Το έχω ξαναγράψει.
Ο Ελληνας θέλει παραμύθι. Αν του πεις την αλήθεια τον κάνεις εχθρό σου........
Το έχω ξαναγράψει.
Ο Ελληνας θέλει παραμύθι. Αν του πεις την αλήθεια τον κάνεις εχθρό σου........
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Οι περισσοτεροι περνουν την "πρωτοβουλια" να μη ζητησουν κατι...δεν ειναι λογικο αλλα και διολου παραλλογο εφοσον θα "φαει" απο εσενα...ναι δυστυχως υπαρχουν χιλιαδες συνεργια και εφοσον σε θελει σα πελατη θα πρεπει να σου κανει και καποια εξυπηρετηση....οχι ομως για τα ματια του κοσμου....κανε το καλο και ριξ'το στο γιαλο λεγανε οι παλιοι....αλλα αν κανεις το κακο σιγουρα δεν θα πεσει στο γιαλο...επισης "εχω να δωσω" σιγουρα περισσοτερα 100αρικα και 50αρικα συνηθως απο 3χιλιαρα και 4χιλιαρα...δεν απαιτησα ποτε να γινει κατι δωρεαν οπως σωστα μαντεψες με την ιδιοτητα του μαγουαλλα σιγουρα θα προτιμουσα να πληρωνα και να γινοταν σωστος ελενγχος....το οτι δεν θα μου επερνε χρηματα προεξοφλουσε οτι κατα ενα 50% δε θα γινοταν και σωστος ελενγχος...πραγμα που σιγουρα δεν θα ηθελα...αλλα τι να του λεγα δηλαδη κατσε ρε μπαμπη δεν το ειδες καλα θα σου δωσω ενα 50αρικο κατσε φαε 3 ωρες?
εισαι λαθος...
μπορεις να διεκδικησεις απο απλη αντικατασταση μοτοσυκλετας μεχρι ολικη αποζημιωση χρηματων + ηθικη βλαβη...
αν βεβαια ειναι ενα βημα πριν την φυλακη και δεν εχει τιποτα στ'ονομα του κλπ, οντως μπορει να μην παρεις τιποτα...αλλα αυτοι ειναι ελαχιστοι και γνωστοι στους μοτοσυκλετιστικους κυκλους...
ειμαι σιγουρος οτι αν υπηρχε ενα τετοιου βεληνεκους λαμογιο να το ηξεραν οι θεσσαλονικεις και να στο ελεγαν...