ε και τα αλλα μισα στην βολτα...
στο περιπου ξερουμε που θα παμε..μου ειπε και ο taisteal που ειναι εκει στα μερη του καποια πραγματα..
εγω λεω να βρεθουμε καπου με τσι αθηναιους να πιουμε γκαιφε και να συνεχισουμε μετα για μαμ.....οποτε πρεπει να ερθουμε σε συννενοηση...
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
νομιζω καλυτερη περιπτωση να βρεθουμε ειναι μετα την λειβαδια στην διασταυρωση.παντα εκει βρισκομαστε αλλωστε.δεσφινα ξεχαστε την αλλιως πρεπει να φυγουμε μια ωρα πριν για να ειμαστε στο ραντεβου στην ωρα μας.απο δελφοι -αραχωβα ειναι πιο ξενέρωτα αλλα δεν θα καθυστερήσουμε.
@amyrou αραπη μου γιατι δεν αφηνουμε το κομματι της γραβιας που δεν εχει και τιποτα να δουμε και να παμε απο παυλιανη?και να τον πιουμε τον καφε μας στην πλατεία κ συνεχιζουμε.για να μην σου πω καλυτερα να ανεβουμε απο μπραλο -γοργοποταμο και να κατεβουμε μετα παυλιανη αλλα εκει βγαινει δυσκολη για εσας που εχετε επιστροφη οποτε καλυτερα παυλιανη
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
κι εγω καπου εκει ειχα στο μυαλο μου αλλαεπεσε μια προταση να μικρυνουμε λιγο τον κυκλο και να ανεβουμε απο αμφισσα και να βρεθουμε στην γραβια.εγω δεν εχω προβλημα και απο δελφους αραχωβα δεν εχω περασει με μηχανακι,μονο με κουτι και αυτο αρκετα χρονια πριν.
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
οχι ρε...παρα ειναι μικρη μετα....κοβεις την μιση βολτα.
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
τι εχουμε εδω ?
χμμ .. ωραια πραγματα ΞΑΝΑβλεπω .
λογικα θα τα πουμε απο κοντα .
![]()