LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
αχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααα!!!!!
ΚΛΑΙΩ!!!! χαχαχαχαχχαχααααααααααααααααααααααα!!!!
λετε το προβλημα να ξεκινησε απο ΤΟΣΟ νωρις???
παω να παρω τηλ την μαμα μου.
έχω φίλο που αν τον αγγίξεις στο πρόσωπο παίζει να φας σφαλιάρα πριν το καταλάβεις. Φαντάζομαι είναι θέμα γούστου. ΒΥΖΓΙΑ φίλε κ όλα λύνονται. Μόνο αυτά θα σε ακουμπάνε
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
Καλά δεν λέω να χαιδεύεστε ρε μάγκες μεταξύ σας, ξεκαβαλήστε. Καλά λένε οι μηχανόβιοι είναι ματσο άντρες.
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
Χωρίς να θέλω να σε φοβήσω αυτό που νοιώθεις ανήκει στις κρίσεις πανικού. Να το κοιτάξεις, πρώτα μόνος σου κάνοντας ασκήσεις αναπνοής για να χαλαρώνεις και να διώχνεις το περιττό άγχος που σίγουρα έχεις και αν δεν μπορέσεις να το πολεμήσεις τότε να ζητήσεις την γνώμη κάποιου ειδικού. Συνήθως όταν υποβόσκει μια κρίση πανικού μπορεί σε ανύποπτο χρόνο να γιγαντωθεί και να γίνει ανεξέλεγκτη.
Φιλικά πάντα.
Το παλικαρι εχει θεμα σοβαρο και εμεις του λεμε αλλα λογια να αγαπιομαστε! Ρούκο πήγαινε να δείς ενα γιατρό! Η ανάγκη είναι επιτακτική! Έως τότε μην ξανανεβάσεις κανέναν πάνω στο μηχανάκι σου! Αν σε πιάσει κρίση πανικού εν κινήσει θα κλαίς και εσύ, θα κλαίει και ο πίσω σου και κανένας περαστικός! Μην μπλέξεις σε τίποτα περιπέτειες! Δεν είναι υποχρεωτικό να βάλεις κάποιον επάνω.
E ναι! Ενας δυο μιλησαμε σοβαρα πανω στο θεμα του παιδιου και οι υπολοιποι λεγατε για βυζομπαλα και πως συμπιεζονται σε αποτομο φρεναρισμα.
MADE IN JAPAN 日本製