Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 48 από 48

Θέμα: που πας ρε κακομοιρη Ε.Λ.Α.Σ

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από agamoi-thytai Προβολή μηνύματος
    Μίλαγα με κάποιον συνάδελφο του shooter κάποια στιγμή και μου είχε πει πως υπάρχουν αρκετές μηχανές όπως οι παρακάτω αχρησιμοποίητος σε κάποιο γκαράζ, δεν θυμάμαι αν μου είπε Βόλο ή Θεσσαλονίκη.
    Όλα αυτά γιατί είχαν πάρει λέει μεγάλη ποσότητα λόγω μίζας.
    http://policenet.gr/sites/default/fi...?itok=uD2LaWMv
    Αληθεύει ;
    Θεσσαλονίκη δεν παίζει θα το ήξερα,πριν λίγους μήνες κατέβασα ένα τέτοιο gsx750 P γιατί το ήθελαν στην Θεσσαλονίκη.
    Άρα το πρώτο σενάριο άκυρο. Όμως πολλά τέτοια παρά την ηλικία τούς έχουν αστεία Χιλιόμετρα, ένα εδώ πέρα έχει κάτω από 6.000
    Για Βόλο τι να σού πω κάποιος θα τα έπαιρνε μάτι.
    Μήπως ο δικός σου μπερδεύτηκε με το λεγόμενο < Φαρμάκη> όπου ήταν τα συνεργεία και ξεκινούσαν υπηρεσία οι ανατολικου τομέα?
    Και αν υπήρχαν τόσα χρόνια θα εμφανίζονταν σε κάποιο Ο. Δ. Υ και θα το παίρναμε χαμπάρι.
    Όσο για μίζες τι να σού πω δεν είμαι ο αρμόδιος

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Επειδη τον ξέρω προσωπικά τον Γρήγορη(Νιωρας) δεν παίζει κάτι τέτοιο, τρέχει παραδοσιακά με Subaru .
    Αν και συνταξιούχος ο παραπάνω εδώ και λίγα χρόνια.
    Ωραίος τύπος ο Νιώρας,είμασταν γείτονες και εχουμε κοινό φίλο που ήταν συνοδηγός του απο την εποχή που έτρεχε με toyota srarlet.Εχει και ένα Kawasaki ZRX1200 καθότι παλιός 'μηχανόβιος'.

Τέλη δεκαετίας των '90ς ο αδερφός μου έχει φτιάξει ενα χιλιάρι golf 2 σε 1800 16v .Το παίρνω για βόλτα και με φίλους πάμε προς Βούτα-Λιμανάκια με τελικό προορισμό το πάρκινγκ στην Βάρκιζα που γίνονταν καφρίλες κυριως απο τετρατροχους.Με το που μπαινω στην είσοδο που οδηγούσε στο πάρκινγκ βλέπω σχεδόν όλη την ομάδα Σ να σταματάει όσους περνάνε απο το σημείο.
    Με το που βλέπει το όργανο την άδεια του γκολφ που εγραφε 1050 μου λέει να ανοιξω το καπό.Μετά τα σχετικά μην ξανάρθετε εδω κλπ μου έκοψε κλήση για ζώνη.Με το που φευγουμε μας σταματαει άλλος μετά απο 15 μέτρα και μου λεει ανοιξε το καπό και φέρε την άδεια.Είπα μέσα μου ότι αποψε θα γυρίσουμε με τα πόδια στα σπίτια μας αλλά τελικά αφού μίλησε με αυτόν που έκοψε την κλήση μας αφησε να φύγουμε με το αυτοκίνητο.

Έχω δει στην Βουλιαγμένης το BMW M3 E30 να τσιγκλάει απο πίσω πιτσιρικάδες με σαξόραλλο.Οι οποίοι φυσικά δεν κατάλαβαν ότι είναι περιπολικο(μόνο δυο σήματα στις πόρτες) και άρχισαν να γκαζώνουν για κόντρα.Χωρίς χάσιμο χρόνου το πλήρωμα του BMW έβαλε φάρο/σειρήνα και τους σταματησε για τα περαιτέρω ..
    RIDE MORE TALK LESS

κάποιο με σήματα μόνο στις πόρτες το χα πετυχει και εγώ κάποτε παραλιακή...
    done.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. που πας ρε ξεκρανωτος στα αγγουρια?
    από mparmpanik στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 22/02/2010, 16:57
  2. που πας ρε Καραμητρο???
    από faraway στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/11/2009, 22:39
  3. Πού πας ρε μ΄ένα σκέτο Lower...?