Να βάλει λίγο βιάγκρα στη βενζίνη μήπως και ο τρίτος ο κύλινδρος ο μακρύτερος "ανάβει" πιο νωρίς; Λέω τώρα...
Να βάλει λίγο βιάγκρα στη βενζίνη μήπως και ο τρίτος ο κύλινδρος ο μακρύτερος "ανάβει" πιο νωρίς; Λέω τώρα...
ο ασπρος καπνός που είπατε,αν ειναι απο καυση νερών,δηλαδη περνάει νερό στα πιστόνια ,δεν καραδοκεί και κολλημα μοτερ?
καλα βρε φίλε,γιατι δεν το πας σε ενα συνεργείο της προκοπής και τρώς τις ώρες σου εδω μεσα...πήρες που πήρες κελεπούρι ,ΚΟΨΤΟ ανταλλακτικά στο τελος να ηρεμισεις και παρε κανα ZIP αυτοματο
το θεμα με ---ασπρο καπνο-ψυγειο το λυσαμε..ΤΕΛΟΣ!!! δεν ειναι τπτ
Για το ραγισμενο πιστονι ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΕΣ????
τιποτα τα νερα απ το ψυγειο παιζει να τα εχασε απο καποια μικρη διαροη......παντως θεμα καμενης φλατσας δεν υπαρχει...ο ασπρος καπνος ειναι φυσιολογικος οταν ειναι κρυο........με το θεμα που εχω τωρα τι λες??
εγω σου λεω οτι ζοριζεται λιγο! να παρει μπροστα και μετα δουλευει τρικιλινδρο για λιγο μεχρι να ζεσταθει ΟΤΑΝ το σβησω χωρις να ζεσταθει!!!!!!!!!
εμενα καρμπυλατερ μου βρωμαει
Μπινια!!!!
Αυτο ειναι σοβαρο παντως, και μπορει να οφειλεται σε πολλες αιτιες. Ρευματα, καρμπυρατερ, μηχανικα μερη του κυλινδου..
Αυτο μαλλον ειναι η πιο σοβαρη μπινια και δεν θα τον γλυτωσεις το μαστορα ακομα και 100 σελιδες να φτασουμε δυστυχως.
MADE IN JAPAN 日本製
ρε dalton τρολαρεις? ποσον χρονών εισαι και γιατι πηρες αυτη τη μηχανη? απο αυτα που λες φαινετε οτι δεν εχεις καθολου γνωσεις πανω στο αντικειμενο και μια τετεια μηχανη απαιτει σοβαρές γνώσεις και στην αγορα,χρηση και συντηριση της
αν θες μια συμβουλή πουλα την μηχανη ή πες σε αυτον που σου την εδωσε να την παρει πισω
η καμενη φλαντζα δεν ειναι κατι που εμφανιζεται τυχαια
σιγουρα προϋπήρχε και ο πωλητής γνωριζοντας το προβλημα και το κοστος να φτιαχτει προτιμησε να το πουλησει
θα σου συστηνα ανακατασκευη αν ειχες τις γνωσεις, τον χωρο,το χρημα,και τα εργαλεια αλλα απο οτι φαινετε δεν τα εχεις
ανακατασκευη σε μαστορα ξεχνα την καλητερα.
παντος αν βρεις ενα δευτερο μοτερ- καρμπυρατερ ή μια αλλη ιδια μηχανη σε πολυ λιγα λευτα
ισως συμφέρει να την αγορασεις και να παντρεψεις τα πραγματα τους δημιουργοντας μια 'καλη' αν εχεις φαει κόλλημα με τετειου είδους μηχανες και θες να την κρατισεις για πολυ καιρο
Του τα είπαμε
Κάποια στιγμή θα το καταλάβει
Μπινια!...
![]()