εχπουν pds τα ζουνταπ θειο?![]()
Παλιανθρωπα βγαλε τις αναρτησεις απο το μηχανακι και στειλε τις να στις ρυθμισουν.
Φροντισε μονο να ειναι ΚΑΛΟΣ ο ΑΝΑΡΤΗΣΑΣ... Μην σε περασουν και για ασχετο.
![]()
ένας καλός αναρτησάς είναι αυτός που θα κάτσει να σου πει δυο κουβέντες για το τί κάνει το κάθε βιδάκι και τι επιπτώσεις (μπορεί να) έχει στη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας χωρίς να σου πάρει φράγκο.υπάρχουν εγχειρίδια που μπορούν να σε καθοδηγήσουν και να ψαχτείς μόνος σου για να καταλάβεις τί θες πρώτα απ'όλα και τί δε σ'αρέσει και πως να αλλάξει μέσα σε ορισμένα όρια.πειραματισμός και δοκιμές μέχρι να βρείς ένα γενικό μπούσουλα.και τα κλικ ένα-ένα γιατί όπως προείπαν τα παιδιά εδώ δε θες δραματικές κι απότομες αλλαγές.
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Εγω παντως εκανα κανα χρονο να κατασταλαξω...... Και παλι μπορει να ανεβει κανας ΠαλιανθρωπΑς και να μου πει οτι ειναι για τον Μπεο οι ρυθμισεις....
Η θεωρητικη γνωση του ποιο παπαρακι κανει τι ειναι χρησιμοτατη σαφως αλλα πιο σημαντικο ειναι να το καταλαβεις στο δρομο.....
Εκει ενδεχεται να διαπιστωσεις οτι στους ελληνικους δρομους η θεωρια δεν μπορει να εχει απολυτη εφαρμογη και οτι ποτε μια ρυθμιση δεν κανει για ολους τους δρομους..... Απλα προσπαθεις να καλυψεις το 90% των περιπτωσεων και κανεις τους συμβιβασμους σου....
πουτσ@@@@@@@@@
Λοιπον μετα απο οριμη σκεψη απαφασισα να ανοιξω μια τηλεφωνικη γραμμη 090 μεσο της οποιας ειδικοι αναρτησιολογοι θα σας καθοδηγουν ωστε να ρυθμιζετε τις αναρτησεις της μοτο σας μεσο τηλεφωνου, οπου και αν βρισκεστε.
Αν παει καλα (που θα παει, με τα μιλα που κουβαλατε) θα επεκταθουμε και σε video chat μεσο skype με χρεωση στην πιστωτικη σας καρτα.
παρτε ΤΩΡΑ τηλεφωνο για να συνδεθητε με την ναζιαρα hoυανα, την καυτη suzi και τη τρελιαρα kawaσανδρα.
Ή για πιο kinky γουστα τον τριχωτο μπαμπη τον αναρτησα που μια φορα γυρισε τις σερες σε 0:45 πριν ακομα φτιαχτει η πιστα.
χρεωση 11Εωρα/κλικ αποσβεσης.
υ.γ. εχω κατοχυρωσει την πατεντα, μην μου φαει κανεις αλλος την δουλεια ετσι;
υ.γ.2 γιατι οπως λενε και οι αμερικανοι
http://en.wikipedia.org/wiki/There%2...n_every_minute
1.πας στην αγαπημενη διαδρομη σου
2.εχεις χρονο αρκετο
3.τερμα δεξια ολες οι ρυθμισεις(συμπιεση-επαναφορα)
4.αρχιζεις τα περα δωθε
5.αρχιζεις να τις γυριζεις αριστερα με υπομονη και συνεχη περαδωθε
6.στο τελος βρισκεις το set up που νοιωθεις οτι σου ταιριαζει
7.δεν πειραζεις την προσφορτιση σε ολη τη διαδικασια,εκτος αν στην εχει πειραξει αλλος,τοτε τι γυρνας στην εργοστασιακη της ρυθμιση.
8.υπομονη και χρονο θελει
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
η προσφορτιση σπανια πειραζεται και αυτο πιο πολυ οταν εχουμε δικαβαλο και μπαγκαζια,ιδιως η πισω.στην επαναφορα και στην συμpιεση παιζουμε για να βρουμε το καλυτερο set up με την προυποθεση να εχει το μηχανακι τις εκαστοτε ρυθμισεις.σε καθε βιβλιαριακι χρησης μοτο εχει τις εργοστασιακες ρυθμισεις,αυτο εννοω οτι την γυριζουμε στην εργοστασιακη μορφη,αν εχει πειρακτει βεβαια και αν εχει το βιβλιο τις ρυθμισεις,που καθε σοβαρη εταιρια πρεπει να τις αναφερει.
allst@rf μια φορα που ανεβοκατεβαινα τον κοσμα,ενας βοσκος μου ειχε πει,αρπαγμενος εισαι?οπως και να το κανουμε εχει τη φαση του
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει