Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 59 από 59

Θέμα: Εξω ζέστη,μέσα τι;Αναζήτηση Κλιματιστικού.

Παλαιό μέλος
    εγώ στα 25 τμ. που έχω ,αντικατέστησα το παλιό μου 9000 (14 χρόνια άντεξε) χωρίς γκίχ.

Πλεόν εδώ και 1 μήνα έχω αυτό : http://www.samsung.com/gr/consumer/h...AR09HSFSBURNET

Με ιονιστή και Α+3 για μεγαλύτερη οικονομία στην κατανάλωση,το έψαξα σε εξωτερικό forums Κτλ. και μίλησα με αρκετά άτομα και προχώρησα στην αγορά.Απλά δεν υπάρχει το κλιματιστικό , μέχρι και στον λογαριασμό είδα διαφορά. Αλλά και κυρίως εντός του χώρου πόσο ζεσταίνετε κτλ. στο night mode είναι και αθόρυβο δεν καταλαβαίνεις οτι είναι ανοιχτό.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Τελικά η τραπέζα λέει πως δε χρειάζομαι aircondition.Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας παίδες.
    Φίου φίου φι φι φίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    παιρνεις ενα inventor και καθαριζεις...
    εχει την μεγαλυτερη εγγυηση απο ολα σε θεμα συμπιεστη (10 χρονια) και το ιδιο και στα ηλεκτρικα/μηχανικα (5 χρονια)...αλλοι δινουν 5 και 2 αντιστοιχα...
    δεν ειναι τυχαια η εταιρεια...ψαξτην στο νετ και δες...ειναι πολλα χρονια στον χωρο φτιαχνοντας επαγγελματικες μοναδες...
    εγω εχω ενα 24αρι και ενα 9αρι της κορυφαιας σειρας passion απο τον Σεπτεμβρη και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος...

δες εδω ποσο μεγαλο πρεπει να παρεις...

επισης ψαξε να δεις πως πρεπει να δουλευεις να inverter κλιματιστικα γενικα...ενας καλος οδηγος ειναι αυτος...

καλες αγορες...

κανω μια μικρη ανασκαφη μιας και ηρθε ο λογαριασμος της ΔΕΗ για να κανω upgrade το θεμα και με την καταναλωση των εν λογω κλιματιστικων...
    η διαφορα με την προηγουμενη τετραμηνια (μιλαμε παντα για εκκαθαριστικο) που δεν ειχα τα κλιματιστικα ειναι 757 κιλοβατωρες...
    η χρηση ηταν καθημερινα απο 6 μινιμουμ μεχρι 9 μαξιμουμ ωρες και τα 2 ταυτοχρονα...οποτε ανοιγε το ενα, ανοιγε και το αλλο (24αρι και 9αρι)..

με σταθερη την υπολοιπη καταναλωση του ηλεκτρικου ρευματος βγαινει η διαφορα των 757kWh...
    οποτε στον μηνα εκαψαν συνολικα 190kWh και τα 2...
    ειναι μια χαρα αν αναλογιστεις οτι μεσα στο σπιτι δεν επεσε η θερμοκρασια κατω απο 20οC με μαξιμουμ τους 24οC...

Left peg scraping. Το avatar του/της zannisvel
    Δηλαδη περιπου 40€ το μηνα παραπανω για να θερμανεις το σπιτι. Δεν ειναι καθολου ασχημα. Αν υπολογισεις οτι για πετρελαιο 2-3 ωρες καθε βραδυ (ισα-ισα μπανιο και υπνο) 240/4 = 60€/μηνα.

Το κοστος σου το υπολόγισα με τιμη κιλοβατωρας 0,2189375€.

ΥΓ: Το σπιτι ηταν σταθερα καταω απο 20C

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zannisvel Προβολή μηνύματος
    Δηλαδη περιπου 40€ το μηνα παραπανω για να θερμανεις το σπιτι. Δεν ειναι καθολου ασχημα. Αν υπολογισεις οτι για πετρελαιο 2-3 ωρες καθε βραδυ (ισα-ισα μπανιο και υπνο) 240/4 = 60€/μηνα.

Το κοστος σου το υπολόγισα με τιμη κιλοβατωρας 0,2189375€.

ΥΓ: Το σπιτι ηταν σταθερα καταω απο 20C

η αληθεια ειναι οτι δεν εκαιγα μονο τα κλιματιστικα...
    δεν γινεται να ζεσταθει ενα σπιτι μονο με ζεστο αερα...ουτε απορροφαται η υγρασια τοσο ευκολα...
    αναβα και καλοριφερ, περιπου για μια ωρα το βραδυ για ζεστο νερο και για να κρατησει μια θερμοκρασια περιπου 19,5 με 21 βαθμους μεσα στην νυχτα...

δλδ κλιματιστικα μετα τον πρωϊνο αερισμο του σπιτιου μεχρι τις 18:30-19:00 και αναλογως εξωτερικων συνθηκων και μετα κατα τις 21:00 μεχρι τις 22:00 καλοριφερ...

Φίου φίου φι φι φίου

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες σαυτο το θεμα, αλλα νομιζω το 2ο.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Οι ενσωματωμένοι ιονιστές στα AC είναι για γέλια, οπότε πάρε αυτό με την καλύτερη ενεργειακή κλάση...τα Toytomi είναι πολύ καλά.

Kατέληξα στο Toyotomi Hiro.Θα πάω να το κλείσω αυριο.Endo me taξί,κάηκε το μοτέρ απο το a/c της κρεββατοκάμαρΗς.Δε με πάει ρε πούστη μου.
    Φίου φίου φι φι φίου

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Άντε με το καλό.Εγώ έβαλα κάτι σαν αυτό http://www.mediamarkt.gr/mcs/product...tml?langId=-18 (δε θυμάμαι το ακριβές μοντέλο) στο σαλόνι μιάς και ήθελα να πιάνει και κουζίνα και ήταν και σε προσφορά στα 700 τότε που το έψαχνα.Μέχρι και μέσα στο δωμάτιο μου στέλνει αφού το δικό μου έκαψε πλακέτα φέτος....#$@$@#!@#!$ Είχα καταλήξει στα toyotomi αρχικά αλλα το κλιματιστικό φαίνεται πάρα πολύ καλό και με πολύ καλή λειτουργία τουλάχιστον 2 μήνες που το δουλεύω τώρα.Να σου πώ την αλήθεια στο δωμάτιο πήρα ανεμιστήρα και να πάναφακχιςσελφ....Μιά χαρά την παλεύει και ο ανεμιστηράκος των 20 ευρώ για το δωμάτιο,το σαλόνι ήταν το κυρίως πρόβλημα που ερχόταν κανας άνθρωπος και βγάζαμε την μπέμπελη..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ηayate Προβολή μηνύματος
    Άντε με το καλό.Εγώ έβαλα κάτι σαν αυτό http://www.mediamarkt.gr/mcs/product...tml?langId=-18 (δε θυμάμαι το ακριβές μοντέλο) στο σαλόνι μιάς και ήθελα να πιάνει και κουζίνα και ήταν και σε προσφορά στα 700 τότε που το έψαχνα.Μέχρι και μέσα στο δωμάτιο μου στέλνει αφού το δικό μου έκαψε πλακέτα φέτος....#$@$@#!@#!$ Είχα καταλήξει στα toyotomi αρχικά αλλα το κλιματιστικό φαίνεται πάρα πολύ καλό και με πολύ καλή λειτουργία τουλάχιστον 2 μήνες που το δουλεύω τώρα.Να σου πώ την αλήθεια στο δωμάτιο πήρα ανεμιστήρα και να πάναφακχιςσελφ....Μιά χαρά την παλεύει και ο ανεμιστηράκος των 20 ευρώ για το δωμάτιο,το σαλόνι ήταν το κυρίως πρόβλημα που ερχόταν κανας άνθρωπος και βγάζαμε την μπέμπελη..
    Καλά τα LG από θέμα τιμής αλλά δεν συγκρίνονται με τπτ με τα mitsubishi η τα general electric. ούτε καν με τα toshiba. μάλλον είναι κάπου στην κατηγορία των samsung κατά τη γνώμη μου. βέβαια 1 18άρι είναι πάντα 1 18άρι.
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Μην κολλάτε τοσο με τις μάρκες.
    Το θέμα ειναι ΑΝ μπορεις να έχεις πληροφορίες απο ψυκτικους που πανω κάτω δουλευουν ολα τα μοντελα
    και ξερουν να σου πουν ποια αξιζουν και ποια οχι.
    Εμενα γνωστος μου ψυκτικος , μου ειχε βάλει 2 ενιάρια κινέζικα , αγνώστου μαρκας , αλλα τα οποια τα δούλευει
    χρόνια , και ορκίζεται σε αυτα.Επάρκεια σε ανταλλακτικα και συμπιεστης mitsubishi.
    Μπηκαν τα 2004 (11 χρονια πριν) , και απο τοτε εχουν φαει και 2 μετακoμίσεις , κι ακόμα δουλευουν μια χαρα.
    Μονος μου δεν θα τα επαιρνα π.χ. με τίποτα.
    Οποτε ρωτηστε ψυκτικους.

Υ.Γ.
    Ανεξαιρέτως ψυκτικου πάντως, αν πάμε με μόνο γνώμονα την μάρκα , η λύση ειναι Daikin.

Επέλεξα toyotomi γιατί μου έκανε καλύτερη τιμή,ρωτησα 2 ψυκτικούς,εναν περιπτερά,τη κουτσή μαρία και τον ψιλικατζή.Αυριο μπαίνουν και θα κάνω πιγκουίνος πάρτυ.Άααμμηηηηνν!!
    Φίου φίου φι φι φίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    toyotomi 12ετιας στο σπιτι της μανας μου(εδω που μενω δλδ)και δεν εκανε κιχ.Χωρις σερβις ποτε.Μονο τα φιλτρα τα καθαρισα μονος μου πριν 3 χρονια.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Τι φοράτε μέσα από το μπουφάν το χειμώνα;
    από laksof στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2014, 02:29
  2. Μιζα? Τι γινεται εκει μέσα??
    από Suner στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2007, 08:33
  3. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2006, 08:58