Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 60

Θέμα: Βοηθεια με backup βασης δεδομενων ενος φορουμ

Κρίμα για τα χαμένα-πολύτιμα posts.
    Πείτε με παλιομοδίτη, συντηρητικό ή οτιδήποτε άλλο αλλά πάντα τα posts μου φροντίζω να τα αποθηκεύω σε φακέλους, αποθηκεύοντας πλήρως την ιστοσελίδα που τα αναρτώ.
    Ίσως αν το έκαναν αυτό ολα τα παιδιά που είχαν δημοσεύσει πολύτιμα posts, να μπορούσε να είχε σωθεί το μεγαλύτερο μέρος τους.
    Σημείωση: από pc δεν ξέρω πολλά, εκτός ίσως από τα απολύτως βασικά, γι' αυτό μπορεί να γράφω μαλ@κίες τώρα, αλλά εγώ αυτό κάνω.

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Τι σχέση έχει με το πέσιμο του φόρουμ , όλα αυτά που γράφτηκαν ?
    Εγώ αυτό περίμενα όταν είδα το Νίκο να γράφει . ( κάτι σχετικό με τη βάση του φόρουμ δλδ )
    Ανταυτού άκουσα μια εκδοχή μιας ιστορίας που την ξέρω εδώ και χρόνια και δεν με αφορά .
    Δεν έχει καμία υποχρέωση κανείς να μπει εδώ μέσα να απαντήσει , ειδικά όταν είναι κατηγορούμενος εξ αρχής .

ps . δεν ξέρω την άποψη της άλλης πλευράς (για τις μπίζνες αμφότερων) , αλλά δεν με αφορά κιόλας το θέμα
    ps. τι να πει ο admin παραπάνω από όλα αυτά ? Ότι έκανε μ@λ@κι@ ? Λες να μην το ξέρει ? Εγώ λέω το ξέρει ...
    Νομίζω ότι δεν έχεις διαβάσει με προσοχή κάποια πράγματα, άλλο αν δεν σου καίγεται καρφί, είναι δικαίωμα σου.
    Αυτή η ιστορία που λες ότι την ξέρεις λοιπόν, θα μπορούσε να παραμείνει στο σκοτάδι, αλλά σίγουρα δεν θα έγραφα ποτέ τίποτα για ποιο λόγο χάθηκαν αυτά που χάθηκαν.
    Δεν θέλω να ασχοληθώ, ούτε με αφορά το θέμα τώρα πια, γιατί δεν έχω καμία ενεργή σχέση με τον χώρο αυτό, κι ούτε θα έχω.
    Οπότε, δεν θα αναλύσω αυτό το θέμα.
    Θα ξαναπώ μόνο, ότι αυτούς που λυπάμαι είναι όλους όσους έβγαλαν τα μάτια τους να συγκεντρώσουν όλο αυτό το υλικό, ξέρεις πολύ καλά πόσο επίπονο είναι να ετοιμάζεις ένα θέμα, είτε αυτό είναι τεχνικό είτε είναι ταξιδιωτικό.

Όμως, εξαιτίας αυτού του «χασίματος» πήρε κι εμένα η μπάλα, (βλέπε «τα Φαντάσματα ξαναγύρισαν»), και θεώρησα ότι 15 + είναι πάρα πολλές για να περιμένω μια απάντηση ενός αιτήματος από συνεχόμενα μηνύματα που έχω στείλει σε έναν υπεύθυνο(?) ενός τέτοιου σημαντικού χώρου.
    Η υπευθυνότητα ξέρεις, πάνω απ’ όλα, ξεκινά να υπολογίζεται από την επικοινωνία που έχει κάποιος με το περιβάλλον.

Αντί αυτού, οι «απαντήσεις» που πήρα στέλνοντας την ερώτηση μου με όσους τρόπους είχα στην διάθεσή μου, (emails στην επίσημη διεύθυνση, ανάρτηση ερώτησης στη σελίδα FB), ήταν απανωτά delete και με ανακοινώσεις τύπου γραμματειακής υποστήριξης.

Στην τελευταία μάλιστα επισήμανση μου (η οποία σβήστηκε και αυτή αλλά πρόλαβα να την κρατήσω) υποσχέθηκα ότι εφόσον δεν παίρνω απάντηση, η επόμενη επικοινωνία θα είναι δημόσια.(photo)
    Όποτε, μη λες έτσι εύκολα ότι «…δεν μπορεί, και δεν πρόκειται να απαντήσει, κι άλλα τέτοια».
    Μπορούσε να απαντήσει, κι η ιστορία θα παρέμενε στο σκότος… όπως είχε μείνει.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	AB4.jpg 
Προβολές:	174 
Μέγεθος:	97,9 KB 
ID:	322607
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Smith
    Tα πράγματα ειναι απλά...: για ενα κοινο θεατή όπως γραφει και ο faraway δεν τρεχει και τιποτα.. και ετσι ειναι απο τη δική του οπτικη... (και δεν εχω τιποτα με το faraway, ισα ισα τον ξερω ιντερνετικα κιολας)...

Για καποιους αλλους ομως και μιλώντας για εμενα το ΑΒ και η παρέα του, ξεκινώντας απο τη Διαχειριση, ηταν μια υποσχεση του να προσφερουμε και να γουσταρουμε για τη μηχανη... πρωτα τα aprilia ΚΑΙ ΟΧΙ μονο βεβαια και φυσικα να μην επωφεληθούμε απο αυτο...
    ΔΗΛΑΔΗ μια παρεα
    οχι κερδοσκοπια
    και ειλικρινια...

οταν αυτο καποιοι δε το σεβαστηκανε εγω και μαζι με εμενα οι υπολοιποι powephot zeppeli saddle69 την καναμε,...

ΑΦΗΣΑΜΕ ομως σιωπηλα να μη γινει μπαχαλο το μαγαζι γιατι παλι τα μελη δεν τρανβανε κανα ζορι και ουτε θελαμε ο καθε κακεντρεχης να βγαλει χολη με το apriliabikers...

Εν πασει περιπτωσει...
    ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ να αναφερεται και να επιβουλευονται του ονοματος μου και των ποστ μου όπως ανεφερε ο powerphot, κι αυτο γιατι εγω και καποιοι αλλοι ειχαμε πανω απο 10,000 ποστς και καποιος εκανε delete λες και ετσι θα γινοταν κατι,
    αλλα αφηνει τα ταξιδιωτικα μου μεσα...
    επίσης με ενοχλει γιατι ο κωλ@$; μου ειχε μελανιασει στη σελα να τρεχω στις συγκεντρωσεις -και χαιρομαι για αυτο-
    οπως και να γραφω και να απαντω σε τεχνικα απριλια θεματα,
    και καποιοι αλλοι να μην εχουν ερθει σε πανω απο μια συναντηση...

και μετα να μου το παιζουν και κινεζοι και ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ λες και ακομα γινονται βολτες και ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...

Αυτα..κατα τα αλλα καλή πορεία στο site δεν ασχολουμαι πλεον και ελπίζω και ονειρευομαι
    οπως ειπε και ο el presidente... (ναι ο el gatto εδω) να ξαναμασυναντησω με φιλους παλιους για καμμια βολτα..

allo bonjour
    Live every day as if it were your last one...but don`t make it so..!

Νικο, αυτο που λεει ο faraway ειναι οτι εχετε μπλεξει το χασιμο του φορουμ με την προσωπικη σας αντιπαραθεση. Τουλαχιστον αυτο καταλαβαινω εγω.

Αντε να σταθω και εγω στο θεμα σου Νικο: Με ενα πατημα ενος κουμπιου μπορω ανετα να τα εξαφανισω. Ο λογος που δεν το κανω ειναι γιατι εισερχομαι στα χωραφιας σας (εσενα και του αντμιν). Παρολα αυτα ομως, εγω προκαλω οποιον θελει να μπει και να διαβασει τα ποστ σου και να γελασει. Ο λογος? ΧΑΘΗΚΕ Η ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟ. Τα τεχνικα (ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ, και τα δικα μου) εχουν καταστραφει. Δεν βγαζουν νοημα, δεν εχουν καμια υποσταση, καμια σημασια, δεν βγαινει κανενα νοημα απολυτως. Δεν πιανω καν το ενδεχομενο να σβηστουν μονο τα δικα σου ποστ και οχι τα υπολοιπα. Γιατι πιστεψε με, τωρα που διαβαζω, το ιδιο νοημα θα βγει
    Ουτε καν μπαινω στην διαμαχη σας με δικηγορους και δικαιοσυνη, γιατι αυτα αφορουν εσας.

Προσεξε: Δεν λεω οτι κακως εκανες και τα εβγαλες στην φορα. Δικαιωμα σου ειναι και εγω μαλιστα απορουσα γιατι δεν τα εγραψες στο ΑΒ τοτε. Απλα οτι απο αλλου ξεκινησε η κουβεντα και αλλου κατεληξε. Τα υπολοιπα απο το τηλ Νικο.

Αυτο που ρωτησα εξαρχης ειναι εαν υπαρχει καποιος να βοηθησει με την ανακτηση των χαμενων θεματων. Ο admin λεει πως δεν υπαρχει τροπος, εγω δεν γνωριζω αλλα δεν μπορουσα να χωνεψω πως εν ετη 2014 χανεται μια βαση δεδομενων απο εναν σερβερ χοστ.

Τωρα, στα παπαρια μου ολα, σιγα μην κατσω να σκασω γιατι ενα φορουμ επεσε, γιατι εχει φθινουσα πορεια και γιατι θα αυτοκαταστραφει. Ο καιρος θα δειξει και η ιστορια θα το καταγραψει.

Αυτα τα ολιγα, συνεχιστε
    Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss

Παίδες και από μένα over and out που λένε , γιατί το Internet είναι περίεργο και ο γραπτός λόγος επίσης και δεν έχω όρεξη να παρεξηγηθώ .

Σίγουρα αν είχα την ευκαιρία να πιω ένα καφέ και με σας αλλά και με το Μάκη θα είχα πολλά να πω σε όλους σας , καλά και κακά .... αλλά από την άλλη κλάιν μάιν κιόλας για ένα φόρουμ για 30 τεχνικά 30 ταξίδια και 3.000.0000 spam

η ζωή είναι εκεί έξω και συνεχίζεται και δεν σκοπεύω στα 33 και 1/2 που είμαι ( περίπου ) να ξαναχαλαστώ διαδικτυακά με κανέναν και για κανέναν λόγο .

Καλά να είμαστε και αν μας φέρει ο δρόμος ποτέ κοντά ευχαρίστως λέμε και 2 -3 κουβέντες ( όχι παραπάνω είπαμε η ζωή συνεχίζεται ) και με τους μεν και με του δε .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Νικο, αυτο που λεει ο faraway ειναι οτι εχετε μπλεξει το χασιμο του φορουμ με την προσωπικη σας αντιπαραθεση. Τουλαχιστον αυτο καταλαβαινω εγω.

Αντε να σταθω και εγω στο θεμα σου Νικο:
    Με ενα πατημα ενος κουμπιου μπορω ανετα να τα εξαφανισω. Ο λογος που δεν το κανω ειναι γιατι εισερχομαι στα χωραφιας σας (εσενα και του αντμιν). Παρολα αυτα ομως, εγω προκαλω οποιον θελει να μπει και να διαβασει τα ποστ σου και να γελασει. Ο λογος? ΧΑΘΗΚΕ Η ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟ. Τα τεχνικα (ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ, και τα δικα μου) εχουν καταστραφει. Δεν βγαζουν νοημα, δεν εχουν καμια υποσταση, καμια σημασια, δεν βγαινει κανενα νοημα απολυτως. Δεν πιανω καν το ενδεχομενο να σβηστουν μονο τα δικα σου ποστ και οχι τα υπολοιπα. Γιατι πιστεψε με, τωρα που διαβαζω, το ιδιο νοημα θα βγει
    Ουτε καν μπαινω στην διαμαχη σας με δικηγορους και δικαιοσυνη, γιατι αυτα αφορουν εσας.

Προσεξε: Δεν λεω οτι κακως εκανες και τα εβγαλες στην φορα. Δικαιωμα σου ειναι και εγω μαλιστα απορουσα γιατι δεν τα εγραψες στο ΑΒ τοτε. Απλα οτι απο αλλου ξεκινησε η κουβεντα και αλλου κατεληξε. Τα υπολοιπα απο το τηλ Νικο.

Αυτο που ρωτησα εξαρχης ειναι εαν υπαρχει καποιος να βοηθησει με την ανακτηση των χαμενων θεματων. Ο admin λεει πως δεν υπαρχει τροπος, εγω δεν γνωριζω αλλα δεν μπορουσα να χωνεψω πως εν ετη 2014 χανεται μια βαση δεδομενων απο εναν σερβερ χοστ.

Τωρα, στα παπαρια μου ολα, σιγα μην κατσω να σκασω γιατι ενα φορουμ επεσε, γιατι εχει φθινουσα πορεια και γιατι θα αυτοκαταστραφει. Ο καιρος θα δειξει και η ιστορια θα το καταγραψει.
    Αυτα τα ολιγα, συνεχιστε
    Κοσμά, μια και απευθύνεσαι σε μένα, δεν ξέρω αν κάποιος θα γέλαγε με αυτά που έγραψα.
    15 χρόνια, και μέχρι κι αυτή τη στιγμή προσέχω πάντα αυτά που γράφω δημόσια.
    Θα γέλαγε όμως πριν τρία+ χρόνια αν τα έλεγα γιατί θα φαινόταν αδιανόητο και πολύ εύκολα κάποιος θα μου έλεγε... "Θέλεις να βάλεις στο χέρι το ΑΒ".
    Ζήτησα να σταματήσουν να χρησιμοποιούν για εμπορικό σκοπό αυτές τις εργασίες από την πρώτη κιόλας στιγμή, και έγινε.
    Ξαφνικά διαπιστώνω ότι αυτό αναιρέθηκε, και αδιαφορήσαν συστηματικά για την επικοινωνία μου.

Ίσως (παράληψη μου) να ήταν που ξεκινώντας εδώ να γράφω, (για άλλο θέμα του ΑΒ), δεν άρχισα το αρχικό κείμενο με την έκφραση....
    «ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΜΟΥ» (ή την κοτρόνα).

Το είδα ότι το ερώτημα σου δεν είχε καμιά σχέση με αυτό που έβαλα άλλα είπαμε, «Επί τη ευκαιρία» (δεν έχει και υποδιαστολή εδώ).

Όσο για διαμάχες με νόμους και δικηγόρους έχω ήδη προτείνει στα μηνύματα μου να κοιτάξουν αν έχω το δικαίωμα να ζητώ την αφαίρεση συγκεκριμένων θεμάτων.
    Και μάλιστα πρότεινα, "Μηνύστε με".
    Αλλά όπως ΞΑΝΑλέω απάντηση δεν πήρα.

Κοσμά βαριέμαι να γράφω τα ίδια και τα ίδια γίνομαι κουραστικός και σε μένα.
    Το νόημα των αναγραφομένων βγάζετε το ανά παράγραφο όχι ανά πρόταση please....

Δε νομίζω ότι έχω να πω κάτι παραπάνω γραπτώς, και πολύ περισσότερο να γράφω τα ίδια που έγραψα.
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Νικο, ξαναδιαβασε τι εγραψα και διαβασε ξανα τι σου εγραψε ο faraway για τον γραπτο λογο.
    Το γελιο αφορα τις χαμενες εικονες και το κειμενο που δεν βγαζει νοημα πλεον, επακολουθο της χαμενης βασης λογω καποιων συμβαντων. Οχι της ποιοτητας των γραφομενων σου. Μην διαβαζεις σκεπτομενος τον admin. Μιλας με εμενα που με ξερεις και νομιζω σου εχω πει κατ' εξακολουθηση τι πιστευω για σενα.
    Μην τσακωθουμε τωρα για ενα γαμο φορουμ ρε συ

xaxaxaxax οχι δεν σκεφτομαι κανεναν οταν γραφω και σιγουρα δεν είμαι τσαντισμενος χαχαχαχα οτι ημουν περασε.

Αααα, έτσι εξηγείται που εδώ και καιρό έχει πέσει το blog μου για το ταξίδι μου στην Ασία:
    http://greece2india.apriliabikers.gr

Πάλι καλά που υπάρχει κι εδώ:
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=38448

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από furious Προβολή μηνύματος
    Αααα, έτσι εξηγείται που εδώ και καιρό έχει πέσει το blog μου για το ταξίδι μου στην Ασία:
    http://greece2india.apriliabikers.gr

Πάλι καλά που υπάρχει κι εδώ:
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=38448
    Έλα ρε Ηλία και λέγαμε που είσαι...!

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    να ρωτήσω κάτι που δε γνωρίζω?

την ιδιοκτησία των γραφόμενων σε ένα φόρουμ ποιος την έχει?

@bros400pgm

Κοσμά, εκτός απ' τον "admin" έχει άλλος κωδικούς για το cpanel του host, την sql κλπ.;; οι εταιρείες hosting συνήθως τραβάνε backup από μόνες τους. Αλλά αν πλην του "admin", δεν έχει κανείς πρόσβαση στα διαχειριστικά της ιστοσελίδας, της βάσης κλπ. η ανάκτηση όπως καταλαβαίνεις είναι αδύνατη.

Σαν κάποιος του χώρου πάντως, backup για 4 χρόνια να μην υπάρχει είναι δύσκολο και φαίνετε σαν να έγινε επίτηδες.
    Fuck the universe.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    να ρωτήσω κάτι που δε γνωρίζω?

την ιδιοκτησία των γραφόμενων σε ένα φόρουμ ποιος την έχει?
    Σπύρο , χωρίς να ξέρω και να είμαι σίγουρος ,
    υποθέτω ο ιδιοκτήτης του φόρουμ ..... ( ? )

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GhostDog Προβολή μηνύματος
    @bros400pgm

Κοσμά, εκτός απ' τον "admin" έχει άλλος κωδικούς για το cpanel του host, την sql κλπ.;; οι εταιρείες hosting συνήθως τραβάνε backup από μόνες τους. Αλλά αν πλην του "admin", δεν έχει κανείς πρόσβαση στα διαχειριστικά της ιστοσελίδας, της βάσης κλπ. η ανάκτηση όπως καταλαβαίνεις είναι αδύνατη.

Σαν κάποιος του χώρου πάντως, backup για 4 χρόνια να μην υπάρχει είναι δύσκολο και φαίνετε σαν να έγινε επίτηδες.

Aδερφε, ο,τι εγινε, εγινε. Παει. Δεν υπαρχει τιποτα (ή εστω δεν θελει ο ιδιοκτητης να υπαρχει τιποτα). Δικαιωμα του κατα την αποψη μου, καποιοι αλλοι εχουν αντιθετοι αποψη και την σεβομαι.
    Αυτο που ειπωθηκε, και κακως το αναφερω εγω, ηταν οτι η εταιρια εκλεισε και αγοραστηκε απο αλλη η οποια τους εγραψε ολους στα παπαρια της και εσβησε τους σκληρους. Ειχε προειδοποιησει, λεει η εταιρια, με email τους ενδιαφερομενους. Ο admin λεει ουδεποτε πηρε κατι τετοιο αλλα παραλληλα δεν δουλεψε και το τοπικο backup που ειχε.

Ξερεις κατι ομως? Και τι εγινε? Εδω δεν εχουμε να φαμε και χρωσταμε σε οποιον μιλαει ελληνικα και θα στεναχωρηθουμε γιατι χαθηκαν φωτογραφιες απο βολτες?
    Παμε για αλλα.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από faraway Προβολή μηνύματος
    Σπύρο , χωρίς να ξέρω και να είμαι σίγουρος ,
    υποθέτω ο ιδιοκτήτης του φόρουμ ..... ( ? )
    προφανώς και ο ιδιοκτήτης Γιώργο

εγώ πάντως προτείνω Νικόλα να αναρτήσεις τα πολύτιμα τεχνικά θέματα στο αντίστοιχο section εδω ωστε να υπάρχουν στο νετ (ή σε κάποια άλλο aprilia forum) και να μη πάει και η προσπάθεια χαμένη.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, οποιος στο παρελθόν (δε ξέρω, δε γνωρίζω) παρέδωσε τα κλειδιά από ένα ανεξάρτητο παρείστικο μη-κερδοσκοπικό site σε κάποιον ο οποίος στη πορεία την είδε αλλιώς αυτό δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι κάτι πήγε λάθος. Ας κρίνουν οι νέοι αναγνώστες την ποιότητα των υπηρεσιών.

αν αισθάνεσαι Νίκο ότι έχεις συνεισφέρει με κάποιο τρόπο στο να δημιουργηθεί ένα σοβαρό όνομα στην αγορά για ένα site με τα γραφόμενα σου και τις πράξεις σου, τα οποία ενδεχομένως εκμεταλλεύεται εμπορικά κάποιος, τότε tough lack. Ας μη παρέδιδες / παραδίδατε τα κλειδιά. Τώρα δε που χάθηκε η ποιοτική συμβολή σου με το χαμένο backup, μάλλον καλύτερα σε βρίσκω γιατί πλέον δε θα την εκμεταλλεύεται εμπορικά. Λιγότερα click στο web counter για το site επί τεχνικών θεμάτων. Λιγότερη μεταπωλητική αξία στους διαφημιστές

Τα πνευματικά δικαιώματα σε ένα site είναι (και οφείλουν να είναι) πέρα από ρομαντισμούς. Αλλιώς θα είχε χορέψει στο ταψί το motο.gr δικαστικά o banana hamock

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Βοηθεια με wheelspin
    από supershitty στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2007, 10:16
  2. Βοήθεια, με κλέβουν!
    από Elektra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 140
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2007, 11:53
  3. Βοήθεια με τα φλας
    από pakis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket