Εγώ θα σου έλεγα μακριά από τα ντάλνοπ γενικά.
Εντελώς αναξιόπιστοι
Εγώ θα σου έλεγα μακριά από τα ντάλνοπ γενικά.
Εντελώς αναξιόπιστοι
ανανήψαντας
Μια πολύ καλή επιλογή είναι και τα Bridgestone S20 Evo. Αυτά σκέφτομαι κι εγώ να βάλω, μιας και γόμες δεν θα με κρατήσουν και με ενδιαφέρει και ως ένα βαθμό το βρεγμένο.
Τι λέτε οι έχοντες αυτά;
καλύτερα από michelin pilot power 3 για βροχή δε θα βρεις ...
Respect mah authoritah!!!!
Έβαλε ενα στραβό, θα τα πει όλα στραβά. Καταραμένα ελαστικά Νεφελίμ κλπ
Μια φορα ντιγκης
Μια ζωη ντιγκης
Υγ... Δεν ηθελα να γραψω πουστης και λογοκριθω.....![]()
πουτσ@@@@@@@@@
Μαλάκα καλά που δεν το'γραψες...
Στην ταμπακιέρα, το θέμα ελαστικό είναι πολύ περίεργο/ευαίσθητο/υποκειμενικό.
Όλα καλά είναι κι όλα μάπα είναι.
Άμα βάλεις μια φορά pirelli και μείνεις ικανοποιημένος κολλάς και δε θες να αλλάξεις.
Τώρα το γεγονός ότι μπορεί να έχεις αλλάξει μηχανάκι, να έχεις αλλάξει τρόπο οδήγησης, να μην πήρες ποτέ μυρουδιά από τα λάστιχα γιατί πήγαινες σαν κότα οπότε και μεταχείρω ταϊβανέζικα να φόραγες δε θα καταλάβαινες διαφορά, ενώ τώρα έγινες Βαλεντίνος και ξαφνικά θα αρχίσεις να έχεις απαιτήσεις, είναι ψιλά γράμματα.
Σου βάζουν και φυτιλιές, "Ντάνλοπ? Ουξωωωωωω!!!!" ο ένας, "Ρε κορυφή λέμε τα ντάνλοπ" ο άλλος, "Bridgestone μαλάκα και τέλος" ο παράλλος ενώ εσύ φοράς Bridgestone και βιάζεσαι να τα αλλάξεις πιο γρήγορα κι από χ€σμένο σώβρακο, "Μαλακά λάστιχα πάντα. Πιρέλι δλδ" πετάγεται ο πέρα, "Ρε μαλάκα, μαλακά λάστιχα λέμε μόνο! Μισελέν δλδ" πετάγεται ο παραπέρα.
Ε άντε βάλε μέτζελερ μιας και είναι τα μόνα που ξέχασα να αναφέρω παραπάνω μπας και βρεις την υγειά σου
Άνευ πλάκας, επειδή εγώ υποστηρίζω το "όσο πιο μαλακό τόσο το καλύτερο" ειδικά για τους γυαλόδρομους που έχουμε στην Αθήνα, ψηφίζω πιρέλια.
Άλλος βέβαια, με ολόιδιο σκεπτικό, ψηφίζει μισελένια γιατί τα θεωρεί καλύτερα.
Τώρα αν βάζεις μαλακό λάστιχο και το έχεις φάει σε 1 μήνα, ή άλλαξε τρόπο οδήγησης, ή αναγκαστικά πήγαινε σε πιο σλκηρό.