Σελίδα 4 από 20 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 286

Θέμα: Ο Rossi κατέστρεψε τους αγώνες; Η απόλυτη αλήθεια

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    oύτε ένα lord of the rings directors cut extended theatrical version 1080p p το παpi δεν μπορουμε να δουμε βρε αδερφέ.Κάντε λίγη ησυχία.Καλά ρε Μάριε σου λέει ο άλλος να δει αυτοκόλλητα και εσυ ψαρώνεις;Τροφή δίνεις έτσι.Live and let die και chive on.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος

Stay out..

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Σιγά μην ανοίξουμε και την παλάμη να μας κάνεις ντα με τον χάρακα ρε.
    Στο ποστ νο 379 υπάρχουν αποδείξεις με παραθέσεις για το ποιος ζαλίζει τα @@ των υπολοίπων. Deal with it
    Χάρακα δεν κρατάω.
    Το τί θα κάνει ο καθένας με την παλάμη του είναι δικιά του δουλειά αρκεί να μη μας πιτσιλάει.

Επειδή έκανες κάποιες παραθέσεις στο ποστ 379 δε σημαίνει ότι παρέχεις κι αποδείξεις για το ζάλισμα των @@ών.
    Κι αν θεωρείς ότι παρέχεις το ξανά είπαμε. Αναφορά στο μήνυμα.

Εγώ θα deal με αυτά που έχω να deal.
    Υποδείξεις δε χρειάζομαι

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Χάρακα δεν κρατάω.
    Το τί θα κάνει ο καθένας με την παλάμη του είναι δικιά του δουλειά αρκεί να μη μας πιτσιλάει.

Επειδή έκανες κάποιες παραθέσεις στο ποστ 379 δε σημαίνει ότι παρέχεις κι αποδείξεις για το ζάλισμα των @@ών.
    Κι αν θεωρείς ότι παρέχεις το ξανά είπαμε. Αναφορά στο μήνυμα.

Εγώ θα deal με αυτά που έχω να deal.
    Υποδείξεις δε χρειάζομαι
    Μόνο οι φτασμένοι δεν χρειάζονται υποδείξεις. Συγχαρητήρια, δεν ήξερα ότι έφτασες...

Τελευταία τροποποίηση από endopandou; 29/10/2014 στις 06:38.
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Τελικα ρε παιδια ,τσακωνεστε στα αληθεια η εισαστε κοληταρια και κανετε πλακα-τρολιες ο ενας στον αλλον.Πειτε και σε μας τους αμαχους,να ξερουμε αν θα παρουμε θεση.Σοβαρα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Τελικα ρε παιδια ,τσακωνεστε στα αληθεια η εισαστε κοληταρια και κανετε πλακα-τρολιες ο ενας στον αλλον.Πειτε και σε μας τους αμαχους,να ξερουμε αν θα παρουμε θεση.Σοβαρα.
    Οι αέναοι διαξιφισμοί μέσω πληκτρολογίου δεν οδηγούν πουθενά. Εδώ μέσα είναι χώρος "ψυχαγωγίας" όχι όμως με την κοινή έννοια του όρου. Επίσης οι απόψεις-οπτικές γωνίες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες . Θες κι άλλα;
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Antonisss Προβολή μηνύματος
    Ktine το διαβάζεις??!!! Θυμάσαι εκείνη την κουβέντα!!!?? Το καφεδάκι που λέγαμε!!!

Συνημμένο 325892
    Συνημμένο 325893
    Συνημμένο 325894

Κτίνε, freddo εσπρέσσο μέτριο!
    Μην ξαναποστάρεις δικά μου αποσπασματικά ποστ. Επίσης Δεν μας απασχολούν οι προσωπικές σας κουβέντες και τα στοιχήματα.

Γράψε Κόλλιας Το avatar του/της Antonisss
    Μην ξαναποστάρεις δικά μου αποσπασματικά ποστ. Επίσης Δεν μας απασχολούν οι προσωπικές σας κουβέντες και τα στοιχήματα.
    Μάλιστα

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Μα τι λες endopandou???

Τα ποστ σου φυσικά δεν εχουν copyright και εφ οσον τα ποσταρες οποιος θελει τα αναπαραγει. Αν σε πειράζει να μην ποσταρεις, ειναι απλό.

Επίσης ούτε όλους εμας τους υπόλοιπους δεν μας απασχολούν οι προσωπικές σου ανούσιες αντιπαραθέσεις και κόντρες με συγκεκριμένους αλλά τις τρωμε στην μάπα.

Για σύνελθε λιγάκι και παρτο αλλιώς γιατί μαλλον τα βλέπεις ολα υπο το δικό σου παραμορφωμένο πρίσμα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Μάλιστα
    Ευχαριστώ, τελικά είσαι ευγενής...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Μα τι λες endopandou???

Τα ποστ σου φυσικά δεν εχουν copyright και εφ οσον τα ποσταρες οποιος θελει τα αναπαραγει. Αν σε πειράζει να μην ποσταρεις, ειναι απλό.

Επίσης ούτε όλους εμας τους υπόλοιπους δεν μας απασχολούν οι προσωπικές σου ανούσιες αντιπαραθέσεις και κόντρες με συγκεκριμένους αλλά τις τρωμε στην μάπα.

Για σύνελθε λιγάκι και παρτο αλλιώς γιατί μαλλον τα βλέπεις ολα υπο το δικό σου παραμορφωμένο πρίσμα.
    -Έχεις δίκιο για το copy right γι αυτό και δεν το έχω ξαναγράψει. Ούτε τώρα θα το έγραφα αν δεν ήταν αποσπασματικό.
    -Οι οι προσωπικές μου ανούσιες αντιπαραθέσεις και κόντρες είναι αντίδραση όχι δράση και αν είχες τη δυνατότητα να κρίνεις στοιχειωδώς αξιοκρατικά τις αντιπαραθέσεις με τον συγκεκριμένο (και όχι συγκεκριμένους) θα έκρινες πρώτα τη δράση. Τότε θα ήταν δεκτή και η κρίση στην αντίδραση. Τι σου λέω τώρα ε;
    σημ. το θέμα ζήτησε ο admin να λήξει κάτι που οι υπόλοιποι σεβάστηκαν, παρόλα αυτά το επαναφέρεις. Νταξ είσαι καλό μέλος του moto.gr το καταλάβαμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Ευχαριστώ, τελικά είσαι ευγενής...

-Έχεις δίκιο για το copy right γι αυτό και δεν το έχω ξαναγράψει. Ούτε τώρα θα το έγραφα αν δεν ήταν αποσπασματικό.
    -Οι οι προσωπικές μου ανούσιες αντιπαραθέσεις και κόντρες είναι αντίδραση όχι δράση και αν είχες τη δυνατότητα να κρίνεις στοιχειωδώς αξιοκρατικά τις αντιπαραθέσεις με τον συγκεκριμένο (και όχι συγκεκριμένους) θα έκρινες πρώτα τη δράση. Τότε θα ήταν δεκτή και η κρίση στην αντίδραση. Τι σου λέω τώρα ε;
    σημ. το θέμα ζήτησε ο admin να λήξει κάτι που οι υπόλοιποι σεβάστηκαν, παρόλα αυτά το επαναφέρεις. Νταξ είσαι καλό μέλος του moto.gr το καταλάβαμε...
    ο Σαπίλας είναι και γαμώ τα παιδιά...
    ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ

(αν μετράει κάπου η γνώμη μου εν τέλει...)
    ανανήψαντας

Banned
    Αν δεν σταματήσετε, θα παραδεχτώ ότι ο ροσι είναι κουλός, είναι γέρος και ότι άλλο θέλετε...

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Ειστε ικανοι να ξεκινησετε το πρωτο χουλιγκανισμο στα motoGP...
    Χαλαρωστε ρε μαγκες!!!

MADE IN JAPAN 日本製

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Δράση-Αντίδραση, φωτιά-νερό, φως-σκοτάδι, κραυγές στη σιωπή, και το παιχνίδι της ανύπαρκτης αυτοεκτίμησης...

Καλό το παραμύθι σου για την αδικία που δέχεσαι στο κορμί σου, και κάνεις χρήση του αναφαίρετου δικαιώματος να "αντιδράσεις" μπας και σε λυπηθεί κανένας, ΑΛΛΑ "ξεχνάς" (μάλλον ηθελημένα έχω την υποψία), οτι καμμία αντιδραση δεν δικαιούσαι να έχεις, εκτός και είσαι ο μπάτσος του φόρουμ και δεν το ξέραμε.

Αφού γουστάρεις να μιλάς για post ###, deal with it, και αρχίδια μάντολες, δείξε μου σε ποιό post σου απάντησα/αναφέρθηκα/έκανα quote πριν πεταχτείς να απαντήσεις εκ μέρους του μάριο...

Και αν ζορίζεσαι, μπορώ να σου ποστάρω 5-6 παρόμοιες φάσεις, εδώ και αλλού, που πετάγεσαι απ΄το πουθενά για να υπερασπιστείς την «αξιοπρέπεια» του κάθε προστατευομένου σου.

Για να σε δω...Καλή η κλάψα, αλλά έχει και τα όρια της.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Μάλιστα
    Θα έλεγα να πάρεις και 50 κάμψεις για να εξιλεωθείς.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 4 από 20 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2014, 15:46
  2. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/04/2010, 09:27
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 25/12/2009, 14:21
  4. Που αλήθεια κάνει ο iatrodikastis τους θήτα κάπα του....?
    από iatrodikastis στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2008, 22:20
  5. Αλήθεια; Ψέματα;;;
    από NLS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 23:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας