Έχω ακούσει
Ξέρω ότι υπάρχει
Δεν έχω δει εφαρμογή
Έχω ακούσει
Ξέρω ότι υπάρχει
Δεν έχω δει εφαρμογή
Αυτός κάνει λαιμούς, όχι τελικό.
Σκεφτόμουν να τα πιάσω και τα δικά μου τα κακόμοιρα που έχουν τα χάλια τους, αλλά είναι πολύ στριμωγμένα για να τα κάνεις επάνω στο μηχανάκι. Και μεσιέ ναι,εσύ δεν ρισκάρω να τα βγάλω και μετά να χάνουν... :P
Για το τελικό, τελικά, δεν έχουμε λύση. Να το κάνω σαν τον μαμ-Ρα με τη γάζα αποκλείεται.
Όλα αυτά είναι καλές λύσεις, αλλά είναι τόσο ογκώδες το τελικό, ώστε το αισθητικό αποτέλεσμα να είναι αισχρό! Φανταζόμουν μονοκόμματο αυτοκόλλητο για καλύτερα.
Θα προχωρήσω στο λύσιμο της εξάτμισης και αντικατάσταση του κυλυνδρικού ανοξείδωτου σωλήνα, πράγμα μπελαλίδικο, αλλά το έχω ξανακάνει και βγήκε εργοστασιακό αποτέλεσμα...
Για πες να παίρνουμε ιδέες
Να συμπληρωσω οτι ενεκα του οτι εχω σκυλιασει με το κολοχταποδο.
θα το ξεσκισω στο τριψιμο μεχτι να ξαναγινει ανοξειδοτο. ( λειο)
ξεκιναω με ηλεκτροληση για τα χοντρα , βουρτσα για οτι εμεινε και οτι μπορει να ερθει , και μετα τροχο με ψιλο γυαλοχαρτο να το φερω οσο γινετε .
τα τελειωματα - λειαματα θα γινουν με το χερι....
θα υπαρξει φωτορεπορταζ
wish me luck
αχαχαχαχαχαχαχαχα
εχει γυαλισει το ματι μου λεμεεεε
Ξεκινησαμε
(προσοχη!!! ολες οι εργασιες που θα δειτε εχουν γινει απο εμπειρο τεχνιτηστο μπαλκονι και με την συζηγο να λειπει. Μην επιχειρησετε να το κανετε με την παρουσια συζηγου ...!!!! καποιος θα κοιμηθει στη μανα του
)
Μερα πρωτη . Τριψιμο μπολικο με χειροβουρτσα και σφουγκαρακι κουζινας να φυγουν τα πολυ χοντρα.
Ηλεκτρολυση λιγο λιγο... δεν ρισκαρα καν να παω στην μπανιερα .
και μετα τροχος με γυαλοχαρτο.
Σας παραθετω τα βηματα οπως εγιναν σε φωτορομαντζο (συνολο χρονου 2 Ωρες)
![]()
θα συνεχισω ετσι μεχρι να φτασω στο αποτελεσμα των απ επανω φωτογραφιων σε ολοκληρο το χταποδι