Σελίδα 4 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 219

Θέμα: Βενζιναδικα και "κατεβαινετε λιγο απο την μηχανη;"

Πάντως η πουτ@να παίρνει και όταν πάρει δε καταλαβαίνεις τι έγινε. Οι υπόλοιπες διατάξεις ασφαλείας είναι για να μην ανατιναχτεί το πρατήριο,
    όχι για να μη λαμπαδιάσει ο αναβάτης-οδηγός-υπάλληλος.

Όσο για τη σήμανση, η shell έχει σήμανση δίπλα στις αντλίες.

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Πάντως έτσι εξηγούνται πολλά με εσένα

:rotflmao::rotflmao::rotflmao:

υ.γ. : το τι κοροιδια ειχα φαει δεν λεγεται , αλλα μου εκανε καλο γιατι με τον χαβαλε το ξεπερασα και ψυχολογικα , ασε πολυ πονο λεμε
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    "βενζινοκινητος" ο Kawaman!
    MADE IN JAPAN 日本製

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Μια φορα μου το εκαναν και μενα,και εφυγα γιατι στραβωσα.
    Αλλα ξαναγυρισα με μπιτονακι γιατι πιο κατω εμεινα απο βενζινη...
    Οποτε δεν ξαναστραβωσα.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zami Προβολή μηνύματος
    Η κοινη λογικη λεει να μην ειμαστε προβατα.Αποδειξτε μου, οχι στα λογια, αλλα με επιστημονικες μελετες- ερευνες, οτι ειναι πραγματι θεμε ασφαλειας και ευχαριστως θα το κανω και θα το προωθησω κιολας...Ολα τα αλλα ειναι τερτιπια, ειτε των πρατηριουχων ειτε οποιονδηποτε αλλων...Φτανει πια το κουτοχορτο...Αν ηταν οντως θεμα ασφαλειας και οχι ητιδηποτε αλλο, καποια σοβαρη εταιρεια θα ειχε καμπανια, θα ειχε χρηματοδητησει ερευνες και , φυσικα, θα διανεμε τα αποτελεσματα δωρεαν σε οσους απο εμας ενδιαφερονται.Ετσι γινεται στις ανεπτυγμενες χωρες και ετσι κανουν τα νοημοντα οντα...Εγω θα συνεχισω μεσω ΜΟΤΟΕ, ΜΟΤΕΚ και ινστιτουτο καταναλωτη μεχρι να μαθω τον λογο και να αναγραφει , αν ευσταθει, σε ολα τα βενζιναδικα...
    Εγώ δεν είπα σε κανένα να είναι πρόβατο.

Τώρα για τις αποδείξεις που ζητάς, τις μελέτες και τις έρευνες απορώ γιατί τις χρειάζεσαι αφού δεν καταλαβαίνεις ούτε τα αυτονόητα (κοινή λογική).

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Εχω πάνω απο μήνα να πάρω την μηχανή και δεν ξέρω αν διογκώθηκε το θέμα. Τωρα που κυκλοφορώ με παπί αναγκαστηκά κατεβαίνω. Μια φορά παλιότερα που φούλαρα με την μηχανή για να κάνω ταξίδι που το ζητήσανε κατέβηκα μιας και δεν το βρήκα παράλογο παρόλο που ήμνουν φούλ φορτωμένος. Απλά δυσκολέυτηκα να την ανεβάσω στο στάντ χεχε.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Μέλος Το avatar του/της zami
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από VASOS Προβολή μηνύματος
    Εγώ δεν είπα σε κανένα να είναι πρόβατο.

Τώρα για τις αποδείξεις που ζητάς, τις μελέτες και τις έρευνες απορώ γιατί τις χρειάζεσαι αφού δεν καταλαβαίνεις ούτε τα αυτονόητα (κοινή λογική).
    Δεν θα ασχοληθω παραπανω μαζι σου. δεν εχεις να μου προτεινεις λυση στον προβληματισμο μου αρα εισαι μερος του προβληματος. ευχαριστω παντως για τον χρονο σου

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Zami αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις τηλεφωνο τη Shell στα γραφεια της στην Ελλαδα και να συζητησεις με καποιον υπευθυνο ή να του υποβαλεις τα παραπονα σου για το συγκεκριμενο θεμα.
    Εμεις απο 'δω τι να κανουμε;;
    MADE IN JAPAN 日本製

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zami Προβολή μηνύματος
    Η κοινη λογικη λεει να μην ειμαστε προβατα.Αποδειξτε μου, οχι στα λογια, αλλα με επιστημονικες μελετες- ερευνες, οτι ειναι πραγματι θεμε ασφαλειας και ευχαριστως θα το κανω και θα το προωθησω κιολας...Ολα τα αλλα ειναι τερτιπια, ειτε των πρατηριουχων ειτε οποιονδηποτε αλλων...Φτανει πια το κουτοχορτο...Αν ηταν οντως θεμα ασφαλειας και οχι ητιδηποτε αλλο, καποια σοβαρη εταιρεια θα ειχε καμπανια, θα ειχε χρηματοδητησει ερευνες και , φυσικα, θα διανεμε τα αποτελεσματα δωρεαν σε οσους απο εμας ενδιαφερονται.Ετσι γινεται στις ανεπτυγμενες χωρες και ετσι κανουν τα νοημοντα οντα...Εγω θα συνεχισω μεσω ΜΟΤΟΕ, ΜΟΤΕΚ και ινστιτουτο καταναλωτη μεχρι να μαθω τον λογο και να αναγραφει , αν ευσταθει, σε ολα τα βενζιναδικα...

Αν ψαχνεις να βρείς τετοια έρευνα στην Ελλάδα μαλλον χανεις τον χρόνο σου.
    Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει να δείς τετοια documents δεν εχεις παρα να ψάξεις λίγο.
    πχ

Το MAG (Motorcycle Action Group) της Ιρλανδίας ζήτησε από τον φορέα PELG (Petroleum Enforcement Liaison Group ) τις αναλυτικές οδηγίες που δινονται στα πρατήρια.
    http://www.magireland.org/2013/news-...recourt-rules/

http://www.magireland.org/maghome/wp...-red-guide.pdf
    στην σελίδα 71 αναφέρει : 'd. motor cyclists and their passengers should dismount from their machines;'

Το MAG (Motorcycle Action Group) της Ιρλανδίας ζήτησε και διευκρινίσεις και τις έλαβε:

“There are many recorded of cases of fires having occurred due to the overfilling of motor cycle and scooter tanks. Due to the close proximity of the tanks to hot engine parts and associated electrics, petrol vapour has been ignited either immediately the tank has been overfilled, or when the motorcycle is being restarted.

The reason for the overfilling can be associated with the fact that the filling of motor cycle fuel tanks is directly into the tank and not via a fill pipe as with a car, having the nozzle placed into the fill pipe of a car enables the cut off mechanism to operate before the fuel reaches a level where it will be spilt, this is not always possible with the tank of a motor cycle, particularly when the customer is trying to top up the tank, or during times when petrol has been adapted for winter temperatures, and the fuel is more volatile.

In view of the above, and to also avoid the contamination of customers clothing with petrol, the guidance to the operators of petrol filling stations is to not permit the filling of motor cycles or scooters whilst the rider or any passengers are sitting on them.”

Σου φτάνουν αυτά η θέλεις κι άλλα?

Επίσης αν το σκεφτείς λίγο θα δείς οτι εχουν δίκιο, αλλά πρέπει να ξεκολλήσεις πρωτα.

Eγω προσωπικά κατεβαίνω παντα απο την μηχανή από τότε που πρωτοεμφανίστηκε η αμόλυβδη.
    Προτιμώ να μην αναπνέω από τόσο κοντά τις αναθυμιάσεις της αμόλυβδης.
    Τελευταία τροποποίηση από sapila racing; 15/12/2014 στις 14:00.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Zami αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να παρεις τηλεφωνο τη Shell στα γραφεια της στην Ελλαδα και να συζητησεις με καποιον υπευθυνο ή να του υποβαλεις τα παραπονα σου για το συγκεκριμενο θεμα.
    Πολυ σωστη η προσεγγισή σου.Ομως το θεμα ξεφυγε πια απο την shell , οπως γραφω και στην αρχη του ποστ.ολοενα και περισσοτερες εταιρειες το απαιτουν.Αυτο που ηθελα εγω απο το χωρο εδω ηταν μονο και μονο να μου συστησει καποιος, εαν γνωριζει, καποιο συλλογο μοτο(τυπου ομοσπονδιας) για να απευθυνθω εκει ´η αν υπαρχει καποιος του "χωρου" των πετρελαιοειδων που να εχει εγκυρη(σε χαρτι) απαντηση.τιποτε παραπανω δεν ζητησα.....Βρηκα ομως την ΜΟΤΟΕ και θα απευθυνθω εκει.
    Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Αν ψαχνεις να βρείς τετοια έρευνα στην Ελλάδα μαλλον χανεις τον χρόνο σου.
    Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει να δείς τετοια documents δεν εχεις παρα να ψάξεις λίγο.

πχ http://www.magireland.org/maghome/wp...-red-guide.pdf
    στην σελίδα 71 αναφέρει : 'd. motor cyclists and their passengers should dismount from their machines;'

Το MAG (Motorcycle Action Group) της Ιρλανδίας ζήτησε και διευκρινίσεις και τις έλαβε:

“There are many recorded of cases of fires having occurred due to the overfilling of motor cycle and scooter tanks. Due to the close proximity of the tanks to hot engine parts and associated electrics, petrol vapour has been ignited either immediately the tank has been overfilled, or when the motorcycle is being restarted.

The reason for the overfilling can be associated with the fact that the filling of motor cycle fuel tanks is directly into the tank and not via a fill pipe as with a car, having the nozzle placed into the fill pipe of a car enables the cut off mechanism to operate before the fuel reaches a level where it will be spilt, this is not always possible with the tank of a motor cycle, particularly when the customer is trying to top up the tank, or during times when petrol has been adapted for winter temperatures, and the fuel is more volatile.

In view of the above, and to also avoid the contamination of customers clothing with petrol, the guidance to the operators of petrol filling stations is to not permit the filling of motor cycles or scooters whilst the rider or any passengers are sitting on them.”

Σου φτάνουν αυτά η θέλεις κι άλλα?

Επίσης αν το σκεφτείς λίγο θα δείς οτι εχουν δίκιο, αλλά πρέπει να ξεκολλήσεις πρωτα.

Eγω προσωπικά κατεβαίνω παντα απο την μηχανή από τότε που πρωτοεμφανίστηκε η αμόλυβδη.
    Προτιμώ να μην αναπνέω από τόσο κοντά τις αναθυμιάσεις της αμόλυβδης.
    Τα εχω διαβασει και εγω αυτα.....Στο πρωτο με προβληματιζει το should και το δευτερο ειναι αυτο που , μεταφρασμενο, κυκλοφορει και στην Ελλαδα..Δυστυχως θελω κατι παραπανω οπως στατιστικα κλπ.Ευχαριστω για τον κοπο σου

Πανω απ όλα αυτός ο λαός ξέρει που να κάνει την επανάσταση του.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ

Κι ας έφτανε να πληρώνει τη βενζίνη 1.80 λόγω φόρων.... Αλλο αυτο

Κάντε μια βόλτα έξω που δεν υπάρχει υπάλληλος και τα κάνετε όλα μόνοι σας να στρώσετε χαρακτήρα.

Βουτυρομπεμπεδες...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Τι παραπονα και παραμυθια,να υποβαλει?Τεσσερις σελιδες για τα αυτονοητα?

Φοβος για φωτια αν χυθει το καυσιμο,τι δεν καταλαβαινει?

Και αν δεν το καταλαβαινει,κακως εχει μηχανη.

Βαζω βενζινη σε πρατηρια με το σημα της Shell σε Αγρινιο, Αμφιλοχια, Αρτα, Φιλιππιαδα. Σε κανενα δεν μου ζητησαν να κατεβω απο την μηχανη. Στο μοναδικο που μου ζητησαν να κατεβω ειναι ενα πρατηριο Shell λιγο πριν τα Ιωαννινα.
    DT 175 (1978) - XL250R (1982) - XJ400 Special (1981) - XT 400 ARTESIA - KLR650 (1988) - XV 250 (1989) - ZL 750

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panik Προβολή μηνύματος
    Βαζω βενζινη σε πρατηρια με το σημα της Shell σε Αγρινιο, Αμφιλοχια, Αρτα, Φιλιππιαδα. Σε κανενα δεν μου ζητησαν να κατεβω απο την μηχανη. Στο μοναδικο που μου ζητησαν να κατεβω ειναι ενα πρατηριο Shell λιγο πριν τα Ιωαννινα.
    Δε μιλαμε για επαρχία ρε φίλε, εκει ισχύουν άλλοι νόμοι.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 4 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ.....
    από sozos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2015, 21:22
  2. Λιγο απο την βολτα για επιδαυρο κυριακη πρωι!!!
    από Tasos1010 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 117
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2009, 21:48
  3. Κλέβονται οι βαλίτσες πάνω από την μηχανή ?
    από kiriakost στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2007, 09:02
  4. Απαντήσεις: 99
    Τελευταίο μήνυμα: 18/03/2004, 20:41
  5. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2003, 14:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας