Ενταξει, 30% μονο. Μη με πειτε γυφτο, αλλα λεω να τα παρω.
Γεια σας
Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας. Δεν είμαι ζουν στη χώρα σας σήμερα, Σημείωση, αποφάσισα να βρω κάποιον που είναι πραγματικό και όχι φανταστικό και αυτός ήταν ο λόγος που πήγα σε μια ασφαλή τοποθεσία, όπου μπορώ να είμαι σίγουρος ότι θα είναι για πραγματικό. Πιστεύω ότι μπορώ να σε εμπιστευτώ, είμαι στη Συρία τώρα και χρειάζεται απεγνωσμένα να μετεγκατασταθούν στη χώρα σας και αυτός είναι ο λόγος που επιθυμώ να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
Είμαι κα Ishtar Tira Σαργών ο σύζυγος της Ύστερης Μηχανικός Σαργών ένας Σύριος Βιομηχάνων και μέλος της Συρίας άνδρες των επιχειρήσεων στο συμβούλιο της Δαμασκού. Μετά το θάνατο του συζύγου μου, η οικογένειά μου είναι κάτω από την απειλή του Προέδρου Bashar al-Assad για την αποφασιστική υποστήριξή μας για μια πραγματική Δημοκρατική Κυβέρνηση της Συρίας, που είναι ο λόγος που σκότωσε τον άντρα μου.
Λόγω των σημερινών ταραχών στη χώρα πολλές οικογένειες τρέχουν για την αγαπητή ζωή ως στρατιώτες σκοτώνουν αμάχους, γυναίκες και παιδιά. Θέλω να επιστήσω την προσοχή σας ότι έχω στην κατοχή μου το ποσό των 15.700.000 δολαρίων. Αυτά είναι τα χρήματα μου και ο σύζυγός μου έχουν αποθηκευτεί για ολόκληρη τη ζωή μας ως βιομήχανος.
I κρυφά κλειδωμένο τα χρήματα στο κουτί του κορμού και κατατίθεται με τον Ερυθρό Σταυρό εδώ στην Δαμασκό. Ειλικρινή πρόθεση μου σε σας γραπτώς είναι να επικαλεστεί μαζί σας για να δεχτεί ευγενικά το κουτί χρημάτων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν μπορούμε να κάνουμε καμία τράπεζα μεταφορές από εδώ μετά τον πόλεμο. Αυτά είναι τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν για μένα τώρα. Εγώ θα σας δώσω 30% των χρημάτων.
Έχω να εκμεταλλευτώ αυτή την ευκαιρία γιατί δεν έχω άλλη επιλογή από το να εμπιστεύεται κάποιος. Είμαι ορφανός χωρίς αδελφός ή αδελφή, έτσι δεν μπορώ να ρισκάρω τη ζωή μου εδώ για να αποφύγει ένα τέλος στην οικογένειά μου καταγωγή. Όπως μια γυναίκα από τον άντρα μου είναι νεκρό, το μόνο που έχω είναι δύο παιδιά μου. Αξίζουν μια αξιοπρεπή ζωή αφού θέλω να μεγαλώσω σε ένα ήσυχο περιβάλλον. Θα μετακινηθούν προς τη χώρα σας με τους γιους μου και να επενδύσει τα χρήματα, σύμφωνα με τη νομοθεσία, τις συμβουλές και την υποστήριξή σας? μπορούμε να συνεργαστούμε και να επιτύχουμε ένα καλύτερο μέλλον για τις οικογένειές μας.
Αν είναι δυνατόν, μπορώ να ζητήσω να μου στείλετε τα στοιχεία σας; Μόνο αν είστε άνετα με αυτό το αίτημα. Αυτό είναι καθαρά για τον σκοπό της αποστολής των χρημάτων σας. Οι πληροφορίες που απαιτούνται είναι: το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό τηλεφώνου σας (κινητό), την πλήρη διεύθυνσή σας.
Περιμένω με ανυπομονησία τη θετική σας ανταπόκριση και για την παραλαβή των πληροφοριών σας θα σας δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες. Η αποδοχή της προσφοράς μου μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας και το δικό μου.
Με εκτίμηση,
Ishtar Tira Σαργών