Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 50 από 50

Θέμα: "Indianoi" kai emporoi stin Thessaloniki...

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Το έχω ξαναγράψει.
    Ο Ελληνας θέλει παραμύθι. Αν του πεις την αλήθεια τον κάνεις εχθρό σου........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Ωραία. Έχεις απόλυτο δίκιο. Εγώ λοιπόν βάζω μόνο τα καλύτερα στο μαγαζί μου παρόλο που δεν ειμαι μάγος για να ξέρω αν είναι πραγματικά καλά. Έστω όμως ότι είμαι και μάγος. Έρχεσαι τώρα εσύ και μου λες θέλω ένα που να είναι διαμάντι. Ωραία να έχω αυτό. Το βλέπεις, σου αρέσει, το αγοράζεις. Έρχεσαι μετά και μου παραπονιέσαι ότι το μηχανάκι δεν είναι διαμάντι. Ναι είναι καλό, αλλά εγώ σου ζήτησα διαμάντι όχι απλά καλό. Φαουλ ο "καλός" έμπορος.

Μετά έρχεται άλλος και μου λέει. Φίλε έχω αυτή τη σακαράκα και θέλω ένα καλύτερο. Κάνω λοιπόν την ανταλλαγή και έχω 15 καλά μηχανάκια και μια σακαράκα. Τι θα την κάνω τη σακαράκα?
    Θα βρω ένα θύμα και θα του πω. Φιλαράκι μου καλό έχω αυτό που κάνει που έχει .000 αυτό που έχει .000 και αυτό που έχει .00. Και παίρνεις εσύ το τελευταίο, την σακαράκα. Και μετά έρχεσαι και μου λες ότι σου πούλησα σκάρτο πράγμα. 2ο φαουλ ο "καλός" έμπορος.

Έστω λοιπόν ότι εγώ δεν την πουλάω τη σακαράκα και την φτιάχνω. Την φιτάχνω και δεν μοιάζει με σακαράκα ουτε είναι. Φυσικά την πουλάω ακριβότερα. Την παίρνεις εσύ και σου χτυπάει δίσκους μετά από 5,000χλμ και τα βάζεις με μένα. Γιατί νόμιζες ότι το μηχανάκι όπως το είδες ήταν σαν καινούριο ενώ δεν είναι, και επειδή εγώ σου εγγυήθηκα ότι το μηχανάκι δεν θα σου βγάλει πρόβλημα. 3φαουλ ο "καλός" έμπορος.

Μέχρι εδώ ο "καλος" σου έμπορος μοιάζει να έχει γίνει 3 φορές κακός. Και επειδή τρίτωσε το κακό μονολογεί ο άμοιρος.

Ε άντε και γ@μ σ λοιπόν, αν εσύ είσαι μ@λάκας δεν σου φταίω εγώ. Πρέπει να ζήσω και εγώ την οικογένειά μου. Πάρε λοιπόν τα @ μου και κάτσε να σου πιάσω και τον κώλο.

Και ξαφνικά γίνεται και κακός ρίχνει πριονίδι και σου λέει, φίλε αυτό είναι σου κάνει? Το βλέπεις εσύ του λες ναι και το αγοράζεις.

Αν ο μηχανικός σου σου έλεγε να του το αφήσεις και να πας την επόμενη για να σου πει το πόρισα της βιοψίας, σε χρέωνε και κανένα 100αρικο στην καλύτερη αλλά σου έβρισκε την καμμένη φλάτζα θα ήσουν ευχαριστημένος? Πόσα 100αρικα μπορείς να δώσεις? Λιγότερα από 20αρικα ε!?
    Ναι αλλά απ' τους περισσότερους περιμένουμε τον έλεγχο να τον κάνουν δωρεάν. Αν μας πουν και για κανένα 20αρικο για να βγάλει κουστούμια να ελέγξει κτλ. δε μας αρέσει.

Edit
    Και ναι του μάστορα του έκοψε να ελέγξει την δισκόπλακα για να δει αν τα χλμ είναι πραγματικά αλλά δεν ήταν μάγος για να ξέρει αν ο προηγούμενος την την έχει αλλάξει επειδή έσπασε όταν ξέχασε το abus κ ξεκίνησε μαζί με αυτό.
    O μη χρόνος και το απών χρήμα δεν του επέτρεψε να τσεκάρει και από αλλού αν το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε απ' την δισκόπλακα είναι σωστό ή όχι.
    Οι περισσοτεροι περνουν την "πρωτοβουλια" να μη ζητησουν κατι...δεν ειναι λογικο αλλα και διολου παραλλογο εφοσον θα "φαει" απο εσενα...ναι δυστυχως υπαρχουν χιλιαδες συνεργια και εφοσον σε θελει σα πελατη θα πρεπει να σου κανει και καποια εξυπηρετηση....οχι ομως για τα ματια του κοσμου....κανε το καλο και ριξ'το στο γιαλο λεγανε οι παλιοι....αλλα αν κανεις το κακο σιγουρα δεν θα πεσει στο γιαλο...επισης "εχω να δωσω" σιγουρα περισσοτερα 100αρικα και 50αρικα συνηθως απο 3χιλιαρα και 4χιλιαρα...δεν απαιτησα ποτε να γινει κατι δωρεαν οπως σωστα μαντεψες με την ιδιοτητα του μαγου αλλα σιγουρα θα προτιμουσα να πληρωνα και να γινοταν σωστος ελενγχος....το οτι δεν θα μου επερνε χρηματα προεξοφλουσε οτι κατα ενα 50% δε θα γινοταν και σωστος ελενγχος...πραγμα που σιγουρα δεν θα ηθελα...αλλα τι να του λεγα δηλαδη κατσε ρε μπαμπη δεν το ειδες καλα θα σου δωσω ενα 50αρικο κατσε φαε 3 ωρες?

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    οσο και να το ελεγξεις, τζοκερ ειναι...ειτε αγορασεις απο εμπορο...ειτε απο ιδιωτη...
    απο ιδιωτη εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να παρεις καθαρο μηχανακι, χωρις κατεβασμενα χλμ, αλλα δεν παιζουν δοσεις και τα ρεστα...πας με το ρευστο στο χερι και κανεις παζαρι οσο σε παιρνει...
    ο εμπορος εχει την αβαντα των δοσεων αλλα αν παρεις κανεναν χαρο..και θα σου χαλασει και θα το πληρωνεις ακομα...

ενα tip για να δεις ποσο καλος ειναι ο εμπορος, πριν ψωνισεις ρωτα αν μπορει να σου δωσει ΓΡΑΠΤΗ εγγυηση για μηχανικα και ηλεκτρικα μερη 6 μηνων...
    το 99,9% δεν το κανει...
    αν βρεθει καποιος που το κανει, αγοραζεις αμεσα αυτο που σου αρεσει και την πρωτη βδομαδα του πινεις το αιμα...του κανεις, οτι θα εκανες σ'ενα νοικιαρικο...'νταξει μην το αφησεις χωρις λαδι...καταλαβες τι θελω να πω...μετα θα εισαι σιγουρος...
    ναι σιγουρα ειναι μια εγγυηση αλλα παλι μπορει να καταληξει σε ενα χαρτι που μπορεις να σκουπισεις το μερος του σωματος που καθεσε στην καρεκλα εαν ο εμπορος ειναι απατεωνας....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gchin Προβολή μηνύματος
    ναι σιγουρα ειναι μια εγγυηση αλλα παλι μπορει να καταληξει σε ενα χαρτι που μπορεις να σκουπισεις το μερος του σωματος που καθεσε στην καρεκλα εαν ο εμπορος ειναι απατεωνας....
    εισαι λαθος...
    μπορεις να διεκδικησεις απο απλη αντικατασταση μοτοσυκλετας μεχρι ολικη αποζημιωση χρηματων + ηθικη βλαβη...

αν βεβαια ειναι ενα βημα πριν την φυλακη και δεν εχει τιποτα στ'ονομα του κλπ, οντως μπορει να μην παρεις τιποτα...αλλα αυτοι ειναι ελαχιστοι και γνωστοι στους μοτοσυκλετιστικους κυκλους...
    ειμαι σιγουρος οτι αν υπηρχε ενα τετοιου βεληνεκους λαμογιο να το ηξεραν οι θεσσαλονικεις και να στο ελεγαν...

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    εισαι λαθος...
    μπορεις να διεκδικησεις απο απλη αντικατασταση μοτοσυκλετας μεχρι ολικη αποζημιωση χρηματων + ηθικη βλαβη...

αν βεβαια ειναι ενα βημα πριν την φυλακη και δεν εχει τιποτα στ'ονομα του κλπ, οντως μπορει να μην παρεις τιποτα...αλλα αυτοι ειναι ελαχιστοι και γνωστοι στους μοτοσυκλετιστικους κυκλους...
    ειμαι σιγουρος οτι αν υπηρχε ενα τετοιου βεληνεκους λαμογιο να το ηξεραν οι θεσσαλονικεις και να στο ελεγαν...
    δεν μπορω να σε αμφισβητησω 100% αλλα συμφωνα με τα οσα μου ειπε ενας αντιπροσωπος γνωστης εταιριας ...υπαρχουν πολλες περιπτωσεις που κανουν τις παπιες....

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. N exeis trela kai na stin g@m@ne!
    από stathis1302 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2010, 13:27
  2. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  3. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23
  4. dinamometrisi stin thessaloniki
    από armani στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 23:50
  5. Poia Ta Sovarotera Kai Pio Aksiopista Katastimata Gia Agora Mixanis Stin Athina?
    από anixneyths στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2005, 08:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ