core 2 Δαγκωτο !!
Ο άνθρωπος είπε τέσσερις συσκευές μέχρι 240 ευρώ. Ποιό nexus είναι στη λίστα; Το 5άρι όπως το λες ακριβώς ΔΕΝ κάνει για επαγγελματικό γιατί με ανοιχτό 3G και λίγο σκάλισμα όσο περιμένεις σε καμμιά ουρά του δημοσίου, ψάχνεις για πρίζα το μεσημέρι... Ομοίως το G και G 2nd generation. Το 6άρι έχει ξεφύγει πολύ σε τιμή, ατυχώς. Το LG G2 είναι ωραια συκευή, όντως, ειδικά στην τιμή που παίζει πλέον. Με τις αναβαθμίσεις η LG είχε κακό ιστορικό, βελτιώθηκε;
Δες όμως σημερινά νέα, το Μ2 παίρνει και επίσημα AOSP rom και άρα fast track για αναβαθμίσεις...![]()
επεκτάσου λίγο στο θέμα κάμερας... :P
Nαι τι?
Το έχεις δει και βγάζει άθλιες?
Να σου στείλω μερικές που βγάζει?
Χωρίς ίχνος fanboyισμού, η κάμερα του είναι μια χαρά.
Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού που κράζουν, μου είναι αδιάφορη η χρήση της.
Να πω για επίσης για οθόνη,design,ποιότητα κατασκευής, διπλά ηχεία, και smoothnes?
Ναι, συμφωνώ και για το m8. Λίγο πιο μεγάλο, λίγο πιο γρήγορο, λίγο καλύτερο σε ολα εκτός της μνήμης που είναι 16 αντί για 32 gb του Μ7. Φυσικά και πιο ακριβό.
Απλά, μετά από ένα κολασμένο καλοκαίρι που έκανα διακοπές πάνω από το τηλέφωνο, με το να είμαι net, να στέλνω mail και να μιλάω ταυτόχρονα, χωρίς να κρασαρει ποτέ και πηγαινοντας σφαίρα, δεν νομίζω να αλλάξω μάρκα.
Anything έχει χαμηλή ανάλυση σε σχέση με samsung, αλλά στα τεστ έβγαζε καλύτερες φωτο λόγω φακού? Δεν ξέρω. Εγώ δεν θέλω κάτι περισσότερο πάντως.
Την παρακάτω πχ την έβγαλα ένα βράδυ στο Γκάζι, αν σου λέει τίποτα από ποιότητα.
![]()
Εξαρτάται από τη χρήση που την θέλεις. Τα 4mp για εμένα, που θέλω να μπορώ να ζουμάρω πολύ σε φωτογραφίες κτιρίων, δωματίων κλπ, δεν προσφέρει καλή λεπτομέρεια και ως εκ τούτου το θεωρώ αστείο για ένα τηλέφωνο που στοιχίζει τόσο πολύ. Εννοείται πως αν απλά σε ενδιαφέρει να ανεβάσεις φωτό σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν έχει καμμία σημασία.
Από την άλλη, το Ε8 και φαντάζομαι οι επόμενες γενιές OΝΕ θα έχουν την νέα 13άρα.
Για τους ίδιους λόγους, για να μην το λυπάμαι/φοβάμαι στη δουλειά δηλαδή, το επόμενο θα ήθελα να είναι IP certified για σκόνη κυρίως, για νερό δευτερευόντως.
Ίδια χρήση, απαιτητική και επαγγελματική, κρασάρισμα ποτέ.
Το έχω από πέρυσι τον Γενάρη, και η συμπεριφορά του είναι σαν καινούριο.
Στα + ότι πλέον οι HTC, ανεβάζει public στο store τα Service Packs, χωρίς να περιμένεις από τον εκάστωτε φορέα.
Προς το παρόν, αν αλλάξω πάλι HTC θα πάρω.
(Για σέρβις κλπ, που είναι εξίσου σημαντικό, δεν έχω άποψη)
Καλά το γ@μήσαμε το θέμα του παιδιού, μπήκε ο κακομοίρης να κάνει μια ερώτηση τι από τα 4 να πάρει και το πήγαμε....![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου