Αυτή είναι η δικιά μου,αλλά έχει κι αλλες ανάλογα τη χωρητικότητα. Ενα καλό που έχει είναι οτι δεν έχει φερμουάρ και κλείνει σα "λουκάνικο" απο πανω με τετοιο τροπο ώστε να μη μπαίνει νερό. Επίσης φαίνεται γερή κατασκευή. Εμένα είναι ο δεύτερος χειμωνας που την έχω και είμαι πολύ ικανοποιημένος.
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.mob...k&Locale=en_GB
Φέρτε μου χιλιόμετρα....
Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™
εγώ πάλι μία φορά έφαγα βροχή, επιστροφή από Μέγαρα προς Μαρκόπουλο, στην αρχή σπάστηκα που θα λερωνόταν η μηχανή, το κράνος κτλ, μετά είπα στον εαυτό μου, βιασμό που δεν μπορείς να αποφύγεις απόλαυσέ τον και πραγματικά το απόλαυσα. Όταν έφτασα σπίτι και είδα το πώς είχε γίνει η μηχανή.... ξενέρωσα τόσο απ την ζωή μου... από τότε διπλοτσεκάρισμα του καιρού για να είμαστε σίγουροι, ναι μου την δίνει να λερώνονται μηχανή και εξοπλισμός τι να κάνουμε... δεν το παίζω σκληροτράχηλος μηχανόβιος, για μένα μηχανή είναι διασκέδαση και μόνο, εντάξει έχω την τύχη να μου δίνει η εταιρία τουτού.
Βροχή σημαίνει συναγερμός - ειδικά στην πόλη!
Φουλ αδιαβροχοποίηση - αντιθαμβωτική ζελατίνα και φωσφορίζον γιλέκο (το τελευταίο όπως προείπαν και παραπάνω είναι φοβερή επένδυση και χωράει παντού).
Η βροχή στο ταξίδι τουλάχιστον αποκτά και μια άλλη διάσταση. Η μοτοσυκλέτα έτσι είναι. Επαφή με το περιβάλλον και συμμετοχή με όλο το σώμα.
Αυτό που θα με ηρεμούσε και δεν είχα ποτέ είναι το ABS. Διάβολε! Είναι κάτι κατηφόρες παγοδρόμια που πεταρίζει η καρδιά μου κάθε φορά που κατεβαίνω αλλά παλεύεται με προνοητικότητα - ανεβασμένη οξυδέρκεια και το κυριότερο; Ομαλότητα. Αυτό είναι το κλειδί μου. Κλειδώνομαι σε safe mode - survival χάρτες κτλ. και πάω απαλούζα. Με ενδιαφέρει πρωτίστως να ξεχωρίζω και πολλές φορές παίζω μεγάλη σκάλα, στις καταιγίδες είμαι και με αλάρμ και σας είπα για το γιλέκο;
Τελευταία τροποποίηση από Αμφίσημος; 20/11/2014 στις 15:39.
δεν υπαρχει λογος οταν ριχνει καρεκλες να βγεις με το μοτοσακο στον δρομο...
αν σε πιασει στον δρομο, απλα βρεχεσαι και το απολαμβανεις...
αν απλα βρεχει, φορας αδιαβροχα και βγαινεις μια χαρα...χαλαρα φρενα, χαλαρα γκαζια,χαλαρες κλισεις και "διαβασμα" του δρομου για λακουβες, πετρελαια, γλιτσα...
στην ψιχαλα δεν το συζηταμε καν...
επισης στα @@ μου για το αν λερωθει η μηχανη...
θα πλυθει οταν εχω ορεξη...ουτε νωριτερα, ουτε αργοτερα...
εχω αφησει μηχανακι με μπιχλα απο τα βρωμονερα του δρομου, αφρικανικη σκονη και καυσαερια καθημερινης μετακινησης στο κεντρο της Αθηνας για ολο το χειμωνα..5-6 μηνες...![]()