Νικο, αυτο που λεει ο faraway ειναι οτι εχετε μπλεξει το χασιμο του φορουμ με την προσωπικη σας αντιπαραθεση. Τουλαχιστον αυτο καταλαβαινω εγω.
Αντε να σταθω και εγω στο θεμα σου Νικο:
Με ενα πατημα ενος κουμπιου μπορω ανετα να τα εξαφανισω. Ο λογος που δεν το κανω ειναι γιατι εισερχομαι στα χωραφιας σας (εσενα και του αντμιν). Παρολα αυτα ομως, εγω προκαλω οποιον θελει να μπει και να διαβασει τα ποστ σου και να γελασει. Ο λογος? ΧΑΘΗΚΕ Η ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟ. Τα τεχνικα (ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ, και τα δικα μου) εχουν καταστραφει. Δεν βγαζουν νοημα, δεν εχουν καμια υποσταση, καμια σημασια, δεν βγαινει κανενα νοημα απολυτως. Δεν πιανω καν το ενδεχομενο να σβηστουν μονο τα δικα σου ποστ και οχι τα υπολοιπα. Γιατι πιστεψε με, τωρα που διαβαζω, το ιδιο νοημα θα βγει

Ουτε καν μπαινω στην διαμαχη σας με δικηγορους και δικαιοσυνη, γιατι αυτα αφορουν εσας.
Προσεξε: Δεν λεω οτι κακως εκανες και τα εβγαλες στην φορα. Δικαιωμα σου ειναι και εγω μαλιστα απορουσα γιατι δεν τα εγραψες στο ΑΒ τοτε. Απλα οτι απο αλλου ξεκινησε η κουβεντα και αλλου κατεληξε. Τα υπολοιπα απο το τηλ Νικο.
Αυτο που ρωτησα εξαρχης ειναι εαν υπαρχει καποιος να βοηθησει με την ανακτηση των χαμενων θεματων. Ο admin λεει πως δεν υπαρχει τροπος, εγω δεν γνωριζω αλλα δεν μπορουσα να χωνεψω πως εν ετη 2014 χανεται μια βαση δεδομενων απο εναν σερβερ χοστ.
Τωρα, στα παπαρια μου ολα, σιγα μην κατσω να σκασω γιατι ενα φορουμ επεσε, γιατι εχει φθινουσα πορεια και γιατι θα αυτοκαταστραφει. Ο καιρος θα δειξει και η ιστορια θα το καταγραψει.
Αυτα τα ολιγα, συνεχιστε