ακόμα και με 1-1, επιτέλους, είδα αγώνα εθνικής που τον χάρηκα....
ήταν δεν ήταν, μικρή σημασία έχει.... σήμερα σου δίνει ένα ντε-μί, αυριο δεν σου δίνει ενα καθαρότατο....
ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι, αντρικά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.... αυτό είναι που θέλουμε καταρχάς....
αν γίνεται να αποκλειστεί και ο κλαψιάρης () και κλείσαμε ως ποδοσφαιρο.....
πουτσ@@@@@@@@@
α!ρε αθανατοι ελληναρες!!
ποσο υποκριτες ειμαστε ποσο ομως
ξαφνικα τα ξεχασαμε!!ολα!!
μα ολα μνημονια
Νικας-Μανικας..στο Δρομο που χαραξε η εθνικη
της καρδιας μας..αειφορος αναπτυξη..
Μηπως βλεπω αλλο Μουντιαλ..
ας θυμηθουμε και κατι προκριματικα ετσι για την ιστορια..
http://youtu.be/dIZiDP0QvD8
http://youtu.be/Wk0kGlZ6HFU
οταν παιζαμε πολυ καλη μπαλα αλλα δεν μας ευνοουσε το συστημα!!
(κορακια..)
Εδώ μιλάμε για το μουντιάλ. Κάνε δικό σου thread για το μνημόνιο![]()
Life begins at 45°.
ο νικοπολιδης στο φαουλ του μπεκαμ ειναι ο κλασικος παρατηρητης...χαχαχαχα..
εδω πηραμε euro με τον ζηση τον βρυζα,ολα μπορουν να γινουν..![]()
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ναι αλλα μαζι να φυγει και ο Κομης Δρακουλας.
Ειδατε τι εκανε παλι χθες ο τρελος; Δε πρεπει να του απαγορεψουν την εισοδο σε αγωνιστικους χωρους για το υπολοιπο της ζωης του? Τωρα θα μου πεις σε Ιταλο το εκανε και ποιος ξερει τι του ειπε... Αλλα τι παραδειγμα δεινει σε τοσα παιδια? Και επισης δεν ειναι η πρωτη φορα που δημηουργει προβληματα.
BTW για τον Suarez αναφερομαι.
Είναι γνωστό αρχίδι. Δε νομίζω να του είπε κάτι ο Ιταλός. Πρέπει να αποκλειστεί διαπαντός από τα γήπεδα. Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει.
Αλλά φυσικά έχουν ευνοηθεί τυφλά από τη διαιτησία όλες οι λατινοαμερικάνικες ομάδες.
Life begins at 45°.
Ρε κορόιδα ξυπνάτε, η πρόκρισή μας ήταν στημένη από τους Γκανέζους....
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
αλλο το ενα..αλλο το αλλο..
αγωνιστικα θες να το δεις?
για τα κρεατα που γινανε ξαφνικα παιχτουρες..
η μηπως να μιλησουμε για την Ακτη Ελεφαντοστου που
εχει παιχταραδες..και παιζανε σαν να εχουν πιει και εγω δεν ξερω τι:rotflmao:
τι αλλο? γιατι εγω αλλο Μουντιαλ βλεπω μαλλον..καραστημενο ηταν..
αν παρεις το παιχνιδι καρε-καρε θα δεις οτι η Ακτη μια φαση εκανε..
πες μου τωρα οτι δεν ειχαν συστημα και τους κοιμησαν οι δικοι μας..![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Oύτε και εγώ τον μπορώ. Αν και είναι κάπως το σχόλιο αν αναλογιστεί κανείς ότι μας έδωσε την πρόκριση, τον θεωρώ πολύ μέτριο παίκτη, βαρύ, αργό και ελάχιστα τεχνίτη, μια καλή μεταβίβαση έχει μόνο (οταν του βγει). Γενικά πλην Μήτρογλου δεν έχουμε καθαρόαιμο "σπρώχνω την μπάλα στα δίχτυα" παίκτη. Φάνηκε σε 2-3 φάσεις ξεκάθαρα αυτό, ειδικά στην φαρμακερή παράλληλη σέντρα "πάρε βάλε" του Σαλπιγγίδη. Ο Γκέκας πολύ ντεφορμέ και ο Σαλπιγγίδης μου φαίνεται ότι πάει για το εφάπαξ οσοσνούπω, χώρια που αμφότεροι βοηθάνε και πίσω, κάτι που δεν κάνει σε καμία περίπτωση ο Μήτρογλου. Πολύ θετική είναι γενικά η παρουσία του Χολέμπα και του Κονέ (κριμα...), ο Χριστοδουλόπουλος έκανε επίσης εξαιρετικό παιχνίδι εχθές, Κάρα ουσιαστικότατος και υπερπολύτιμος για πολλούς λόγους, Παπασταθόπουλος εγγύηση. Οι υπόλοιποι νομίζω ότι πάιζουν ότι μπορούν αλλά δεν είναι παίκτες που θα κάνουν την διαφορά ακόμα και αν δώσουν το 110%.
Για να μην λέτε ότι γκρινιάζω υπερευχαριστημένος είμαι! Ιταλία, Αγγλία, Ισπανία, Πορτογαλία έξω και εμείς συνεχίζουμε! Ποιος θα το πίστευε; Σε ότι αφορά στους παίκτες, εδώ δεν φάνηκε μέχρι στιγμης ο Μέσι και ούτε φάνηκε και ο Ρονάλντο όσο έπαιξε και θα γκρινιάξω για τους δικούς μας;
Είναι φαωταστικό Μουντιάλ αυτό της Βραζιλίας, βροχή γκολ, χωρίς ξακάθαρο φαβορί και με συνεχείς εκπλήξεις.![]()
Προ μουντιάλ είχα ανοίξει θέμα με το φιλικός την Πορτογαλία το οποίο κόπηκε
Anyway παραφράζοντας τον τίτλο εκείνου του θέματος, πολλοί έκλαψαν και κλαίνε ακόμα που περάσαμε στους 16 και εντός και εκτος Ελλάδας
Μπορεί να μην πάμε τον σαμαρά γιατί ζηλεύουμε την γκόμενα του
Η τον θεατρινισμο του καραγκούνη
Η οτιδήποτε του καθενός
Αλλά τώρα φοράνε την φανέλα με την εθνόσημο, αν μη τι άλλο δεν παίζει η πάναθα ο μπαοκ ο γαύρος ή σελτικ η οποιαδήποτε ομάδα που παίζει ο καθένας τους
Είναι η εθνική μας η εθνική ολων,δεν διαλέγουν οπαδούς, μην διαλέγετε λάθη. Και ο μαραντονα πήρε μουντιάλ με το χέρι του Θεού αλλά εκείνος είναι μαραντονα
Ε και ο δικός μας είναι Σαμαράς-δεν είναι και Μητσοτάκης για να γίνει τόσο αντιπαθής -είπαμε και μόνο ότι πήγαν είναι άθλος, τώρα στους 16
Πόσες ευκαιρίες έχουν οι Έλληνες να σκάσει το χειλάκι τους?
Αφήστε τους λοιπόν και τα χώνετε σε άλλους όχι σε αυτούς με το εθνόσημο στο στήθος