Κτήνε γιατί επιμένεις για ένα μόνο χρόνο νέο συμβόλαιο και όχι 2 όπως αυτός ζητάει επίμονα;
Κτήνε γιατί επιμένεις για ένα μόνο χρόνο νέο συμβόλαιο και όχι 2 όπως αυτός ζητάει επίμονα;
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Οι Ιταλοί λοιπόν... Για να δούμε, εγώ λέω πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνουν 2 χρόνια συμβόλαιο στον νο1 αναβάτη τους![]()
τι σε πω δεν ξέρω, πάντως γενικά δεν πέφτουν έξω....
ανανήψαντας
Καλά ούτε εγώ ξέρω, υπόθεση κάνω με βάση τη δική μου λογική. (αυτό με το νο1 αναβάτης σ' άρεσε;)
Ο Ρόσσι λέει ότι θέλει 2 χρόνια για να κάνει το πρότζεκτ ενδιαφέρον (?)
(Τι θέλει να πει δεν ξέρω....)
Αυτό που ξέρω είναι ότι όλοι οι δημοσιογράφοι του απαντούν
-Κι αν σου προσφέρουν μόνο ένα (χρόνο)?
Μπλα μπλα μπλα
(Αν κάτσει κι άλλο πάντως παίζει να γίνει και ο Μητσοτάκης των μότο τζι πι.
Είναι και γκαντέμης)
Είπε ακόμα ότι η γιαμάχα θεωρεί το Χόρχε νο1 πιλότο ακόμα. (πριν λίγες μέρες)
Φυσικά αυτός ο άνθρωπος δεν ξέρεις ποτέ αν μιλάει σοβαρά ή κάνει πλάκα ή τα
λέει γιατί θέλει να πετύχει κάτι "άλλο"
Έτσι όπως έχουν τα πράματα όμως σήμερα
έχει κάποια σημασία να είσαι ο πρώτος από τους δεύτερους?
Είναι ωραίο να σου λένε οκ είσαι ο πρώτος μετά τον Μάρκ???
ανανήψαντας
@@ πρώτο πιλότο έχουν τον Γιώργο, τον πρώτο πιλότο τον τιμάς δείχνοντάς του το έμπρακτα. Αυτοί παίζει να του πρότειναν και μείωση 50% στα μισθά. (αυτό πιστεύω θα το μάθουμε κάποια στιγμή) Αν όντως έγινε κάτι τέτοιο είναι σαν να του λένε πως δεν πιστεύουν πως μπορεί να κερδίσει το πρωτάθλημα απ τον μικρό και πως δεν σέβονται την υπερπροσπάθεια του το 13. (για την εμπλοκή του πρίνς δεν λέω κάτι γιατί βαριέμαι τις κουβέντες)
Συνεπώς πιστεύω πως ο Γιώργος ήδη έχει συζητήσει με άλλη-ες ομάδα-ες και μακάρι να ταιριάξει (πρέπει να φύγει ο τσάτσος) και να είναι η χόντα για να δούμε καλή κόντρα με τον μικρό
Οτι και να λεμε ο πιτσιρικας ειναι γεννημενος πρωταθλητης.Αν ολα του πανε καλα θα βαρεθουμε να τον βλεπουμε τα επομενα χρονια.
Μια χαρά είναι ο πιτσιρικάς. Ας βάλουν το κεφάλι κάτω οι υπόλοιποι να γίνουν ανταγωνιστικοί.
ο μαρκεζ οντως ειναι φοβερο τιμονι με απιστευτο μηχανακι συνδιασμος που σκοτωνει...το προβλημα ειναι οτι αυτη τη στιγμη ειναι και ολοι οι υπολοιποι ομως σαπιοι και δεν υπαρχει καποιος να τον παιξει στα ισια να δουμε καμια κοντα...προβλεπω οτι θα εχει την εξελιξη του στονερ και αυτος...θα τρεξει 2 3 χρονια, θα βαρεθει και θα παει για ψαρεμα...
το αθλημα αυτο αργοπεθαινει σιγα σιγα οπως ολα τα μηχανοκινητα πλεον...
Αμα δεν σπασει ολα τα ρεκορ δεν θα σταματησει..
Εκτος και αν σπασει τιποτα κοκαλα πριν....
πουτσ@@@@@@@@@
Το σόου (γιατί περί τέτοιου πρόκειται) όχι μόνο δεν αργοπεθαίνει, μα συνεχίζει να ανεβάζει τα ποσοστά του βάση των τηλ μετρήσεων. Η προσέλευση του κόσμου στις πίστες μένει στάσιμη ή είναι ελαφρά μειωμένη ενίοτε, αλλά αυτό είναι χαρακτηριστικό της εποχής και δεν αντισταθμίζει την αύξηση της τηλεθέασης.
Δεν υπάρχει φόβος λοιπόν. Και το σόου θα δίνει αφορμές κουβέντας στα ηλεκτρονικά καφενεία και ο μικρός θα συνεχίσει να τους έχει όλους στα 4.![]()
εκτός
αν γυρίσει ο τρελός αναβάτης![]()