πολυ καραμελα την εχουμε κανει εδω μεσα την αλλαγη μαστορα
σιγουρα ο κλαδος δεν ειναι προτυπο επαγγελματισμου αλλα δεν ειναι σωστο να κραζουμε αγνωστους μαστορους βασιζομενοι σε αυτα που λεει ο καθενας που μπαινει εδω μεσα και ειναι τοσο ασχετος που πολλες φορες δεν μπορει καλα καλα να μεταφερει τι ειπωθηκε (και δεν αναφερομαι στο παληκαρι που ξεκινησε το παρον θεμα)
γνωμη μου..........![]()
επεσες στη περιπτωση ο καραγκιοζησ δε τα χε μετρηση με τη λογικη οτι πριν 5 μηνεσ τα βαλα δε θα χουν τπτ και τελικα ηταν πηνια!!πηρωσα εγω τωρΑ ΣΑ ΜΑΛΑΚΑς καινουργιο ανορθωτη!!!απτεωνασ στη ι.φωκα στο γαλατσι κυμψο γραφει να ξερετε να μη πατε!!πηγα και τον πηρε ο διαολοσ τον ξεφτιλησα..ρε σε ανθρωπουσ αληθινουσ μαστορασ που πηγενα να βρω τον ανορθωτη μου λεγανε φερε το μηχανακι να σου μετρησω πρωτα τα πηνια..τουσ ελεγα το χω στο συνεργιο και λεγανε ε τοτε εντεξει θα τα χει μετρησει...κλεφταρας...τι να πεισ...πωλητε ανωρθωτησ απο ιννοβα ιξεψτιον 25Ε...χεχεχε να το διασκεδασουμε και λιγο...και φιλε μου εγω δηλωσα ασχετοσ το πηγα στο συνεργιο και ειπα τι εχει μου λεει ανορθωτη..σιγουρα?1000%επιδη μου πεφτει ακριβωσ ο γνησιοσ θα παω να παρω εγω εναν και θα σου πληρωσω μονο την εργασια οκ?οκ...πεσ μου τι λαθοσ εκανα??και με τρελανε τοσο αυτο ακριβωσ που αλοι μου λεγαν για πηνια και αυτοσ δε τα κοιταξε ε αυτοσ ο ανθρωποσ για μενα ειναι να το κλεινει και να πηγενει για ψαρεμα....α κ δε σασ το χα πει στην αρχη ηθελε να μου βαλει και μπαταρια γιατι λεει δε φορτιζε και εντελει ειχε χαλασει το μηχανημα του και ακουσε τη συζητηση ενασ πιτσιρικασ που δουλευει εκει και το πε..μπορει να το λεγε και επιτιδες....πλεον ολα τα σκεφτομε μ αυτον τον π@@@τη που μπλεξα..
τα πηνια που σου ειχε βαλει σου ειχε πει οτι ηταν γνησια?
και η αλλη οψη του νομισματος πηρα τον ανθωπο που αγορασα τον ανορθωτη και του λεω τι εγινε και να βρω ενα τροπο να το παω ωσ εκει αθηνα-μενιδι να το φτιαξει και να τα βρουμε στη διαφορα και μου λεει φερτον και σου δινω τα λεφτα σου πισω και θα ψαξω μηπωσ σου βρω μεταχειρισμενα γνησια πηξνια να το κανουμε αλλαγη.....α ανθρωποσ και ο υπανθρωπος...
ο τυποσ στο μενιδι μου βαλε γνησιο μεταχειρισμενα πηνια(ειδα το σημαδακι) μου αλαξε φλατζα(θα μου πεισ 1Ε αλου την εχω πληρωσει 5ε ειδε πωσ δεν ειχα λαδια μου το γεμισε)και μου πηρε για ολα αυτα αλλα 30ε.....συν τα 20 του ανορθωτη.και αφησε και τισ δουλιεσ του για παρτυ μου..που πηρε πισω...για να μη λεμε μονο τα κακα...αν και δε θα πρεπε να το πω πωσ με 50ε ολα αυτα ουτε του παπα το λεω γιατι αυτοσ επιασε πελατη...ο αλλος...ασ μη πω δημοσια...δε ξερω αν μπορω να πω και ποιοσ ειναι η απαγορευετε να κανω διαφημηση ασ μου πουν οι διαχειρηστες..
κγω θα θελα να μαθω για τον μενηδιατη