Γιατί να μη πάρεις λοιπόν ένα crfl και να το φέρεις στα γούστα σου...
Γιατί να μη πάρεις λοιπόν ένα crfl και να το φέρεις στα γούστα σου...
Σωστός, στην Αμερική του βάζουν πιο μεγάλο aftermarket ντεπόζιτο, του αλλάζουν σέλα ή του μεταποιούν την δική του και είναι ετοιμο για χωμάτινες εξορμήσεις. Αν η χόνδα του βαζε και το 300ρι μοτέρ από το cbr θα ήταν σούπερ.
Τι να το κάνεις το φέρινγκ όταν ταξιδεύεις με 120; Η πίεση του αέρα ενοχλεί μετά τα 140 ετσι κι αλλιώς.
@mikeg τι κουκλα ειναι αυτη??
Μην με καρπαζωσετε αλλα δεν το εχω ξαναδει!
Γνωριζει κανεις τιμη ετσι οπως ειναι στην φωτο?
Γιατι το σκεφτομαι...εχω ψηθει δηλαδη!!
Την βλεπω την δουλειά ο σβολοκοπτης να παει αγορα για του χρονου!!![]()
Μεγαλύτερο ενδιαφέρον θα είχε μια είσοδος του CB500X Rally..
Η δύναμή του κουνάει τα σχεδόν 200 κιλά του και οι επεμβάσεις που έχουν γίνει από τους Ταϋλανδούς Χονταίους φαίνονται ωραίες και λειτουργικές.
Προσπάθειες έχουν ξεκινήσει και από την RallyRaid και οσονούπω θα έχουν ένα έτοιμο. Προς το παρόν το τεστάρουν.
Ιδού το Ταϋλανδέζικο..
Έντιτ: και ένα βίδεο για οφθαλμόλουτρο..
Τελευταία τροποποίηση από est; 19/03/2015 στις 16:17.
Ωραίο το cb σε αυτή τη μορφή.Καραγαμάτο μπορώ να πω.
Φίου φίου φι φι φίου
Aυτες οι Ταϊλανδεζικες YSS αναρτησεις μετρανε καθολου;; Υπαρχουν σε καλες τιμες παντως.
MADE IN JAPAN 日本製
Ενδιαφέρουσες οι αναρτήσεις (τα ποστ ρε παιδι μου) για τις Honda. Φαίνεται να είναι η πρώτη απο τους Ιάπωνες που ξυπνάει.
Ξέρω κανα-δυο με CRF250, ωραίο εντουράκι φαίνεται, δυστυχώς δεν τους ξέρω αρκετά καλά για να το δοκιμάσω (ακόμα). Και οι δυό τους είχαν DRZ-400 προηγουμένως, και δηλώνουν ευχαριστημένοι. Παίζει για επίδοξος διάδοχος του ΧR250, φαίνεται.
Ωραίο και το CB-based, αν και κάπως μεγάλο. Τώρα δεν έχει η Γιαμάχα παρά να πάρει το μοτερ του ΜΤ-07 και να το σερβίρει σε μορφή Τενερε.![]()
170-κάτι δεν ζυγίζει το MT-07; Άλλα ίσως να φοβηθούν μη χαθούν πωλήσεις του S10 (1200).
Και απ'ότι καταλαβαίνω από τη σημερινή ανακοίνωση του νέου concept (Bulldog το ονομάζουν) έχουν έτοιμο και 400άρι δικύλινδρο μοτεράκι.
![]()
Ξέρω `γω; Δεν νομίζω... (για το μπουλντόγκ)
Κάτι δεν μου πάει. Σαν να παν να κάνουν ανταγωνισμό σε Ducati Scrambler;
Μακάρι η μηχανή να είναι καλύτερη από το μάρκετιν.The model was developed with the concept “Lovable Touring Partner,”and was designed to go beyond the boundaries of conventional leisure motorcycles, to actively enjoy outdoor life.
Ζάντες 15" ;;;
Δια τον π@υτσον!!Σαν κινεζικη αντιγραφη του TW μοιαζει...
![]()
MADE IN JAPAN 日本製