ουουουουου για την αμστελ ασυνείδητε κουτάκια![]()
ουουουουου για την αμστελ ασυνείδητε κουτάκια![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
δεν την ήπια εγώ μανίτσομ'.![]()
μπινιά
Το είδα, απλά δεν πρόλαβα ο κουλός. Μιά χαρά τα λέει ο (προσωρινά) α-μήχανος μπροστάρης μας. Καλύτερα επιστροφή από Στύρα σε περίπτωση καθόδου.
Λέω λοιπόν-και συμφωνώ μαζί σου .. επειδή πολλοί συμφορουμίτες είναι μιλημένοι για την αρχική βολτίτσα/προορισμό, να αφήσουμε να πεί ο κόσμος την άποψη του και βλέπουμε. Επίσης είχα κρούση από παιδί στην επαρχία που μου είπε ότι, το σκεφτόταν να έρθει στον αρχικό προορισμό για να μας δεί.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
να εχουμε κάνει και μπανιο την προηγούμενη;
ναι ρε εννοείται,καφε ερετρια και μακελειό επιτόπου.
Δέν σε προλαβαίνω στην άσφαλτο, δεν σε προλαβαίνω και στο πληκτρολόγιοΑκριβώς το ίδιο σκεφτόμουν και εγώ
![]()
Ά .. και στους Δελφούς το ίδιο! 4 ευρώ για υπέρδιπλους ελληνικούς+λουκουμάκια. Και εδώ, γδύσιμο ρε γμτ μου!
EDIT
@Zannisvel
Μένουμε στον αρχικό σχεδιασμό και όταν με το καλό φτάσουμε και πιούμε το καφεδάκι μας στην Ερέτρια, αποφασίζουμε τα περαιτέρω![]()
Winterhater.
Οκ θα παμε ερετρια και μετα βλεπουμε για τα περαιτερω........ θελω μπριζολικι στο καρβουνο να ξερετε.....![]()
Και εγω μέσα όπου πάει.Μάλλον σόλο καριέρα.Αντε να δω μονος μου τι αγόρασα![]()
Φίου φίου φι φι φίου
Αν πετύχουμε κανένα μαγαζι με ΠΟΤΕtv βλέπουμε και τον αγώνα παίδες. 15:00 είναι.
Φίου φίου φι φι φίου
Γιώργο, ισχύουν ΟΛΑ οσα αναφέρονται στο αρχικό post.
Όταν φτάσουμε στην Ερέτρια και πίνοντας το καφεδακι μας, θα πέσουν ιδέες για μικρή επέκταση της διαδρομής εκεί γύρω, με κατάληξη καποιο τοπικό ταβερνειο. Όσοι θέλουν και μπορουν λοιπόν συνεχίζουν, ενώ όσοι έχουν υποχρεώσεις και δεν θέλουν να ξοδέψουν αλλά χρήματα επιστρέφουν ελεύθερα![]()
Winterhater.
Ε.... ΑΦΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙθα μιλήσω και εγώ :a16:.
Ίσως μια ενδιάμεση επιλογή που δεν χάνει τον χαρακτήρα της lowbudget πλήρης βόλτας.
Ακολουθούμε πιστά το πρόγραμμα μέχρι Ερέτρια. Αλλά θα αποτελούσε πιο ενδιαφέρον διαδρομή αν είχε λίγο παραθαλάσσιο στροφιλιού.
Έτσι μες την σούπα πρόσθεσα και το Αλιβέρι για να πάρει ελάχιστα περισσότερο οδηγικό ενδιαφέρον. Εκεί πίνουμε το καφεδάκι μας όμορφα και ωραία και με το που ακουστούν τα πρώτα γουργουρητά βάζουμε μπρος τα μοτόρια μας και τσούπ φτάσαμε Αγιάννη (όχι τον σπασίμπα). Εκεί θα βρούμε ένα ταβερνάκι που θα μας φιλέψει η μητέρα μιας συναδελφισσάς μου νοστιμότατα πιάτα με καλές τιμές.
Και επιστροφή οπώς μας
https://www.google.gr/maps/dir/38.01...38.4485836!3e0
Μήν ξεχνάμε ότι το Αλιβέρι είναι και απωθημένο. Δύο φορές ηταν να πάμε και τις δύο τις ακυρωσαμε λόγω του παλιοκαιρου.
Winterhater.