Τελευταία τροποποίηση από harris_x; 22/04/2015 στις 08:11.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Αν θέλεις να το μεταμορφώσεις, πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές κατά τη γνώμη μου. Αυτό που θα έκανα αν ήταν δικό μου, θα ήταν:
1) Πέταμα του φαναριού χθές. Βρες από ebay το δικό του, και ψάξε για headlight brackets στην διάμετρο του USD. Το ύψος του πρέπει να είναι μεταξύ πάνω και κάτω πλάκας.
2) Δεν έχει γίνει προσεκτική δουλειά στην εξάτμιση. Αν και το τελικό είναι όμορφο, κρεμάστηκε πολύ χαμηλά, ενώ η σωλήνα που ενώνει τους λαιμούς με το τελικό είναι πρόχειρη και πολύ κάτω. Σίγουρα θα έχεις πρόβλημα σε πεζοδρόμια.
Μια λύση θα ήταν να το κρύψεις από κάτω όπως το μαμά, ή να βγεί σε στύλ high mount με την σωλήνα να ακολουθεί τις γραμμές της μοτό και να περνάει πίσω από το μαρσπιέ του συνεπιβάτη.
3) Μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις τα σωληνάκια υψηλής στο μπροστινό σου, γιατί είναι πολύ μακριά.
4) Βάψιμο της πίσω βάσης των stop σε μαύρο.
Το srx είναι ήδη καλό με τις μετατροπές που έχει πάνω του. Με λίγες αλλαγές θα γίνει εντυπωσιακό.
![]()
Σε ευχαριστω για τις συμβουλες byron..η εξατμιση ηθελα να μην ενοχλει τον συνεπιβατη..οταν την ειδα (στη πρωτη φωτο) πριν την τελειωσει μου αρεσε οπως εβγαινε το τελικο περιμενα να ακολουθησει τις γραμμες της μηχανης.θα δω τι μπορει να κανει γιαυτο..ολα τα αλλα που ειπες πρεπει να γινουν στα σιγουρα..![]()
Σίγουρα μπορεί να κάνει καλύτερη δουλειά, αν του εξηγήσεις τι θέλεις. Το θέμα είναι ακριβώς αυτό, πως πρέπει να του πεις που θα πιάνει το τελικό, και πως θα κάνει κούρμπες η σωλήνα. Αν καταλήξεις οπτικά που θέλεις να πέφτει το τελικό, θα στο φτιάξει.
Πιθανότατα δεν θα ενοχλεί αν μπει στο ύψος του μαρσπιέ. Κάτι σαν το την εξάτμιση που είχαν τα Hornet 600 εννοώ, πιθανόν όμως να πρέπει να κοντύνει το μήκος του τελικού, κάτι εύκολο για αυτόν που το έφτιαξε.
Κάτω από την σέλλα όπως έκανα το δικό μου, δεν μπορείς να το βάλεις γιατί έχεις το αμορτισσέρ με τους συνδέσμους. Στην τελική, το πουλάς και βάζεις ένα Dunstall short cone από κάτω, και καθαρίζεις...![]()
Να βγει το τελικο πιο ψηλα ειναι σχεδον απιθανο αφου το μηχανακι πρεπει να μπορει να δεχτει δευτερο ατομο.
Αν εβγαινε απο κατω θα ηταν πολυ ωραιο οντως αλλα παλι δε θα ειχε το προβλημα με το υψος και το πεζοδρομια?
Η εξατμιση επρεπε να μπει σε καποιο σημειο ετσι ωστε να τοποθετηθει καπου η τρομπα του πισω φρενου. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι υπηρχε και μια πιεση χρονου.
Νομιζω οι φωτογραφιες το αδικουν, απο κοντα ειναι μια κουκλα και η εξατμιση οσο και αν δε φαινεται του παει πολυ. Το budjet ειναι μικρο και το μηχανακι θα ειναι on going project. Σε καποια βολτουλα ειμαι σιγουρος οτι ο Παντελης θα το φερει.
BTW τα φρενα του ειναι το κατι αλλο.
![]()
Μολις πληροφορηθηκα οτι χθες το βραδυ καποιος εκλεψε την εξατμιση.
Αν καποιος μαθει τιποτα, δει τιποτα στειλ 'τε ενα pm στον Pantelis87 η σε μενα.
![]()
Ολη την πηραν εκτος απο το χταποδι μπροστα. Ηταν πονταρισμενη για να μην κλεβεται ευκολα αλλα οχι κολλημενη 100%.