Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 51 από 51

Θέμα: RAINY DAYS...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από foogr01 Προβολή μηνύματος

Τέλος, μιας και τώρα δεν έχω μπαγκαζιέρα, πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός με τα πράγματα που κουβαλάω στο σάκο (γι' αυτό αυτήν την εποχή έχω πάντα μαζί μου 1-2 σακούλες σκουπιδιών για την "προστασία" τους).

Ε, κατά τα άλλα, εξοπλισμός, αδιάβροχα και γεια σας
    Αδιάβροχη τσάντα Oxford 35€ απο Αγγλία και το ελυσα το πρόβλημα μια και καλη. Δεν έχει μπασει σταγόνα ακόμα και σε πολύ βροχή.

Επίσης Shoei και τα μυαλά στα μπλεντερ...Δε θολώνει με τίποτα λέμε!

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teo_g7 Προβολή μηνύματος
    Αδιάβροχη τσάντα Oxford 35€ απο Αγγλία και το ελυσα το πρόβλημα μια και καλη. Δεν έχει μπασει σταγόνα ακόμα και σε πολύ βροχή.

Επίσης Shoei και τα μυαλά στα μπλεντερ...Δε θολώνει με τίποτα λέμε!
    Έχεις κανα link πρόχειρο ή το όνομα απ' το μοντέλο; Ό,τι έχω δει να αξίζει πάει 100 € οπότε τα κρατάω να τα μαζεύω για τη βαλίτσα.

Για το Shoei τα ίδια έχω να πω
    Φύγαμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teo_g7
    Αυτή είναι η δικιά μου,αλλά έχει κι αλλες ανάλογα τη χωρητικότητα. Ενα καλό που έχει είναι οτι δεν έχει φερμουάρ και κλείνει σα "λουκάνικο" απο πανω με τετοιο τροπο ώστε να μη μπαίνει νερό. Επίσης φαίνεται γερή κατασκευή. Εμένα είναι ο δεύτερος χειμωνας που την έχω και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.mob...k&Locale=en_GB
    Φέρτε μου χιλιόμετρα....
    Τα σκούτερ και τα παπια δεν ειναι μηχανές και δεν είναι τρου αντβεντσουρ Taisteal™

Παλαιό μέλος Το avatar του/της k7600
    εγώ πάλι μία φορά έφαγα βροχή, επιστροφή από Μέγαρα προς Μαρκόπουλο, στην αρχή σπάστηκα που θα λερωνόταν η μηχανή, το κράνος κτλ, μετά είπα στον εαυτό μου, βιασμό που δεν μπορείς να αποφύγεις απόλαυσέ τον και πραγματικά το απόλαυσα. Όταν έφτασα σπίτι και είδα το πώς είχε γίνει η μηχανή.... ξενέρωσα τόσο απ την ζωή μου... από τότε διπλοτσεκάρισμα του καιρού για να είμαστε σίγουροι, ναι μου την δίνει να λερώνονται μηχανή και εξοπλισμός τι να κάνουμε... δεν το παίζω σκληροτράχηλος μηχανόβιος, για μένα μηχανή είναι διασκέδαση και μόνο, εντάξει έχω την τύχη να μου δίνει η εταιρία τουτού.

Αυτεξούσιο μέλος Το avatar του/της Αμφίσημος
    Βροχή σημαίνει συναγερμός - ειδικά στην πόλη!
    Φουλ αδιαβροχοποίηση - αντιθαμβωτική ζελατίνα και φωσφορίζον γιλέκο (το τελευταίο όπως προείπαν και παραπάνω είναι φοβερή επένδυση και χωράει παντού).
    Η βροχή στο ταξίδι τουλάχιστον αποκτά και μια άλλη διάσταση. Η μοτοσυκλέτα έτσι είναι. Επαφή με το περιβάλλον και συμμετοχή με όλο το σώμα.
    Αυτό που θα με ηρεμούσε και δεν είχα ποτέ είναι το ABS. Διάβολε! Είναι κάτι κατηφόρες παγοδρόμια που πεταρίζει η καρδιά μου κάθε φορά που κατεβαίνω αλλά παλεύεται με προνοητικότητα - ανεβασμένη οξυδέρκεια και το κυριότερο; Ομαλότητα. Αυτό είναι το κλειδί μου. Κλειδώνομαι σε safe mode - survival χάρτες κτλ. και πάω απαλούζα. Με ενδιαφέρει πρωτίστως να ξεχωρίζω και πολλές φορές παίζω μεγάλη σκάλα, στις καταιγίδες είμαι και με αλάρμ και σας είπα για το γιλέκο;
    Τελευταία τροποποίηση από Αμφίσημος; 20/11/2014 στις 15:39.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    δεν υπαρχει λογος οταν ριχνει καρεκλες να βγεις με το μοτοσακο στον δρομο...
    αν σε πιασει στον δρομο, απλα βρεχεσαι και το απολαμβανεις...
    αν απλα βρεχει, φορας αδιαβροχα και βγαινεις μια χαρα...χαλαρα φρενα, χαλαρα γκαζια,χαλαρες κλισεις και "διαβασμα" του δρομου για λακουβες, πετρελαια, γλιτσα...
    στην ψιχαλα δεν το συζηταμε καν...

επισης στα @@ μου για το αν λερωθει η μηχανη...
    θα πλυθει οταν εχω ορεξη...ουτε νωριτερα, ουτε αργοτερα...

εχω αφησει μηχανακι με μπιχλα απο τα βρωμονερα του δρομου, αφρικανικη σκονη και καυσαερια καθημερινης μετακινησης στο κεντρο της Αθηνας για ολο το χειμωνα..5-6 μηνες...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. rainy day...or not?
    από bartenderas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2007, 12:10
  2. Track day στα Μέγαρα
    από Μήτσος1 στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2005, 19:26
  3. Sepang GP Test Day 3
    από vassilis88 στο forum Αγωνιστικά νέα