Εχωσες δουλεια βλεπω
Το αποτελεσμα αποζημιωνει ομως.
Να το χαρεις οπως του πρεπει
![]()
Το εργαλείο έγινε πένα!
vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R
Ρε θηρίο, κατάφερες να το συναρμολογήσεις;
Μπράβο για τη δουλειά που έριξες. καλές βόλτες. Βλέπω ότι άρχισες κιόλας.![]()
Εγιναν πάρα πολές δουλειες τις οποίες δέν φωτογράφισα δυστιχώς..βλακεία μου τώρα που το σκευτομαι...μεγάλη..
Γιά πείτε μου τώρα.. πώς θα γίνει να γιαλίσουν οι λαιμοί απο την εξάτμηση??θέλω να γίνουν σάν νίκελ..να φύγει αυτό το καφετί χρώμα..τονίζω οτι είναι απλά καφετί το μέταλο δέν έχει σκουριά καθόλου..
Επήσης οι μασπιέδες του συνοδηγού είναι μεταλικοί σκουριασμένοι τι κάνω με αυτό?
Θέλω να γίνει καλή δουλειά οχι σπρέι και σε 1 μήνα πάλι να ξεφλουδίζει..να πάω σε φανοποιό?καμιά άλη λύση υπάρχει?
vespa ciao, honda dio, cpi tracker, yamaha townmate, typhoon 125, burgman 250, XT 660R
Είσαι σίγουρος πως θέλεις να γυαλίσουν οι λαιμοί; Δεν πιστεύω πως ταιριάζει στο ΧΤ. (Νομίζω στο είχα ξαναγράψει.)
Αν επιμένεις, κάνε επινικέλωση.
Τα μαρσπιέ τρίψτα να φύγει η σκουριά και βάψτα με κάποιο καλό χρώμα στο χέρι, αφού δεν θέλεις σπρέι. Τύπου Hammerite κλπ.
Μην ασχοληθείς με ηλεκτροστατική, δεν αξίζει.
Αν τα τρίψω και τα βάψω,θα χρειασεί και αστάρομα η κάτι τέτοιο?
Τρίβω και βάφω κατευθείαν?δέν έχω ιδέα περι βαφής
Άλλο μηχάνημα!!
το Α και Ω οταν βαφεις με σπρευ η οτιδηποτε αλλο ειναι πριν βαψεις να καθαρισεις την επιφανεια με διαλυτικο καλα.
καντο αυτο και βαψε με σπρευ (το μαυρο το σατινε)οχι ματ-γυαλιστερο.
αν τα κανεις αυτα δεν θα σου ξεφλουδισει η ξεβαψει.
μπορεις αμα θελεις να τα περασεις μετα με ενα βερνικι ματ.
προτιμησε σπρευ cosmos lac.
υ.γ στην τρομπα βενζινης τι εκανες;
Το μόνο πρόβλημα που δέν μπόρεσα να λύσω..το καπάκι της αντλίας άνοιξε όπος φαίνετε στης φώτο το φιλτρο είναι πίτα στη βρόμα αλλά ούτε έβγαινε ουτε ξεκούμπωνε και η αντλία δέν μπορούσε να βγεί μέσα απο το ντεπόζιτο..την ξαναέδεσα και την έβαλα στη θέση της..θα την πάω στη yamaha για να μου καθαρίσουν όλο το σύστημα..αντλια ντεποζιτο μπεκ..
Οσα έψαξα δέν βρήκα πουθενά φίλτρο μόνο ολόκληρη αντλία η οποία είναι πανάκριβη.ελπίζω με το καθαρισμό να γίνει δουλεια και να μήν μου πάρουν πολλά λευτά..
Η μηχανή δουλευει ρολόι αλλά στο παρελθόν βούλωσε το μπέκ 2-3 φορές και καθαρίζαμε μόνο το μπέκ γ αυτό θέλω να γίνει αυτή η δουλειά.
*ουτε κομπρεσέρ αέρα είχα να το φυσίξω..
Για δες εδώ : http://www.r1-forum.com/forums/showthread.php?t=293284
LoL. αυτο ακριβός έψαχνα πόσο καιρό..αλλά για xt660 δέν σκευτικα οτι κάποιο άλο μοντέλο έχει ιδια αντλία..
Ο τύπος έκοψε τα κομμάτια πλαστικου...
Χμμμ μπορει να τηνα ανοίξω κ εγώ ξανά τώρα που είδα αυτό..Θα ανεβάσω φώτο.