο το πραγμα...σβηστος εγω με νεκρα με εφερε το παλικαρι να ειναι καλα και την γυρισα σπρωχτη μεχρι το σπιτι....την αφησα να παγωσει δοκιμασα παλι τιποτα...ολες οι ταχυτητες ειναι σαν να μην μπαινουν..ακουγεται ο κλασσικος ηχος του κιβωτιου αλλα τιποτα.... φανταστειτε αφησα συμπλεκτη με πρωτη μεσα και ο κινητηρας συνεχισε να δουλευει κανονικα χωρις να πεσουν οι στροφες του....δοκιμασα ολες τις ταχυτητες το ιδιο ακριβως...και σαν να μην εφτανε αυτο σβηνω κινητηρα τσουλαω καταλαθος πισω και αφηνω συμπλεκτη να με φρεναρει...αμ δε παλι....ακουγεται σε ολες τις ταχυτητες ενα χρου χρου μεσα απο τον κινητηρα και τσουλαει σαν να εχει νεκρα ουτε αντισταση ρε αδερφε....κοιταξα το συμπλεκτη και στο χερι και πανω στο κινητηρα μηπως εχει χαλαρωσει και δεν συμπλεκταρουν σωστα.. τιποτα.....περιττο να πω οτι για πρωτη φορα μυρισε μεταλλο και σε καποια φαση στο γυρνα στο ακυρο η δεξια εξατμιση πεταξε καπνο σε ανοιγματα γκαζιου σαν να ηταν μπουκωμενη μαυρο καπνο εβγαλε με 2 γκαζιες εστρωσε και για 3-4 λεπτα ενιωθα ολο την μηχανη να τρεμει.....ακουω γνωμες.....ποσο πιθανο ειναι να υπαρχει ενδοτερη ζημια στον κινητηρα και να αλλαξω δισκους τζαμπα?υπαρχει κατι αλλο που θεωρειται αναλωσιμο στο κιβωτιο το οποιο θα χαλαγε?υποψην οτι ακομα και με τριτη μεσα πισω πας κανονικα με ελευθερο συμπλεκτη χωρις να σε φρεναρει... επισης το οτι αν παιξω με το γκαζι ανοιξε κλεισε λιγο και το ανοιγω προοδευτικα εχω ανεβασμα ταχυτητας οχι σταθερο αλλα υπαρχει μας λεει κατι που εγω δεν μπορω να καταλαβω?

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    η κατασταση πλεον δεν μπορει να επιδεινωθει πλεον περισσοτερο και μου φαινεται περιεργο
    εδω και αρκετες μερες λοιπον η μηχανη ετρεμε ασχημα ειτε απο σταση ειτε σε ανεβασμα ταχυτητας και γενικοτερα ειχα θεμα καθως θεωρουσα οτι φταινε οι δισκοι που δεν φορτωνε και επαιζα με το γκαζι μεχρι να πιασει κατα καποιο τροπο η ταχυτητα ....σημερα λοιπον ξεκιναω κανονικα απο ψυχικο για γαλατσι για να μην την ζορισω κανω τον κυκλο και βγαινω γαλατσιου απο καποδιστριου και βεικου ολα καλα μεχρι εκει τα κλασσικα μεχρι 40-50 χλμ με το ζορι..παρκαρα κανονικα και εφτασε η ωρα να φυγω....βαζω μπροστα βαζω πρωτη τιποτα...οταν λεω τιποτα ομως...τραβαω και αλλο γκαζι τιποτα....αρχιζω παιζω με το γκαζι ξεκιναει 10-15-20 φτανουμε σε φαναρι....σταματαω νεκρα βαζω ταχυτητα μολις αναβει πρασινο και με πληρως αφημενο συμπλεκτη και πρωτη μεσα και γκαζι η μηχανη τσουλισε πισω αναγκαστηκα πατησα φρενο.... με σπρωξιμο φτανω βεικου και αρχιζω παλι παιξιμο γκαζιου ανοιγει φτανω 35 νταξει λεω παλευεται...αμ δε...στο φαναρι τρις χειροτερα....σε καποια φαση ανοιξα τοσο το γκαζι να ξεκινησει που φοβηθηκα οτι θα καρφωσω βαλβιδες..να ναι καλα ενα παλικαρι που περναγε με ειδε με ενα ktm duke και με πηγε μεχρι χαλανδρι με πατακι.οχι οτι δεν ειχα οδικη αλλα σε καθε περιπτωση δεν εχω στην ασφαλεια για γερανο η οπως λεγεται αυτο το πραγμα...σβηστος εγω με νεκρα με εφερε το παλικαρι να ειναι καλα και την γυρισα σπρωχτη μεχρι το σπιτι....την αφησα να παγωσει δοκιμασα παλι τιποτα...ολες οι ταχυτητες ειναι σαν να μην μπαινουν..ακουγεται ο κλασσικος ηχος του κιβωτιου αλλα τιποτα.... φανταστειτε αφησα συμπλεκτη με πρωτη μεσα και ο κινητηρας συνεχισε να δουλευει κανονικα χωρις να πεσουν οι στροφες του....δοκιμασα ολες τις ταχυτητες το ιδιο ακριβως...και σαν να μην εφτανε αυτο σβηνω κινητηρα τσουλαω καταλαθος πισω και αφηνω συμπλεκτη να με φρεναρει...αμ δε παλι....ακουγεται σε ολες τις ταχυτητες ενα χρου χρου μεσα απο τον κινητηρα και τσουλαει σαν να εχει νεκρα ουτε αντισταση ρε αδερφε....κοιταξα το συμπλεκτη και στο χερι και πανω στο κινητηρα μηπως εχει χαλαρωσει και δεν συμπλεκταρουν σωστα.. τιποτα.....περιττο να πω οτι για πρωτη φορα μυρισε μεταλλο και σε καποια φαση στο γυρνα στο ακυρο η δεξια εξατμιση πεταξε καπνο σε ανοιγματα γκαζιου σαν να ηταν μπουκωμενη μαυρο καπνο εβγαλε με 2 γκαζιες εστρωσε και για 3-4 λεπτα ενιωθα ολο την μηχανη να τρεμει.....ακουω γνωμες.....ποσο πιθανο ειναι να υπαρχει ενδοτερη ζημια στον κινητηρα και να αλλαξω δισκους τζαμπα?υπαρχει κατι αλλο που θεωρειται αναλωσιμο στο κιβωτιο το οποιο θα χαλαγε?υποψην οτι ακομα και με τριτη μεσα πισω πας κανονικα με ελευθερο συμπλεκτη χωρις να σε φρεναρει... επισης το οτι αν παιξω με το γκαζι ανοιξε κλεισε λιγο και το ανοιγω προοδευτικα εχω ανεβασμα ταχυτητας οχι σταθερο αλλα υπαρχει μας λεει κατι που εγω δεν μπορω να καταλαβω?
    Σφιχτηκε η καρδια μου μεχρι να τελειωσω το διαβασμα. Δεν ειμαι ειδικος για να σου πω τι φταιει παντως χλωμο να θελει μονο δισκακια, βασικα μετα απο οσα περιεγραψες αν θελει μονο δισκακια εισαι κατι παραπανω απο τυχερος.

Υ.γ. Ο νομος του Μερφυ ειναι κατηγορηματικος σχετικα με την παρακατω προταση σου, οποτε καλυτερα να αναθεωρησεις...
    η κατασταση πλεον δεν μπορει να επιδεινωθει πλεον περισσοτερο
    TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
    GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!

Μέλος
    δηλαδη τι αλλο αναλωσιμο υπαρχει εκει περα να ξερω στο περιπου ποσο θα μου ερθει η κατραπακια..δισκακια κανουν 50 ευρω τις ebc που τα βρηκα απο εκει και περα?

Ρύθμισε τέρμα την ντίζα συμπλέκτη και πηγαινέ το στο πιο κοντινό συνεργέιο να στο φτιάξουν αυτοί! Δεν είναι μόνο οι δίσκοι που θα αλλάχτουν.Μαζί πάνε λάδια φλαντζες ελατήρια .Τα 100 ευρ'ω τα πιάνεις άνετα .
    Αλλιώς μην το ξαναοδηγήσες !!Εχω ενα μηχανάκι που τα μαζέυω μόνος μου πάνω από 6 μήνες τώρα και κάθεται ακίνητο και το κοιτάω.Θέλει υπομονή.

Στο Χαλάνδρι δεν ξέρω για καλό συνεργείο! Στην Πρωτοπαπαδάκη έιναι ο Μολακίδης.Επιστήμονας αλλά λίγο τσιμπημένος
    Για Χαλάνδρι δοκίμασε αυτούς MOTOR BRAIN Μάρκου Στυλιανός Διονύσου 58 & Ήβης 6
    και ΚΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δουκίσσης Πλακεντίας 18, Χαλάνδρι
    Τελευταία τροποποίηση από MAIK72; 01/05/2014 στις 02:21.

Μέλος
    τελικος επειδη με επιασε το μικροβιο που με πιανει συνηθως του διαβαζω ανοιγω και φτιαχνω θα το φτιαξω μονος μου....εχω και το σερβις μανουαλ βρηκα και βιντεο απο το συγκεκριμενο μοντελο και φαινεται αρκετα απλο...εχω ομως αλλη μια ερωτηση δισκους βρηκα της ebc αν δεν επιτρεπονται λινκ απο ebay ας τα αφαιρεσει ενας μοντ
    http://www.ebay.com/itm/96-11-Honda-...32154a&vxp=mtr δισκοι
    ελατηρια φανταζομαι πρεπει να αλλαχτουν επισης καθως απο οτι εμαθα απο το ιστορικο της δισκοι δεν εχουν αλλαχτει ποτε
    http://www.ebay.com/itm/EBC-CSK-CLUT...d85ea7&vxp=mtr ελατηρια
    απο εκει και περα 2 ερωτησεις εχω
    1) οι δισκοι οι μεταλλικοι που μπαινουν ενδιαμεσα πρεπει να αλλαχτουν?εαν ναι πως θα τους ψαξω? 2)τα ελατηρια και οι δισκοι απο οτι εψαξα ειναι συμβατα σωστα?
    τελος μπορει καποιοι να ειναι αντιθετοι με την ολη φιλοσοφια ανοιγω φτιαχνω αλλα πιστεψτε με καλυτερα να μαθω καλυτερα να κανω μια δυο βλακειες και να τα πληρωσω διπλα αλλα να το φτιαξω μονος μου παρα να τρεχω γυρω γυρω και να τα τσεπωνουν οι μαστορες....φλαντζες ευτυχως εχω για ολο το μηχανακι ειχε ο θειος ενα ολοκληρο σετ για τον κινητηρα σε περιπτωση που το χρειαστει και λαδια θα ψαξω να βαλω καποια αλλα γιατι castror που εβαζα δεν με εντυπωσιασανε

Ναι αλλά δεν κυκλοφορείς με χρέπι στα φανάρια πριν το φτιάξεις και να κάνεις το ρυμουλκο με τα κτμ. Ηδη στον μάστορα θα το είχες φτιάξει.Εσυ θα κάνεις μια βδομάδα μόνο για την επιλογή δίσκων.
    Ναι όταν λέμε δίσκους όλους !!
    Τα ανταλλακτικά είναι όλα εδω με κωδικούς
    http://www.cmsnl.com/honda-cmx250_model570/partslist/

Μέλος
    μακαρι να το ξερα οτι θα με αφηνε ετσι οι δισκοι θα εμπαιναν απο εβδομαδα φιλε μου για αυτο παραξενευτηκα γιατι παρολο που πηγαινανε μεσα σε μια μερα χεραιτησανε...οκ ολοι λαθοι κανουμε για να μαθαινουμε εμπειριες ειναι ολα προφανος ξεπερασα τα ορια των ανοχων τους
    φιλικα παντα
    εννοειται οτι μπηκε στο γκαραζ για δισκους ηταν κατι το οποιο επρεπε να φτιαχτει απλα περιμενα οτι θα εχω καμια βδομαδα

εγω το λεω και για να μην χαλιέσαι που έχει προβλημα ,για να οδηγείς με ασφάλεια και για να μην το κάνεις χειρ'οτερα απ΄ότι είναι. Και λέω ότι άμα βιάζεσαι να το φτιάξεις πηγαινέ το στο συνεργείο να ξεμπερδεύεις γιατί μπορεί να έχει και άλλα πράγματα που έσυ δεν θα τα δεις.
    Δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να βάλεςι πέρα από γνήσιους δίσκους.Εγω εκεί θα έμενα .Στο γνήσιο

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορα μηχανής απο Αγγλία
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 21:01
  2. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 03:13
  3. Της μηχανής οι ρόδες...
    από almalibera στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2004, 07:05