Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 89

Θέμα: Προσθετο λιπανσης Motorkote

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    θυμαμαι την προηγουμενη φορα που ανοιξε αυτο το θεμα ειχε μπει και ο εισαγωγεας (του μπυραλ) και μας εξηγησε επιστημονικα την χρηση του ματζουνιου....

Αυτη τη φορα τιποτα.......

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    θυμαμαι την προηγουμενη φορα που ανοιξε αυτο το θεμα ειχε μπει και ο εισαγωγεας (του μπυραλ) και μας εξηγησε επιστημονικα την χρηση του ματζουνιου....

Αυτη τη φορα τιποτα.......
    Στο αλλο το ματζουνι το πολυτρον.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Νέο μέλος
    Μα πως καταφέρνετε πάντα κάποιοι να κάνετε την συζήτηση για το πέος δεν μπορώ να καταλάβω η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια μπραβο σας παιδιά συγχαρητήρια για το επίπεδο -101 παντα τέτοια........

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από johngeo Προβολή μηνύματος
    Μα πως καταφέρνετε πάντα κάποιοι να κάνετε την συζήτηση για το πέος δεν μπορώ να καταλάβω η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια μπραβο σας παιδιά συγχαρητήρια για το επίπεδο -101 παντα τέτοια........

Είμαστε ηλίθιοι, τι να κάνουμε; αν δεν σΕ αρέσει, το κουβαδάκι σου και σε άλλη παραλία!
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της iliasfyntanidis
    Eπειδή βλέπω το πήρες σοβαρά το θέμα,ενώ εγώ όχι....είδα και τα ντοκουμέντα στο youtube με έναν τύπο με ποδιά που είναι σαν τον Λευτέρη τον σουβλατζή,να τρίβει ένα ρουλεμάν με ένα βάρος πάνω του και έβγαλε κορυφαία λιπαντικά καλά μόνο για εντριβές..

1)Όταν δω μία δυναμομέτρηση για το πριν και το μετά...
    2)Όταν δω μία μέτρηση συμπίεσης κινητήρα πριν και μετά...
    3)Όταν δω ρεπρίζ και χρόνους με το πριν και το μετά...
    4)Και όταν δω σοβαρό εργαστηριακό εξοπλισμό και όχι τον χοντρό με τα βαράκια ψαροντουφεκά όπως βλέπω στο youtube για το Motorkote
    και τα δω μπροστά μου και όχι από την άλλη πλευρά του πλαντήτη,ούτε με ατάκες του τύπου ''τα έβαλε κάποιος και είδε θεαματική διαφορά σε 1000XLV''
    τότε ίσως να το πάρω στα σοβαρά.

Καμία σχέση οι τριβές που αναπαρηστά το βίντεο με τις τριβές ενός κινητήρα και φυσικά διαφορετικές οι απαιτήσεις.
    Ride till the end....isle of man style!
    William Joseph "Joey" Dunlop, OBE (February 25, 1952 - July 2, 2000)

Banned
    ισως γιατι καποιοι εδω μεσα εχουν δει περισοτερα
    θυμαμαι και εγω αυτον το αντιπροσωπο του παρεμφερους μαγικου ζωμου
    anyway αυτα τα πειραματα τους δενμε πειθουν,μονο ανειχα 2 ιδια μοτερ και στο ενα εβαζα και στο αλλο οχι τοτε και μονο θα εβγαζα ασφαλη συμπερασματα
    μπορει να εβαζα μοτορ κοτε-το γνησιο-στο 106 RALLYE που ειχα γιατι ετσι μου ειχαν πει
    οχι οτι ειχε κανενα θεμα,αλλα ηταν<φτιαγμενο>γι αυτο
    το χιουμορ καποιων μπορει να φαινεται περιεργο για καποιους,αλλα η το δεχεσαι η οχι
    σιγα τα ωα,το πρωτο θεμα ειναι που παρεκτραπηκε και μπηκε χιουμοριστικος τονος

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Αμα χασουμε και το χιουμορ μας γμστ μετα! Και κουβεντα σωστη γινεται και επιχειρηματα λεγονται και ωραιες ατακες πεφτουν και ριχνουμε γελιο. Απ'ολα εχει ο μπαχτσες!
    Εγω γελασα πολυ παντως. Κυριως με τη σουπερ αντιτριβικη γιαγια!
    MADE IN JAPAN 日本製

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Δειξε μου σε παρακαλω μια εργαστηριακη μελετη που να αποδεικνυει οτι το καθε Motorpoutse της αγορας εχει πραγματοποιει αυτο που υποσχεται.
    Να εχω κατι να διαβαζω τις κρυες νυκτες του χειμωνα.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ενα βιντεο που ειδα στο youtube μου θυμισε εντονα telemarketing

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Παντως με τα bel-ray thumper 15w50 εμεινα πολυ ευχαριστημενος σημερα που εκανα μια εκτενη βολτα καμια 15αρια χιλιομετρα.
    Το κιβωτιο εγινε ακομα πιο γλυκο. Τις ταχυτητες πλεον σχεδον δεν τις νιωθεις οταν κουμπωνουν. Κλακ βελουδινο και μπηκε.
    Και ανεβηκε και η ευστροφια του μοτερ αισθητα για μια απλη αλλαγη λαδιων. Το 2,5 r/min στο 4,5 r/min γινεται εν ριπη οφθαλμου (τι σας λεω εσας τους 4κυλινδρους ε;; ) και νεκρα βρισκω αμεσως. Πολυ καλο λαδι φαινεται.
    Επλυνα και με ενα λιτρο repsol που ειχα παρει δωρο μαζι με το μηχανακι οτι ειχε απομεινει απο τα παλια λαδια μεσα, αφου ετσι και αλλιως δεν θα το χρησιμοποιουσα (εχω παρει την οικογενειακη συσκευασια bel-ray) και δεν θα τα εμπλεκα ουτως ή αλλως.
    Πρωτη φορα τα δοκιμαζω μιας και ημουν castrolακιας κυριως αλλα προς στιγμην εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος. Θα δειξει και στο μελλον.
    MADE IN JAPAN 日本製

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Ο κατασκευαστής του κάθε κινητήρα έχει υπολογίσει μια ωφέλιμη περίοδο ζωής....Το να προσπαθούμε με "μαγικά" ζουμιά να κάνουμε νέο το γερασμένο μας μοτέρ είναι ανούσιο...
    Η μόνη περίπτωση να έβαζα τέτοιο πράμα (και πάλι το σκέφτομαι...) θα ήταν ΜΟΝΟ με γραπτή εγγύηση του πωλητή/αντιπροσώπου κλπ ότι σε περίπτωση ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ φθοράς από τη μέρα εφαρμογής του ζουμιού θα μου πλήρωνε μέχρι σέντ την αποκατάσταση-επισκευή του κινητήρα/σασμάν κλπ που θα χάλαγε ή δεν θα βρισκόταν τουλάχιστον στην ίδια κατάσταση πριν το ζουμί....άρα δε θα το έβαζα ποτέ γιατί κανείς δε θα δεχόταν τέτοια ευθύνη....!
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Εγώ είχα βάλει το σλικ 50 του Λαμπριανίδη στο ΧΤ 600.
    Έλεγε να το ρίξεις μέσα και ν αφήσεις το μοτέρ να δουλέψει για 20 λεπτά.
    Σε κάποια φάση κάνει ένα "γκλουκ" όπως κάνει το μίξερ όταν σπάει μια μάζα και στέλνει το ρελαντί στις 2500....
    Δεν μπορεί λέω κάτι δεν πάει καλά...
    Ρυθμίζω το ρελαντί πάω μια βόλτα και καταλαβαίνω πως το σαζμάν είναι πιο μαλακό.
    Έλεγε ότι κρατάει 80000 αυτό αλλά δεν νομίζω πως κράτησε τόσο σιγά σιγά σαν να ξεθύμανε.
    Η κεντρική ιδέα ήταν ν αντέξει πιο πολύ το μοτέρ στο 36ωρο.
    Τελικά το ΧΤάκι έκανε 2.
    Νομίζω πάντως ότι το ζουμί κάτι ωφέλησε, πριν και μετά δηλαδή είχε διαφορά.
    Στο ΤΔΜ δεν έβαλα ποτέ γιατί δούλευε μια χαρά οπότε δε βρήκα λόγο.
    Τα ίδια μου είπε και ένα φίλος με ΝΙΒΑ και κορόλα.
    Αυτά για το σλικ50 το οποίο είναι ΑΛΛΟ για αμαξια και ΑΛΛΟ για μηχανάκια.
    Ένα ς φίλος όμως που έχει σχέση με τα ντραγκστερ μου είπε πως το καλό τσιτσιμούσι είναι ένα "άλλο" που ξεχνάω πως το λένε...
    ανανήψαντας

Τι μου θυμίσατε απόψε.
    Αρκετά χρόνια πριν (ίσως και 15 χρόνια) εγώ με ένα Yugo και ένας φίλος με ένα Ascona κάναμε δοκιμή στα ερείπια μας το περίφημο τότε X1R (Da Vinci το έλεγαν νομίζω).
    Θυμάμαι θετικά σχόλια του φίλου και θυμάμαι πολύ καλά τι έκανε στο δικό μου.
    Απο 120χλμ/ω που έπιανε max το ρημάδι, έφτανε τα 140. Εκείνη την εποχή 20 χλμ ήταν μεγάλη διαφορά.
    Ελαττώθηκε ο θόρυβος του κινητήρα.

Αργότερα όταν πούλησαν το yugo και πήρα όχημα με ψεκασμό όλοι έλεγαν πως δεν πρέπει να βάζουμε τέτοια πρόσθετα σε αυτοκίνητα νέας τεχνολογίας και παράτησα το θέμα εντελώς.

Τώρα, στο V-Strom που έχω δεν παίζει να δοκιμάσω κάτι αν δεν έχει ήδη δοκιμαστεί σε V-Strom και να το ξέρω ο ίδιος.
    Δεν περισσεύουν φράγκα για πειράματα.

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Παντως με τα bel-ray thumper 15w50 εμεινα πολυ ευχαριστημενος σημερα ...
    Πρωτη φορα τα δοκιμαζω μιας και ημουν castrolακιας κυριως αλλα προς στιγμην εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος. Θα δειξει και στο μελλον.
    Όταν φτασεις τα 2000χλμ θα ηθελα ενα review για το συγκεκριμενο λαδι
    RIDE MORE TALK LESS

Banned
    Μοτορκοτ

Απο δοκιμη σε μοτο 6ετιας

αισθητη βελτιωση σε κιβωτιο και κραδασμους μοτερ.
    Αυξυμενη ευστροφια, λιγο λιγοτερη καταναλωση.

Προβληματισμο ειχα για το προιον αλλα τελικα εκανε αυτο που υποσχεθηκε....

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρόσθετο βελτίωσης σε λάδια
    από kalamaria στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2007, 14:51
  2. Περί λίπανσης και καθαρισμού ο λόγος.....
    από xtapodias στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2006, 01:34
  3. Σύστημα καθαρισμού / λίπανσης αλυσίδας Kettenmax
    από McGyver στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2006, 15:21
  4. Τι γνωμη εχετε για το Motorkote;;;;
    από ela ela στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2005, 20:35

Κανόνες δημοσιεύσεων