Αρα το 11/11/2002 είναι λάθος αρα είσαι ο sniper πες το και ανυσυχησαμε....![]()
Προσωπικά, δεν έχω ιδέα για ποιον χρήστη και ποιο θέμα μιλάτε, οπότε η άποψή μου είναι απολύτως αντικειμενική και unbiased, αντίθετα με όλων των υπολοίπων εδώ μέσα, όπως φαίνεται.
Αλλά, επίσης, είναι σωστή :P
Στην τελική, απαγορέψτε την επεξεργασία στο των τεχνικών (αν κατάλαβα καλά), που ασχολείται με συγκεκριμένο θέμα και σπανίως ξεφεύγει.
Τελευταία τροποποίηση από BLiTzER; 26/09/2014 στις 14:04.
Life begins at 45°.
Oταν γραφουμε κατι και καποιος μας απαντα πανω σε αυτο,παυει να ειναι αποκλειστικη μας ιδιοκτησια.Το να κανουμε καποια διορθωση,για να γινει πιο κατανοητο το θεμα μας ειναι λογικο.Το να κανουμε ομως οτι μας κατεβει και να αλλαζουμε ολο το αρχικο θεμα,ειναι ασεβεια σε ολους αυτους που ασχοληθηκανε μαζι μας.Φυσικα ενηλικοι ειμαστε και την επομενη φορα θα αντιμετωπισουμε αναλογα,αυτον που λειτουργει μα αυτον τον τροπο.
Οταν ομως αλλαζουμε το αρχικο θεμα,βαζοντας καζανακια η βουρτακια τουαλετας ειναι ανωριμο και ηλιθιο.Το ιδιο και οταν αναφερομαστε με υποτιμητικο τροπο για συμφορουμιτες μας."Παλιογερας" αν θυμαμαι καλα?......απαραδεχτο.Την ηλιθιοτητα και την ανωριμοτητα την ανεχομαι γιατι καποια στιγμη μεγαλωνει ο ανθρωπος και βαζει (συνηθως) μυαλο.Την μαλακια και την κακεντεχεια ομως,δεν την ανεχομαι και κατα την ταπεινη μου γνωμη αυτα τα ατομα θελουνε πολλες κλωτσιες.
Για να καταληξω.Ναι να γινονται διορθωσεις με μετρο,εφοσον υπαρχει αιτιολογιση.Π.χ.Για οσους δεν καταλαβανε να εξηγησω κλπ,κλπ....Οχι ομως ανοχη στους μαλακες απο κουνια.
Να φυγουνε,να πανε αλλου.
Καταλαβαίνω τι λέτε και βγάζει νόημα, αν το δεις από αυτή την πλευρά. Δεν είμαι ούτε χαζός, ούτε παράλογος. Αλλά τα γραφόμενα του καθενός, επιμένω, παραμένουν ιδιοκτησία του, εκτός αν συμφωνεί σε κάτι διαφορετικό με την εγγραφή του στο φόρουμ. Εγώ, προσωπικά, δε θα συμμετείχα σε ένα φόρουμ που μπορεί να χρησιμοποιήσει ως δικά του τα δικά μου γραφόμενα, τις δικές ΜΟΥ σκέψεις, τις δικές μου διατυπώσεις. Πάντα γράφω σε κάποιο φόρουμ, θεωρώντας τον εαυτό μου καλυμμένο σε αυτό το θέμα.
Όπως είπα και πριν, δε μπορείς να περιορίζεις 100 άτομα επειδή ένας καταχράστηκε την ελευθερία του. Αυτό θα συμβαίνει ΠΑΝΤΑ, όσους περιορισμούς κι όσες δικλείδες κι αν επιβάλλεις. Γι'αυτό υπάρχει το ban.
Σωστά όσα λες περί ασέβειας κτλ κτλ. Ναι, υπάρχουν άγραφοι κανόνες και εδώ μέσα, βασιζόμαστε στο φιλότιμο και τον σεβασμό των συμφορουμιτών μας. Καλώς ή κακώς, όμως, κάθε τόσο, κάποιος θα κάνει το δικό του. Είναι κρίμα να αλλάζει το κλίμα μεταξύ των υπολοίπων γι'αυτόν. Ας κάνουμε τον ίδιο στην άκρη κι ας συνεχίζουμε όπως πριν.
Έχω αλλάξει γραφόμενά μου σε φόρουμ μετά από αρκετά χρόνια, επειδή έπεσα πάνω τους κατά τύχη και - όντας πιτσιρικάς τότε - θεωρούσα ότι έλεγα μαλακίες και δεν ήθελα να υπάρχουν σε κοινή θέα. Όποιος τα διάβασε, τα διάβασε, αυτό δεν αλλάζει. Αλλά προτιμούσα να μην υπάρξουν επόμενοι. Κάποιος άλλος κρίνει ότι πρέπει να αλλάξει ένα ποστ του επειδή έγραψε υπό την επήρρεια αλκοόλ και δεν τον αντιπροσωπεύει. Ή επειδή έβρισε κάποιον, αλλά μετάνιωσε και θέλει να το διορθώσει. Ή επειδή παρέθεσε προσωπικά (ή άλλα) δεδομένα και άργησε να καταλάβει το λάθος του. Υπάρχουν πολλές παρόμοιες περιπτώσεις και δε θα έπρεπε να υπάρχει περιορισμός. Σίγουρα όλοι εμείς είμαστε φιλοξενούμενοι εδώ και ό,τι αποφασίσουν οι admins θα το σεβαστώ, αλλά δε νομίζω ότι έχω άδικο.
Life begins at 45°.
ήμαρτον ρε λακαμά ήμαρτον χαχαχαχα
Μα καλά κάθισες κι έψαξες πότε έκανε εγγραφή ο Τσακ στο φόρουμ??
Η απάντηση είναι εκτός από προφανής και εύκολη. Πολύ πριν δημιουργηθεί το φόρουμ ο Τσακ είχε ήδη γραφτεί ή για αν το πω αλλιώς, όταν τα 4 καλόπαιδα αποφάσισαν να στήσουν τούτο δω το φορουμάκι, στην πρώτη δοκιμαστική λειτουργία του βρήκαν ήδη πμ από τον Τσακ .
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ρε ο Τσακ καβαλαγε μηχανακι πριν εφευρεθει ο τροχος! Τι να λεμε τωρα..
MADE IN JAPAN 日本製
etsi ke alios ke gia pan endexomeno tsekarete pioi ine mod se afto to xali
kati pantremenoi ikogeniarxes pou nomizoun oti prepi na ine entelos sintiritikoi opos ke me ta pedia tous
kati genimenoi me sintiritismo kala pedia tis gitonias kompleksikoi pou 8eloun opos dipote na zoun se ena telio mikrokosmo
ke genika oloi i kinoniki kompleksiki savoura tis kinonias
ti perimenis apo olous aftous
den antexoun oute mia stigmi oti dipote ksefevgi apo ton strou8okamiliko fasismo tous exoun isxorisi ke ena karo mpatsoi sto foroun ke fovounte min tous diasarestisoun
eno sto kawasaki bikers apagorvonte oi mpatsoi
ke me mia sintiritiki logiki tou kolou apofasizoun os ali mikroi 8eoi pou kolimpane mesa stin vlakia tous ti 8a svisoun ke ti oxi
ipomoni mia mera 8a arostisoun ke 8a ta sixa8oun ola ke 8a figoun san kako apostima
episis na po oti ke na to svisete olo afto mirstite to prota ine pragmatika poli oreos o tropos pou sas vrizo
ala ke na to svisete esis den alazete
iste san ta skata pou ke na ta kripsis me ena kapelo mpori na min fenonte ala den pavoun na mirizoun
ke to alo ine oti ke emena na me patisi treno den alazi tipota pali ta idia onta 8a iste![]()
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Μπανάρατε τον σονικ????????και στα δικά μας οι λεύτερες
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing