Σελίδα 4 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 197

Θέμα: Περί ΔΝΤ, τρόικες, εφορίες ΚΛΠ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Ρε παιδιά έχω φούσκωμα σήμερα, είναι και δύο μέρες που δεν έχω πάει τουαλέτα, είναι που χθες έφαγα και τα άντερα μου, είναι που είμαι στη δουλειά και δε μπορώ να αδειάσω με την ησυχία μου ... τι μου προτείνετε ? Κάπως έτσι σκέφτομαι όταν παίζει κάλπη στη μέση...

Αν είσαι πολιτικό ον και πράττειw καθημερινά με τις δράσεις σου ή ακόμα και με τον ίδιο τον τρόπο ζωής σου, τότε ποιο το νόημα να πας να ψηφίσεις; να μπεις στη διαδικασία να συμμετέχεις σε κάτι που απλά διαφωνείς; Αν πάλι κάθεσαι στον καναπέ και η επαναστατικότητα σου τελειώνει στην ψήφο ok τράβα ρίξε να τελειώνουμε!

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Επειδη ειμαι χαζος και δεν καταλαβαινω....
    Με το να "γυρναμε" την πλατη στο συστημα βοηθαμε στο να αλλαξουν τα πραγματα σε αυτον τον τοπο;
    Η δινουμε μια ωραιοτατη δικαιολογια στα λαμογια να πανυγηριζουν για σαρωτικες νικες και λοιπες μαλακιες;
    Δεν γουσταρουμε τους απατεωνες ΔΕΝ τους ψηφιζουμε.Απλο!
    Ριχτο σε μια απο τις πολλες τρελιτσες κομματα που κυκλοφορουν.
    Εγω για παραδειγμα γουσταρω Βεργη.
    Χαλαστε τους την σουπα να μην τους βγαινει η "καθαρη"(μπιριμπικος ορος....) να δω μετα τι θα σκαρφιστουν........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Όχι άκυρο. Λευκό. Αυτό εκφράζει το δεν γουσταρω κανέναν.

Ρε τι άβαταρ έβαλες

Καταρχήν,

Το δικαίωμα της ψήφου είναι υποχρεωτικό
    άρα είναι παράνομο να μην ψηφίσεις και μάλιστα έχεις και νομικές συνέπειες (ποιες είναι, γκουγλάρετε, βαριέμαι να ψάξω)

Επίσης, όσοι θεωρείτε ότι με την αποχή σας εκφράζετε την αντίθεσή σας με το υπάρχον δημοκρατικό πολιτικό σύστημα,
    τότε είστε εχθροί της δημοκρατίας μας και συνεπώς είστε συνταγματικά παράνομοι και επικίνδυνοι.

Οι υπόλοιποι λευκοί-άκυροι-λοιποί, είστε απλά αδιάφοροι οπότε ότι σας τύχει σας αξίζει.

Η δημοκρατία κοι είναι απόλυτη και σωστή και δε σηκώνει αμφισβητήσεις.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Ρε τι άβαταρ έβαλες

Καταρχήν,

άρα είναι παράνομο να μην ψηφίσεις και μάλιστα έχεις και νομικές συνέπειες (ποιες είναι, γκουγλάρετε, βαριέμαι να ψάξω)

Επίσης, όσοι θεωρείτε ότι με την αποχή σας εκφράζετε την αντίθεσή σας με το υπάρχον δημοκρατικό πολιτικό σύστημα,
    τότε είστε εχθροί της δημοκρατίας μας και συνεπώς είστε συνταγματικά παράνομοι και επικίνδυνοι.

Οι υπόλοιποι λευκοί-άκυροι-λοιποί, είστε απλά αδιάφοροι οπότε ότι σας τύχει σας αξίζει.

Δεν εκφράζω την αντίθεση μου με το πολιτικό σύστημα, αλλά με τους υποψήφιους συνδυασμούς
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Αυτοί δηλαδή που εκφράζουν αντίθεση με το πολιτικό σύστημα θα πρέπει να περνάνε κάθε μέρα από τον 4ο της ΓΑΔΑ ?

Ψυχραιμια …. Άλλωστε για τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ, σύντροφοι…
    VENCEREMOS

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	48105_525655187486462_883196766_n.jpg 
Προβολές:	75 
Μέγεθος:	40,4 KB 
ID:	320954

Μέλος Το avatar του/της freco
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    δλδ το οτι ψηφιζει, οσος κοσμος ψηφιζει, οσα χρονια ψηφιζει εκ του αποτελεσματος συμπεραινουμε οτι εχει νοημα, και φερνει και αποτελεσμα? και δλδ το να ψηφισω ειναι πολιτικη πραξη απο τη στιγμη που ψηφιζω με κριτηρια προσωπικου συμφεροντος, ρουσφετιου κλπ? αρα θες να μου πεις οτι το να αρνηται καποιος να διαλεξει τον γαμια του ΔΕΝ ειναι πολιτικη πραξη αλλα πολιτικη πραξη ειναι το να κοιταξει το βολεμα του? και μετα περιμενετε και καλυτερο μελλον για τα παιδια σας? (εγω δεν εχω).

για μενα οποιος ψηφιζει σε καθε φαση περιμενοντας να βελτιωσει κατι (οτιδηποτε) ειναι απλα για γελια.
    Δεν έχει νόημα και αποτέλεσμα ??? Αυτό που ζούμε σήμερα πως έγινε? Από θαύμα? Οι βολεμένοι συνεχίζουν ακάθεκτοι κι εμείς βυθιζόμαστε στα σκατά.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    Δηλαδη καποιος που διαφωνει με το παρον πολιτικο συστημα πρεπει να ψηφιζει για να μην μεταφραζεται η σταση του ως σκασε και κολυμπα?

Και πως θα εκφρασει αυτος την διαφωνια του με το συστημα (πολιτικο ή ακομα και το ιδιο το συστημα εκλογης) ??
    Ας αφήσει να αποφασίζουν οι πληρωμένοι αλλοδαποί και οι παρτάκηδες για το μέλλον του λοιπόν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από cosgili Προβολή μηνύματος
    Το σημαντικότερο συνταγματικό δικαίωμα είναι το εκλέγειν...
    Το να επιλέξω να μην δώσω την ψήφο μου σε σε κάποιον από τους πολιτευόμενους, είναι καθαρά πολιτική πράξη από τη στιγμή που το κάνω συνειδητά, γιατί κανένας τους δεν με εκφράζει. Πως μου ζητάς να μετριάσω τις απαιτήσεις μου απέναντι σε κάποιον ο οποίος θα είναι ο αντιπρόσωπος μου στο νομοθετικό όργανο του πολιτικού μου συστήματος?

Όχι αδερφέ. Μέχρι να βρεθεί κάποιος που να πληρεί τις προδιαγραφές που εγώ απαιτώ από τον αντιπρόσωπο μου, έχω κάθε δικαίωμα να απέχω από την εκλογική διαδικασία. Και ο κάθε εσύ λοιπόν, δεν μπορείς να με κατηγορείς για ωχαδερφισμό, γιατί με το ίδιο σκεπτικό, μπορώ να σε τσουβαλιάσω με το υπόλοιπο εκλογικό σώμα και να σου προσάψω ευθύνες για τα αποτελέσματα των επιλογών σου.

ΥΓ το "εσύ" στο κείμενο δεν έχει κανένα προσωπικό χαρακτήρα. Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. Είναι γενική αναφορά σε όλους όσους κατηγορούν τους απέχοντες για αδιαφορία
    Εσύ (γενικότερα, όχι προσωπικά) μπορείς να περιμένεις το "μεσσία". Και ναι, ευθύνομαι κι εγώ για το αποτέλεσμα καλό ή κακό. Όποιος θέλει μπορεί (να νομίζει) ότι παραμείνει ανεύθυνος. Γιατί και ο απών διαμορφώνει το αποτέλεμα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nick_VFR Προβολή μηνύματος
    Με το να ΜΗΝ ψηφίζεις δηλαδή, εκφράζεις διαφωνία με το σύστημα; Πώς ακριβώς; Ποιος "ακούει" την διαφωνία σου και ποιος ασχολείται με αυτήν;

Δεν νομίζω να υπάρχει κανένας που να ασχολείται ιδιαίτερα με τα ποσοστά αποχής, όσο υψηλά και αν είναι. Ούτε πιστεύω ότι μπορεί να τεθεί (εύκολα) θέμα από τον ίδιο τον λαό περί νομιμοποίησης μιας κυβέρνησης επειδή στις τελευταίες εκλογές ψήφισαν μόνο 100 άτομα π.χ. και να επιχειρηθεί ανατροπή της.

Είναι σχεδόν σαν να είσαι στην μέση του ωκεανού και να φωνάζεις "ΒΟΗΘΕΙΑ!!!" ελπίζοντας ότι η φωνή σου θα φτάσει στην ακτή και κάποιος θα την ακούσει!

Και ένα μικρό μυστικό: οι πολιτικοί μας (ειδικά οι υπεύθυνοι για τα χάλια μας) τρέμουν την αρνητική ψήφο πολύ περισσότερο από την αποχή! Αν κάποιος δεν θα τους ψηφίσει, προτιμούν χίλιες φορές αυτός ο κάποιος να μην πάει να ψηφίσει καθόλου! Τυχαίο; Φυσικά και όχι! Αφού κάθε ψήφος που δεν πάει σε αυτούς όχι μόνο αυξάνει τα ποσοστά των αντιπάλων τους αλλά ΜΕΙΩΝΕΙ ταυτόχρονα τα δικά τους ποσοστά. Όταν λέμε π.χ. ότι το ΠΑΣΟΚ έπιασε 48% σε κάποιες εκλογές, αυτό το ποσοστό (βάσει του οποίου κέρδισε και σχημάτισε κυβέρνηση) αυτό το ποσοστό είναι επί του συνόλου των ΕΓΚΥΡΩΝ ψηφοδελτίων και όχι επί του συνόλου του εκλογικού σώματος, διότι στην δεύτερη περίπτωση, τα ποσοστά θα ήταν σημαντικά μικρότερα!

Προσωπικά πάντα ψήφιζα και θα συνεχίζω να ψηφίζω. Όποιος έχει κάποια καλύτερη ιδέα για το πώς να επηρεάσουμε τα πράγματα, ας την πει.
    +990
    Τελευταία τροποποίηση από freco; 31/07/2014 στις 09:18.
    Όχι "αμήχανος" πλέον...

Δεν εκφράζω την αντίθεση μου με το πολιτικό σύστημα, αλλά με τους υποψήφιους συνδυασμούς
    Για αυτό έχει προβλεφθεί το λευκό. Είναι σα να λες "όλοι τα ίδια είσαστε". Το άκυρο υπάρχει για να αποφευχθεί η αναγνώριση του ψηφοφόρου.

Από την άλλη βέβαια, αυτό που δεν καταλαβαίνω πια είναι γιατί η ψηφοφορία να είναι υποχρεωτικά μυστική.
    Θεωρώ ότι είναι δικαίωμά μου αλλά όχι υποχρέωση.
    Στο κάτω κάτω, είναι έλλειψη ανάληψης ευθύνης. Σκεφτήτε αν η ψηφοφορία ήταν φανερή, πόσοι από τους γκρινιάρηδες
    που λέμε δε θα τολμούσαν να πουν λέξη.

Από αυτή τη σκοπιά, η αποχή είναι σαφώς πιο υπεύθυνη, καθώς μη πηγαίνοντας στο παραβάν, δηλώνω σαφέστατα και επώνυμα τη
    πολιτική μου θέση (έστω κι αν αυτή είναι ότι προτιμώ να πίνω φραπέ εκέινη τη μέρα).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Το λευκό συναινεί στην απόφαση του συνόλου. Το δεν ψηφίζω (τουλάχιστον από μένα) είναι "δεν αξίζει κανένας την ψήφο μου"
    Το λευκό και το άκυρο είναι συμμετοχή σε μια διαδικασία η οποία δεν με εκφράζει, την θεωρώ σάπια και στημένη.

LOL και τρία ομιτζι.

Το δεν πάω να ψηφίσω σημαίνει απλά δεν με ενδιαφέρει ποιός θα με κυβερνήσει. Το ότι ΚΑΠΟΙΟΣ θα κυβερνήσει είναι σίγουρο. (Ή το ότι κάποιος θα φαίνεται ότι κυβερνάει, αν το προτιμάτε). Το δεν συμμετέχω γιατί δεν με εκφράζει κανείς, το θεωρώ λάθος, αλλά ο καθ' ένας έχει την ευθύνη και για τα λάθη του και μπορεί αν είμαι εγώ μειοψηφία που ψηφίζω να είμαι εγώ λάθος (δημοκρατία γαρ, επικρατεί η "σωστή" γνώμη των πολλών). Επειδή χρόνια γελάω με την αμερική που εκλέγει πρόεδρο το 23% των κατοίκων (αντίστοιχη ξεφτίλα το πρόσφατο δημοψήφισμα στην ουκραΐνα), δεν θα ήθελα να ξεφτιλιστούμε έτσι και 'δώθε.

Το απλό ζήτημα για εμένα είναι: Έχω ένα εργαλείο στα χέρια μου. Καλό; Κακό; Αυτό έχω. Αν δεν το χρησιμοποιώ, δεν έχω λόγο να διαμαρτύρομαι γιατί το χρησιμοποίησαν όλοι οι άλλοι και μου χάλασαν και το δικό μου κατασκεύασμα. Τα περί επανάστασης κλπ τα θεωρώ κωμικά. Όπως και την "διαμαρτυρία" μέσω του φασισμού.

@Νίκο-αβελ Δεν σου αρέσουν οι επαναστατικές πατάτες με φέτα σε συγχρονισμό; Έλα Καπανδρίτι σου λέω

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Ρε τι άβαταρ έβαλες

Καταρχήν,

1.δεν ειναι παρανομο ΠΛΕΟΝ να μην ψηφιζεις, γι' αυτο δεν εχεις και νομικες συνεπειες
    2.πιο ακριβως ειναι το δημοκρατικο πολιτικο συστημα? αν κανουμε ετυμολογικη αναλυση στη λεξη δημοκρατια θα δουμε οτι ειναι συνθετη. 1ο συνθετικο:δημος, 2ο συνθετικο:κρατω δλδ κρατει ο δημος. τωρα αν εσυ βλεπεις να ''κρατει'' κανενας δημος οτιδηποτε περαν των @@ του. παω πασο. κατ' εμε υπαρχει μια κατ΄επιφαση δημοκρατια η και ναι με βρισκει αντιθετο. τωρα αν οποιος ειναι αντιθετος με το εκτρωμα αυτο πρεπει να βγαινει και παρανομος, δεν σου κρυβω οτι πλεον βλεπω ελπιδα. αλλα νομιμοποιηθηκαν τοτε οι παρανομοι και πλεον δεν υπαρχει καμια ελπιδα παρα να πιεις στον καφεναι καμια μπυρα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από freco Προβολή μηνύματος
    Δεν έχει νόημα και αποτέλεσμα ??? Αυτό που ζούμε σήμερα πως έγινε? Από θαύμα? Οι βολεμένοι συνεχίζουν ακάθεκτοι κι εμείς βυθιζόμαστε στα σκατά.

Ας αφήσει να αποφασίζουν οι πληρωμένοι αλλοδαποί και οι παρτάκηδες για το μέλλον του λοιπόν.

Εσύ (γενικότερα, όχι προσωπικά) μπορείς να περιμένεις το "μεσσία". Και ναι, ευθύνομαι κι εγώ για το αποτέλεσμα καλό ή κακό. Όποιος θέλει μπορεί (να νομίζει) ότι παραμείνει ανεύθυνος. Γιατί και ο απών διαμορφώνει το αποτέλεμα.
    δεν καταλαβες τι ειπα. ειπα οτι, το οτι μπορει να μην εχει αποτελεσμα δεν σημαινει οτι παυει να ειναι πολιτικη πραξη! δλδ αν ειναι καθε πραξη για να οριστει ως ''πολιτικα υπευθυνη'' να πρεπει να εχει και αποτελεσμα τοτε ας πουμε δεν ειναι πολιτικη πραξη το να ψηφισει κανεις μικρα κομματα. αρα και αυτη η πραξη δεν οριζεται ως πολιτικα υπευθυνη αφου δεν εχει αποτελεσμα!
    επισης αυτο που ζουμε μεχρι σημερα εγινε ακριβως επειδη καποιοι περιμενουν τον μεσσια και πανε οποτε τους λενε και ψηφιζουν. για δες τοσα χρονια που η συντριπτικη πλειοψηφια ψηφιζε (και ναι μιλαω για τοτε που οι εκλογες ηταν υποχρεωτικες), τι εβγαινε απο τον καδο που λεγεται καλπη?

βαρεθηκα λοιπον να ακουω το παπατζιλικι οτι οι εμμισθοι ελληνες η αλλοδαποι θα εκλεξουν τον μεσσια. σκατα και σε αυτους και στους μεσσιες που περιμενουν να ρθουν.

φιλικη συμβουλη: μην περιμενετε τσαμπα. δεν θα σας σωσει κανεις. αν σωθειτε μονοι σας εχει καλως. αλλοιως....καλη ανταμωση
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    .............

Το απλό ζήτημα για εμένα είναι: Έχω ένα εργαλείο στα χέρια μου. Καλό; Κακό; Αυτό έχω. Αν δεν το χρησιμοποιώ, δεν έχω λόγο να διαμαρτύρομαι γιατί το χρησιμοποίησαν όλοι οι άλλοι και μου χάλασαν και το δικό μου κατασκεύασμα. Τα περί επανάστασης κλπ τα θεωρώ κωμικά. Όπως και την "διαμαρτυρία" μέσω του φασισμού. ............:
    εχεις ενα μυτοτσιμπιδο και πρεπει να αλλαξεις λαστιχο.

και απ' οτι εχω παρατηρησει η πλειοψηφια του κοσμου δεν εχει επωνυμο McGyver
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχισαμε παλι τα ΣΕΞπηρικά ερωτήματα «να ψηφίζει κανείς ή να μην ψηφίζει»…
    1. Από πού συμπεραίνετε ότι όσοι δεν ψήφισαν (και δεν είναι νεκροί , δέντρα , διπλοεγγεγραμμένοι ) ΑΝ ψήφιζαν , θα ψήφιζαν το «ΚΑΛΟ» το κόμμα ?
    2. Από την στιγμη που αποδέχεστε την ψήφο (και τις εκλογές έτσι όπως εχουν διαμορφωθει από τον εκλογικο νομο που υπαρχει) ως το μοναδικό εργαλείο για να «αλλάξουν τα πράγματα» , τοτε γιατι γκρινιαζετε? Ο λαος μιλησε στις προηγούμενες και θα λαλησει ξανα οποτε ξαναγινούν.

Αν θέλετε να «βγείτε στους δρομους» να ξερετε ότι η ΕΛΑΣ δεν θα είναι το ιδιο προσεκτική με εσας όπως ήταν με τον ΑΡΧΙτρομοκρατη , ΑΡΧΙπειρατη , ΑΡΧΙμανδριτη…
    Αν ξερετε καλο καρατε και
    -Γουστάρετε να περνάτε την μέρα (ή τα 18μηνα) σας στην ΓΑΔΑ
    -Μπορείτε να λύνετε γριφους και μαγικα όπως «πως στον μπ@@τσο εγινε το σαμπουαν μολοτοφ» ή «η ΕΛΑΣ εχει εφευρει την τηλεμεταφορα και μπορεί ο ιδιος αστυνομικός να βρίσκεται σε τρία διαφορετικα σημεια ταυτόχρονα»
    -αγαπατε τζουρες από CN/CS , εχετε τυμπανα αυτιου από ανθρακονημα , ματια από κεβλαρ , και κεφαλι από ατσαλι , τοτε ντου από παντου (ουτε κρανος για την μηχανη θα θελετε)
    -εναλλακτικα , μπορειτε να περνετε δωρεαν και με ασφαλεια την γραμμή «Ομόνοια-Στηλες Ολ. Διος» που βαζει το ΠΑΜΕ.

Όπως και να εχει και μεχρι να ομονοήσουν οι συνελληνΑΙς να αλλαξουν τα πραγματα με την ψηφο τους ή να γινει η επανασταση , ας βοηθησουμε οσους ποδοπατησε η αναπτυξη ερχομενη καλπαζοντας …

Για επανάσταση δε ξέρω αλλά εξέγερση θα γίνει σίγουρα. Σε τι βάθος χρόνου κανείς δε μπορεί να το ξέρει, αλλά θα γίνει. Γενικά η θεωρία λέει πως κανείς δε μπορεί να προβλέψει το χρόνο που θα προκύψει κάτι τέτοιο, ούτε και ποια θα είναι η αφορμή (καταλύτης) αλλά μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει πότε βρίσκεται σε μια προεξεγερσιακή περίοδο... Να αγοράζετε κονσέρβες

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    εχεις ενα μυτοτσιμπιδο και πρεπει να αλλαξεις λαστιχο.
    Άμα έρθουν καμμιά εκατοστή μυτοτσίμπιδα, φτιάχνουμε ένα λοστό. Αν οι άλλοι μυτοτσιμπιδαίοι βγάζουν τα φρύδια τους στον καθρέφτη όσο εγώ αλλάζω λάστιχο, θα μείνω φορέβερ στο δρόμο... Ή θα με πάρει παραμάζωμα το τανκ των "άλλων" που ψηφίζουν.

Σελίδα 4 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2019, 10:30
  2. περι τιμονιων,τιμονοπλακων,μπροστινων συστηματων κλπ
    από 2stroker στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2010, 05:15
  3. Περι Γαμου
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 18:46