Αν εχεις σκαλώσει στο Βαραντέρο, δώσε κανα 700-800 παραπάνω και χτύπα ενα ψεκαστό.
Οτι θα πληρώσεις τώρα παραπάνω θα το γλιτώσεις σε καύσιμα, και εφόσον θες να ταξιδευεις με αυτό, θα το κάνεις και γρήγορα αποσβεση το παραπάνω ποσό.
Επιπλέον η αυτονομία του καρμπυρατεράτου βαραντέρο ειναι για γέλια, εν αντιθέση με το ψεκαστό
συγνώμη αλλά αν κατάλαβα καλά μιλάμε απλά για 1000άρι έως 2000 ευρώ σε καλή κατάσταση.
αν βάλεις στο car.gr τις παραπάνω προτιμήσεις σου βγάζει 150-200 μηχανάκια....
δεν υπάρχει ένα της προκοπής....?
Ειδικά για το varadero θα συμφωνήσω, γιατί υπάρχει μεγάλη διαφορά κατανάλωσης λόγω τροφοδοσίας ΚΑΙ σασμαν.
Για πολλά άλλα μηχανάκια όμως (πχ CBF), θα προτιμούσα καρμπυρατέρ, έστω κι αν καίει λίγο παραπάνω, γιατί στα ψεκαστά κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να πληρώσεις και τρόμπα βενζίνης, ενδεχομένως και καθαρισμό μπεκ. Ότι γλιτώνεις από τη βενζίνη, τα πληρώνεις στα συνεργεία.
ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΤΑΚΑΤΑ.Δεν πτοουμε δη πολλα χρονια με μοτο με χλμ υπεραρκετα.Εγω μιλησα για καποια οχι απαραιτητα χιλιαρια δλδ τιγρη,βαραντερο,τι-ντι-εμ850.Ολα πιστευω ταξιδευουν.Η αποφαση μου κλεινη στον τιγρη900(τ400) που ειναι φτηνος,οικονομικος,ανετος,αξιοπιστος,με πολυ κριτικες απο ατομα στην ευρωπη που ειναι κατοχοι του εως σημερα.
Χαλάρωσε λίγο... γιατί μπήκες με φόρα και μην μας πάθεις και τίποτα...
Αφού δεν βιάζεσαι αλλά μπήκες και στον κόπο να ζητήσεις τη γνώμη των παιδιών εδώ μέσα, άκου κι αποφάσισε. Επειδή κάποιος διαφωνεί μαζί σου δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον βγάλεις και τρελλό.
Πάρε Τiger 900 αφού θες. Γ@μάτος είναι... κάτι με τις βενζίνες και τα πιστόνια είχε ένα θέμα αλλά το έλυσαν νομίζω.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σου το έγραψα και στο άλλο thread, σου το λένε και εδώ οτι ένα φθηνό μηχανάκι μπορεί να γίνει ΠΟΛΥ ακριβό.
Ασχετα με τα ζόρια που τραβάνε αρκετοί από εμάς, η αγορά για ένα ψιλοκαινούργιο 1000 σε καλή κατάσταση με λογικά χιλιόμετρα ΔΕΝ είναι τα 1.800-2.000€
Απλά γιατί ένα 1000 που δεν είναι αρχαιολογία, δεν έχει τον γύρο της γής στο κοντέρ, και δεν είναι χρέπι θα φύγει αμέσως σε καλύτερα λεφτά, ακόμα και αν τον ιδιοκτήτη του τον κυνηγάνε για να τον τσιμεντώσουν.
Σε ευχαριστω αγριεμενε φιλε.Ολες οι γνωμες ειναι καλες και χρησιμες και επεξεργαζοντε ενσυνειδιτα και υποσεινειδιτα.Εσενα βλεπω λιγο αχγωμενο εχω συζητω διαφωνω δεν εβρισα καποιον και τους ευχαριστω ολους.Οσο γνωριζω το προβλημα λυθηκε κατοπιν στον τιγρη με τα καρμπυ μικουνι μαζι με το προβλημα στον κυλινδρο?Οι γνωμες σας αναλυοντε λοιπον καλες η κακες και σιγουρα θα επηρεασουν την αποφαση μου.Αυτο το θεωρω σημαντικη βοηθεια που παιρνω απο το φορουμ το ΜΟΤΟ.
Δεν καταλαβαινω παντως,πως καποιος που εχει κανει τοσα χλμ με μοτο καθεται και ακουει ολα αυτα τα ρεμαλια του φορουμ.
Το καλο ειναι οτι αυτη η κουβεντα απελευθερωνει τα μελη και μαθαινουμε διαφορα.
Ο ενας μαθαμε οτι εχει γυναικα Φιλανδη,
ο αλλος προσπαθει να ενεργηθει τρωγοντας ακτινιδια λες και χαθηκαν τα δαμασκηνα,
ο Ηλιας ψαχνει για μπυρα,
ο συμπατριωτης μου πηγε Κυπρο για να ξεχασει,
εγω εχω Ηπειρωτισσα αλλα δεν θα με χαλναγε να εχω και μια Ιταλιδα (η και τις δυο μαζι αν δεν εχουνε αντιρηση)
και ο Vaska εχει ακομη την μπε-μπε μετα απο τοσα που εχει ακουσει να της σερνουνε.
Δεν θα παρεις σοβαρη απαντηση ,γιατι ολοι εδω μεσα ειναι γαι τα σιδερα.
Επρεπε να κρατησεις το bandit που αρεσει και στις Γερμανιδες.