Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 76

Θέμα: τι να κανω με την τραπεζα;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Αδερφε, με το συμπάθειο για τα προβληματά σου (που πολλοι εδω μεσα τα εχουμε επισης περασει), ασε την κλάψα.

Τα καταλαβαινω ολα οσα λες, αλλα αν πραγματικα δεν ηθελες να αποφυγεις τις υποχρεωσεις σου, θα εκανες κατι πιο νωρις και δε θα κρυβόσουν για να τρέξεις να ποσταρεις εδω μολις σου ειπαν για δικηγορους κλπ. Κατανοητά όλα, αλλα τα λαθη ειναι και δικά σου.

Καλα ξεμπερδέματα
    Λες :θα παρουν τα @ρχιδι@ μου οι τραπεζες-δεν πανε να γ@μηθουν......τι εισαι;λαμογιο,κουφαλα κλπ.Λες:ρε παιδια για αυτον και αυτον τον λογο δεν μπορεσα να ειμαι ενταξει......τι εισαι;κλαψας,ξανθοπουλος κλπ.Ευτυχως που υπαρχουν και οι τελειοι να μας δειχνουν τον τροπο.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Πιστευες οτι θα βρεις αλληλεγγύη στο moto.gr;

Μια ερωτηση εκανε ο ανθρωπος..

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Μια ερωτηση εκανε ο ανθρωπος..
    Απλά μερικές φορές είναι ο τρόπος που γίνεται η ερώτηση...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Απλά μερικές φορές είναι ο τρόπος που γίνεται η ερώτηση...
    Δεν διαβασα κατι το μεμπτο.
    Δεν μπηκε με υφος μαμαω,ουτε ειπε οτι χανει την μερτσεντα..
    Ετσι το διαβασα εγω τουλαχιστον

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από taisteal Προβολή μηνύματος
    Δεν διαβασα κατι το μεμπτο.
    Δεν μπηκε με υφος μαμαω,ουτε ειπε οτι χανει την μερτσεντα..
    Ετσι το διαβασα εγω τουλαχιστον
    Κάτι το μεμπτό δεν υπάρχει, αλλά έτσι για το τυπικό να δώσω και τη δική μου οπτική. Είχε να πληρώσει από το 2010 και μέχρι το 2014 δεν τον είχαν ενοχλήσει, βέβαια έκλεισε και το ματάκι πονηρά ότι δεν μπορούσαν να τον βρουν. Χωρίς να ξέρω λοιπόν τον συμφορουμίτη και χωρίς να αμφισβητώ την κατάσταση που έχει περιέλθει, εγώ το διαβάζω αλλιώς... 4 χρόνια έκανα την πάπια, το παίζω κι εξυπνάκιας ότι 4 χρόνια δε μπορούσαν να βρουν τα στοιχεία μου και κλείνω το ματάκι για το κατόρθωμα και τώρα που με βρήκαν τρεχάτε ποδαράκια μου. Η εικόνα που δίνει δεν είναι ενός ανθρώπου που θέλησε να είναι εντάξει και μόλις ανέκυψε το πρόβλημα προσπάθησε να βρει μια αμοιβαία ή συμβιβαστική λύση, αλλά κάποιου που το άφησε στο ντούκου και τώρα τρέχει να δει τι θα κάνει επειδή τον βρήκαν και τον απειλούν με νομικά μέτρα. Δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο το ξαναλέω, απλά λέω τι αποκομίζω από τα γραφόμενά του, αυτό εννοώ μερικές φορές είναι ο τρόπος που γίνεται η ερώτηση. 4 χρόνια πάντως δείχνουν αδιαφορία...

Είδα φως και μπήκα! Το avatar του/της nick_VFR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    [...] βέβαια έκλεισε και το ματάκι πονηρά ότι δεν μπορούσαν να τον βρουν[....]
    Το πιθανότερο είναι ότι δεν έκλεισε το ματάκι πονηρά, απλά έβαλε ερωτηματικό και παρένθεση μαζί και βγήκε το emoticon... (προσέξατε ότι η παρένθεση που είχε ανοίξει λίγο πριν δεν έκλεισε ποτέ; )

Και εμένα πάντως μου έκανε εντύπωση που 4 χρόνια δεν ασχολήθηκε... αλλά από την άλλη, αν είσαι 4 χρόνια άνεργος, θα βάλεις σε προτεραιότητα να πληρώσεις την τράπεζα;

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nick_VFR Προβολή μηνύματος
    αλλά από την άλλη, αν είσαι 4 χρόνια άνεργος, θα βάλεις σε προτεραιότητα να πληρώσεις την τράπεζα;

Για κανενα λογο.
    Υπαρχουν δυο ειδων δυσκολες καταστασεις,αυτη που δεν εχεις να πληρωσεις τα τελη κυκλοφοριας για το
    εργαλειο των 2000 κυβικων,και αυτη που προσπαθεις να επιβιωσεις,κυριολεκτικα.
    Οι περισσοτεροι ελληνες ανηκουμε στη πρωτη,αλλα υπαρχουν και πολλοι στην δευτερη κατηγορια.
    Ας μην ειμαστε τοσο αυστηροι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nick_VFR Προβολή μηνύματος
    Το πιθανότερο είναι ότι δεν έκλεισε το ματάκι πονηρά, απλά έβαλε ερωτηματικό και παρένθεση μαζί και βγήκε το emoticon... (προσέξατε ότι η παρένθεση που είχε ανοίξει λίγο πριν δεν έκλεισε ποτέ; )

Και εμένα πάντως μου έκανε εντύπωση που 4 χρόνια δεν ασχολήθηκε... αλλά από την άλλη, αν είσαι 4 χρόνια άνεργος, θα βάλεις σε προτεραιότητα να πληρώσεις την τράπεζα;
    Για την παρένθεση μπορεί να είναι κι έτσι, αλλά γράφει δίπλα ότι δεν τον ενόχλησαν γτ δεν τον έβρισκαν. Λογικό δεν είναι να μη σε βρίσκουν αν δεν έχουν στοιχεία σου ή αν κρύβεσαι; Αν μπω εγώ και γράψω έχω πέσει πολλές φορές χωρίς κράνος και δεν έχω χτυπήσει γιατί δεν έχω μηχανή τι θα μου γράψεις; Αν κατάλαβα καλά εξακολουθεί να είναι άνεργος, γιατί να το βάλει τώρα προτεραιότητα; Ούτε εξυπνάκιας το παίζω, ούτε κριτής ούτε τίποτα, απλά είμαι μέσα στο συγκεκριμένο χώρο και 13 χρόνια νομίζω δικαιούμαι να έχω άποψη για το θέμα έχοντας μιλήσει με ΧΙΛΙΑΔΕΣ ανθρώπους κι έχοντας αντιμετωπίσει χιλιάδες υποθέσεις... Γιατί δεν μπήκε να ρωτήσει πριν 4 χρόνια τι να κάνει όπως έκανε τώρα;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    οταν αγωνιζεσαι να επιβιωσεις ο τελευταιος που θα δειξει κατανοηση ειναι η τραπεζα
    γι αυτο ειναι η πρωτη που κοιτας να ξεμπλεξεις
    αν νομιζεις οτι θα σε ξεχασουν κανεις λαθος και οσο πιο αργα σε θυμηθουν τοσο περισσοτερους τοκους θα πληρωσεις

Να το θέσω κι αλλιώς; Αν ο συμφορουμίτης είχε ένα σπίτι και το νοίκιαζε σε κάποιον και αυτός ο κάποιος μια μέρα εξαφανιζόταν με τα νοίκια χρεωστούμενα, τον αναζητούσε παντού και μετά από 4 χρόνια τον πετύχαινε κάπου κι έπαιρνε απάντηση "ξέρεις έμεινα άνεργος 4 χρόνια" τι θα έκανε; Θα του έλεγε "συγγνώμη δεν το ήξερα;" Δε νομίζω...

Εχετε δικιο για το ματακι.Κατα λαθος μπηκε στη θεση της παρενθεσης.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Εχετε δικιο για το ματακι.Κατα λαθος μπηκε στη θεση της παρενθεσης.
    Συγγνώμη προσωπικά λοιπόν που εξέλαβα το ματάκι και μόνο αλλιώς στην όλη φράση σου.

Φιλε ALLst@rf δεν ζητησα αλληλεγγυη γνωμες ζητησα.Αλλα το μονο που βλεπω ειναι οτι με κρινουν.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Φιλε ALLst@rf δεν ζητησα αλληλεγγυη γνωμες ζητησα.Αλλα το μονο που βλεπω ειναι οτι με κρινουν.
    Να πουλησεις την μερτσεντε και τα ακινητα,και πουλα και το εξοχικο στην Αραχωβα.
    Και να φερεις το χρημα απο την Ελβετια να αποπληρωσεις την τραπεζα.
    Fuck it,παω να φτιαξω ενα σαντουιτς γιατι πεινασα

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 413
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 15:07
  2. Απαντήσεις: 101
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2007, 23:22
  3. Παιδια τι να κανω με το κρανος;
    από laksof στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 07/02/2006, 20:12

Κανόνες δημοσιεύσεων