Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 123

Θέμα: ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΧΙΛΙΑΡΙ ΕΩΣ 2000 ΕΥΡΟ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Από την άλλη το 1000 εάν δεν είναι μηχανάκι για μόστρα και είναι για να γράφει χιλιόμετρα έχει
    μεγάλη διαφορά στο κόστος χρήσης από ένα "κούτα" ψεκαστό νέας τεχνολογίας που δεν θα χρειαστεί τίποτα για αρκετά χρόνια.
    Μεγάλη κουβέντα έγραψες αδελφέ.

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Εγώ είμαι μέλος του Μότο γκούτσι Ελλάς κλαμπ

Εμενα η γυναίκα μου είναι Φινλανδέζα

.
    Εγω ειμαι μελος του club sandwich

η γυναικα μου πηρε τα παιδια 3 χρονια τωρα και εφυγε.

Δεν πινω πολυ, απλα το συκωτι μου εχει πρηστει.

Καποια πρωινα εχω δυσκοιλιοτητα, και τρωω ακτινιδιο....

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αν εχεις σκαλώσει στο Βαραντέρο, δώσε κανα 700-800 παραπάνω και χτύπα ενα ψεκαστό.
    Οτι θα πληρώσεις τώρα παραπάνω θα το γλιτώσεις σε καύσιμα, και εφόσον θες να ταξιδευεις με αυτό, θα το κάνεις και γρήγορα αποσβεση το παραπάνω ποσό.
    Επιπλέον η αυτονομία του καρμπυρατεράτου βαραντέρο ειναι για γέλια, εν αντιθέση με το ψεκαστό

συγνώμη αλλά αν κατάλαβα καλά μιλάμε απλά για 1000άρι έως 2000 ευρώ σε καλή κατάσταση.

αν βάλεις στο car.gr τις παραπάνω προτιμήσεις σου βγάζει 150-200 μηχανάκια....
    δεν υπάρχει ένα της προκοπής....?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Αν εχεις σκαλώσει στο Βαραντέρο, δώσε κανα 700-800 παραπάνω και χτύπα ενα ψεκαστό.
    Οτι θα πληρώσεις τώρα παραπάνω θα το γλιτώσεις σε καύσιμα, και εφόσον θες να ταξιδευεις με αυτό, θα το κάνεις και γρήγορα αποσβεση το παραπάνω ποσό.
    Επιπλέον η αυτονομία του καρμπυρατεράτου βαραντέρο ειναι για γέλια, εν αντιθέση με το ψεκαστό
    Ειδικά για το varadero θα συμφωνήσω, γιατί υπάρχει μεγάλη διαφορά κατανάλωσης λόγω τροφοδοσίας ΚΑΙ σασμαν.

Για πολλά άλλα μηχανάκια όμως (πχ CBF), θα προτιμούσα καρμπυρατέρ, έστω κι αν καίει λίγο παραπάνω, γιατί στα ψεκαστά κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να πληρώσεις και τρόμπα βενζίνης, ενδεχομένως και καθαρισμό μπεκ. Ότι γλιτώνεις από τη βενζίνη, τα πληρώνεις στα συνεργεία.

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Μεγάλη κουβέντα έγραψες αδελφέ.
    Και άντε να το εξηγήσεις........

Παλαιό μέλος Το avatar του/της magi
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    συγνώμη αλλά αν κατάλαβα καλά μιλάμε απλά για 1000άρι έως 2000 ευρώ σε καλή κατάσταση.

H πρωτη λογικη αποψη,εδω μεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    εγω γυναικα δεν εχω....

απ'οτι καταλαβα, πρεπει εισαι ο χαρακτηριστικος τυπος πελατη που μπουκαρει με υφακι στα μαγαζια και λεει στον εμπορα "τοσα δινω, θες? αμα δε θες παω αλλου"

θυμαμαι έναν μια φορα που ειχε μπει στο μαγαζι ντυμενος στην πενα, (ασπρο παντελονι μπερτολουτσι, μπλουζακι νοτικα, γυαλι πραντα, ναυτικο ρολοϊ μαλλον μπρετλινγκ, καδενα στο λαιμο.. ) εψαχνε για κατι λάστιχα, του δωσαμε τιμη 3 κατοστάρικα (σκοτωμενη), καλα θα το σκεφτω λεει και φευγει! γυρνα μετα από λιγο (με υφακι εχω το χρημα και σας γ@μαω) μας λεει "ο συνάδελφος σου πιο κατω μου τα δινει 295, τα βαζεις εσυ 280? δωσμου ένα κινητρο να ερθω στο μαγαζι σου... το αφεντικο του ειθπε αφου τα βρηκε τοσο πολύ φθηνοτερα, ας παει εκει να τα βαλει! και μολις γυρισε πλατη να φυγει του εριξε και μια μουτζα...

μετα από μια βδομαδα γυρισε με την ουρα στα σκελια, και παρειγγειλε τα λάστιχα σε εμας γιατι ο "συνάδελφος πιο κατω" πηγε λεει να τον κοροϊδεψει...

αμα κι εσυ ενεργεις ετσι στις αγορες σου, ετοιμασου να φας μεγαλο παλτο! και μη πεις ότι δεν σου εχει τυχει μεχρι τωρα, μια φορα θα την πατησεις, και θα το φυσας και δεν θα κρυωνει..

γιατι δεν μπορει ας πουμε δυο βαραντερο του 2002 με 50000 χλμ και το ένα να εχει αλλαξει μονο δυο φορες λαδια στη ζωη του ενώ το άλλο ηταν προσεγμενο με πολύ μερακι και αγαπη και αλλαζε και την τελευταια βιδα σε κάθε τακτικοτατο σερβις, να πουληθουν στην ιδια τιμη επειδή καλογυαλισμένα εχουν και τα δυο την ιδια οψη..
    LUIS mottorad mbh Hamburg Βρισκης οτι θελεις παλιο η νεο παραγγελνης οτι θελεις στις καλυτερες τιμες το εχεισ μεσα σε 2-3 ημερες οπου και αν εισαι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος

γιατι θα πρεπει να υπαρχει?
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Takata Dome Προβολή μηνύματος
    Τον πήρατε απ'τα μούτρα τον άνθρωπο!
    Κατ'αρχήν καλωσήρθες στο forum φίλε magi. Σίγα σιγά θα προσαρμοστείς στον τρόπο λειτουργίας και τους άγραφους "νόμους". Όλοι κάποια στιγμή φάγαμε δούλεμα ή κράξιμο,αλλά μην σε αποθαρρύνει αυτό.
    Τώρα για το χιλιάρι με 2000 ευρώ...ίσως να βρείς κάποιον που να θέλει να το ξεφορτωθεί,γενικά πάντως είναι λίγα λεφτά για τέτοιες μηχανές. Εγώ αν ήθελα μόνο για ταξίδια πάντως μια μηχανή σε αυτά τα λεφτά,θα κοίταγα κάτι παλιότερο,και όχι απαραίτητα on-off.
    ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΤΑΚΑΤΑ.Δεν πτοουμε δη πολλα χρονια με μοτο με χλμ υπεραρκετα.Εγω μιλησα για καποια οχι απαραιτητα χιλιαρια δλδ τιγρη,βαραντερο,τι-ντι-εμ850.Ολα πιστευω ταξιδευουν.Η αποφαση μου κλεινη στον τιγρη900(τ400) που ειναι φτηνος,οικονομικος,ανετος,αξιοπιστος,με πολυ κριτικες απο ατομα στην ευρωπη που ειναι κατοχοι του εως σημερα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mikes Προβολή μηνύματος
    ακριβως αυτό κανω κι εγω τωρα... και δεν είμαι παιδι.....

Συνημμένο 315770
    ΠΡΩΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Χαλάρωσε λίγο... γιατί μπήκες με φόρα και μην μας πάθεις και τίποτα...

Αφού δεν βιάζεσαι αλλά μπήκες και στον κόπο να ζητήσεις τη γνώμη των παιδιών εδώ μέσα, άκου κι αποφάσισε. Επειδή κάποιος διαφωνεί μαζί σου δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον βγάλεις και τρελλό.

Πάρε Τiger 900 αφού θες. Γ@μάτος είναι... κάτι με τις βενζίνες και τα πιστόνια είχε ένα θέμα αλλά το έλυσαν νομίζω.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από magi Προβολή μηνύματος
    H πρωτη λογικη αποψη,εδω μεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Σου το έγραψα και στο άλλο thread, σου το λένε και εδώ οτι ένα φθηνό μηχανάκι μπορεί να γίνει ΠΟΛΥ ακριβό.
    Ασχετα με τα ζόρια που τραβάνε αρκετοί από εμάς, η αγορά για ένα ψιλοκαινούργιο 1000 σε καλή κατάσταση με λογικά χιλιόμετρα ΔΕΝ είναι τα 1.800-2.000€

Απλά γιατί ένα 1000 που δεν είναι αρχαιολογία, δεν έχει τον γύρο της γής στο κοντέρ, και δεν είναι χρέπι θα φύγει αμέσως σε καλύτερα λεφτά, ακόμα και αν τον ιδιοκτήτη του τον κυνηγάνε για να τον τσιμεντώσουν.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Χαλάρωσε λίγο... γιατί μπήκες με φόρα και μην μας πάθεις και τίποτα...

Αφού δεν βιάζεσαι αλλά μπήκες και στον κόπο να ζητήσεις τη γνώμη των παιδιών εδώ μέσα, άκου κι αποφάσισε. Επειδή κάποιος διαφωνεί μαζί σου δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον βγάλεις και τρελλό.

Πάρε Τiger 900 αφού θες. Γ@μάτος είναι... κάτι με τις βενζίνες και τα πιστόνια είχε ένα θέμα αλλά το έλυσαν νομίζω.
    Σε ευχαριστω αγριεμενε φιλε.Ολες οι γνωμες ειναι καλες και χρησιμες και επεξεργαζοντε ενσυνειδιτα και υποσεινειδιτα.Εσενα βλεπω λιγο αχγωμενο εχω συζητω διαφωνω δεν εβρισα καποιον και τους ευχαριστω ολους.Οσο γνωριζω το προβλημα λυθηκε κατοπιν στον τιγρη με τα καρμπυ μικουνι μαζι με το προβλημα στον κυλινδρο?Οι γνωμες σας αναλυοντε λοιπον καλες η κακες και σιγουρα θα επηρεασουν την αποφαση μου.Αυτο το θεωρω σημαντικη βοηθεια που παιρνω απο το φορουμ το ΜΟΤΟ.

Παλαιό μέλος
    Δεν καταλαβαινω παντως,πως καποιος που εχει κανει τοσα χλμ με μοτο καθεται και ακουει ολα αυτα τα ρεμαλια του φορουμ.

Το καλο ειναι οτι αυτη η κουβεντα απελευθερωνει τα μελη και μαθαινουμε διαφορα.
    Ο ενας μαθαμε οτι εχει γυναικα Φιλανδη ,
    ο αλλος προσπαθει να ενεργηθει τρωγοντας ακτινιδια λες και χαθηκαν τα δαμασκηνα,
    ο Ηλιας ψαχνει για μπυρα,
    ο συμπατριωτης μου πηγε Κυπρο για να ξεχασει,
    εγω εχω Ηπειρωτισσα αλλα δεν θα με χαλναγε να εχω και μια Ιταλιδα (η και τις δυο μαζι αν δεν εχουνε αντιρηση)
    και ο Vaska εχει ακομη την μπε-μπε μετα απο τοσα που εχει ακουσει να της σερνουνε.

Δεν θα παρεις σοβαρη απαντηση ,γιατι ολοι εδω μεσα ειναι γαι τα σιδερα.

Επρεπε να κρατησεις το bandit που αρεσει και στις Γερμανιδες.

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μεταχειρισμενο v-strom 650
    από eliasgr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2004, 00:35
  2. Ducati Monster 600 1998-2000
    από mastermastoras στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2004, 11:43
  3. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ 4 ευρο ΣΟΥΒΛΑΚΙ !!!!!!!!!!!!!
    από dariosk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2003, 17:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF